מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתח השתן סגור...אמאל'ה05/05/2009
שלום רב.
כשהייתי בביה"ח עם ביתי התינוקת, וניסו לבצע בדיקת שתן ע"י קטטר, הרופא טען כי לא ניתן להחדיר קטטר כי הפתח סגור?...הוא אמר כי אין מה לדאוג כי הילדה מצליחה לעשות שתן, אך יש לפנות לרופא כדי שיתן משחה הורמונלית שתפריד את העניין.
קראתי כי ניתן להמתין לגיל הבגרות,וההורמונים באופן טבעי גורמים להפרדת השפתיים (או מה שסגור בפתח). ולפעמים למרות שזה נפתח, זה עלול להסגר שוב.
שאלתי : האם זה נכון, ואין סיבה למהר וניתן להמתין לגיל הבגרות?
ואם לא מדוע?
האם למשחה יש תופעות לוואי?(בכל זאת החדרת הורמונים).
נראה כי לביתי בת השלוש ישנה אותה בעיה. כשהיא עושה פיפי, השתן זורם קצת משונה, לכיוון הישבן, ואיזור נראה קצת מחובר....
האם זה גנטי?
אפשר להמתין עם התערבות בעניין.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמל'ה שלום,
ד''ר יעקב אורבך05/05/2009מדובר כנראה בפתח הנרתיק ולא בפתח השופכה. הרי הילדה נותנת שתן!
עלייך לפנות לרופא נשים.
ברוב המקרים טיפול קצר של שבוע לערך במשחה אסטרוגנית פותר את הבעיה.
בחלק קטן מן המקרים יש לבצע הפרדה של הדבקויות באזור על ידי מתיחה קלה של השפתיים, אבל בחלק מן המקרים הנושא מצריך התערבות ניתוחית.
כל החלטה יכולה להלקח רק אחרי בדיקה של רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההעדי04/05/2009
עניין החזה הקטן מציק לי כבר הרבה זמן
והחלטתי ללכת לרופא נשים
מה אני צריכה להגיד לו?
האם צריך להיות עירומים?
מה יכול להיות הפתרון שלו?
האם בחשבון החודשי של קופת חולים רואית את הרופאים שהלכתי אליהם?
בקשה תענה על כל השאלות האלוו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי שלום,
ד''ר יעקב אורבך05/05/20091. שהחזה הקטן מציק לך.
2. על מנת לראות את החזה הרופא כנראה יבקש ממך להרים את החולצה.
3. לא יהיה לו פתרון.
4. אם התשלום לקופה מבוצע דרך חשבון הבנק, אז רואים את כל הרופאים שאצלם נבדקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךך
עדי10/05/2009עם לא יהיה לי פתרון אז מה יתן לי הביקור אצלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמאי03/05/2009
אני רוצה להתחיל לקחת גלולות אבל אני לא רוצה שההורים יידעו .
איך עושים את זה וכמה בערך זה עולה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאי שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/05/2009עלייך לגשת לרופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והריוןשיר03/05/2009
שלום.. אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין אבל לא מלאים... בלי קונדום.. ולא הייתה ממש חדירה..
אני עדיין בתולה כי הקרום לא נקרע.. אני לוקחת גלולות האם יש סיכוי שנכנסתי להריון?
אני ממש מדואגת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/05/2009הסיכוי להרות עם גלולות קטן ביותר, פחות מאחוז אחד.
הסיכוי להרות ביחסי מין לא מלאים, קטן מאד.
עשי חשבון כמה זה יוצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותחסוי01/05/2009
שלום,
אני בת 14.5 ויש לי שאלה לגבי ההפרשות שיוצאות לי בשבוע האחרון.
קיבלתי מחזור הוא עדיין לא סדיר , ובשבוע האחרון יוצא לי הפרשות בצבע חום .
רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי או שצריך לפנות לרופאת נשים שתבדוק את הדבר.
אשמח אם תענו לי על שאלתי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום,
ד''ר יעקב אורבך04/05/2009לא אמרת שאת מקיימת יחסי מין ולכן אני יוצא מתוך ההנחה שלא.
הפרשה חומה הינה שאריות של דימום וסתי , או דימום חלש מאד. אם אינך מקיימת יחסי מין אין שום סיבה לדאגה. התופעה נורמלית לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה עם ריח רעסיוון01/05/2009
שלום!
אני בת 17..בתולה..וכבר כמה חודשים יש לי הפרשות בגוון לבן-צהוב בעלות ריח רע מאוד מהנרתיק.
אני רוצה להתחיל לקיים יחסים והעניין מאוד מבייש אותי וברצוני לטפל בו.
השאלה מהו הפיתרון האפשרי?
האם אני יכולה ללכת לרופא נשים בלי ידיעת ההורים?ואיך?(אני רוצה להתחיל גם גלולות)
ואני חייבת לעבור בדיקה בשביל למצוא מה הבעיה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסיוון שלום,
ד''ר יעקב אורבך01/05/2009כן. על מנת לפתור את הבעיה את חייבת להדק על ידי רופא/ת נשים. אז גם תקבלי ממנה המלצה לגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלתי לקחת גלולותהדר30/04/2009
לאחר שהרופאת נשים עשתה לי את הבדיקות הנדרשות היא נתנה לי מרשמים והתחלתי לקחת את הגלולה מינס.
תמיד היה לי מחזור שבוע שלם כל חודש. ובגלולת מינס יש 4 גלולות שצריך לקחת בזמן המחזור. מה אני צריכה לעשות, לקחת ב4 ימי המחזור הראשונים את ארבע הגלולות הלבנות הלא פעילות, וביום החמישי להתחיל חפיסת גלולות חדשה עם הגלולות הצהובות הפעילות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלונה שלום,
ד''ר יעקב אורבך01/05/2009מינס היא גלולה הנלקחת ברציפות 28 יום.
אינך אמורה להתיחס לצבע של הגלולות כלל.
התחילי את הגלולות ביום הראשון למחזור, והמשיכי אותן ברציפות. עם סיום האריזה, התחילי אריזה חדשה, מבלי להתיחס לוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה, עזרת לי מאוד.
הדר01/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה שאלה דחופהמיכל29/04/2009
שלום..
קוראים לי יעל ואני בת 1 וחצי.
החזה שלי מאוד מאוד מאוד קטן.
זה אומנם גנטי, אבל אני חושבת שלאמא שלי היה אפילו טיפה טיפה יותר גדול.
הנושא הזה מאוד מתסכל אותי, ובין השאר מונע ממני ללבוש בגד ים בקיץ.
יש לי מספר שאלות, בבקשה תענו לי על כל השאלות:
1) מאיזה גיל ניתן לעשות הגדלת חזה?
2) האם יש איזה כדורים או משו שמגדיל טיפה את החזה?
3) האם מותר לקחת גלולות סתם כך, בשביל שהחזה יגדל קצת?
בבקשה תענו לי על שלושת השאלות, זה חשוב לי מאוד התשובות להם.
תודה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום,
ד''ר יעקב אורבך29/04/2009בשביל נערה בת 1 וחצי את כותבת לא רע, והחזה שלך בודאי אינו קטן מדי...נכון?
ולשאלותייך
1. הגדלת חזה. פני לפלסטיקאי.
2. אין כדורים להגדלת חזה.
3. לא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות וכולסטרולמ.ר.28/04/2009
שלום,
אני בת 18 ונוטלת גלולות מסוג מינס (כשנה). בבדיקת דם שעשיתי לאחרונה נמצאו רמות כולסטרול גבוהות:
כולסטרול כללי - 275
כולסטרול HDL - 40
כולסטרול LDL - 193
טריגליצרידים 213
אין בעיה של השמנה. במשפחתי יש בעיה של כולסטרול גבוה, וגם לפני נטילת הגלולות רמות הכולסטרול שלי היו גבוהות אך פחות מעכשיו.
ברצוני לציין שאני מעדיפה לא לוותר על גלולות ורציתי לדעת אילו אפשרויות יש לי (האם יש סוג גלולות שלא גורם לעלייה בכולסטרול?, האם אני צריכה להתחיל ליטול כדורים נגד כולסטרול)
התחלתי לקחת גלולות לפני כשנה בגלל דימומים קשים במחזור (10 ימים) ואנמיה. אך בחודשיים האחרונים אני גם מקיימת יחסים.
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למ.ר שלום,
ד''ר יעקב אורבך29/04/2009אומנם נתקלתי במספר מקרים בהם הגלולות גרמו לעליה ברמת הכולסטרול בדם.
לפנייך מספר אפשרויות.
אפשר לנסות להפסיק את הגלולות לחודש חודשיים ולחזור על הבדיקה. במידה ויש ירידה משמעותית ברמת הכולסטרול, הגלולות הן כנראה הבעיה.
אפשרות אחרת, לנסות לעבור למדבקות, או טבעת נרתיקית, נובה רינג. במקרים אלה הספיגה של ההורמונים אינה דרך המעי והכבד, אלא דרך העור ישירות לדם.
לגבי טיפול בשומני הדם, תצטרכי לפנות לרופא המתמחה בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותאני27/04/2009
היי
בימים האחרונים הרגשתי מין צריבה באיזור הפות(לא רק כשאני עושה פיפי) הסתכלתי במראה וראיתי שבתוך שפתי הפות שלי יש מין חתיכה כזאת שנראה שבמשיכה אני יכולה להוציא אותה כשנגעתי בה לא הרגשתי כאב כאילו זה לא שייך לגוף.האיזור כולו אדום לא קימתי יחסי מין מלאים (אצבעות כן..) האם יתכן שזה חלק מקרום הבתולים הוא נמצא כל כך קרוב שניתן להבחין בו?מה זה יכול להיות?
בנוסף לזה שפתי הפות שלי הקצה שלהם נוטה לצבע שחור זה נורמלי?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני שלום,
ד''ר יעקב אורבך27/04/2009שאלה כזו ניתנת לתשובה רק אחרי בדיקה גניקולוגית.
פני לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה זה דחוף מפחדת מאוד!!נופר27/04/2009
שלום
אני בת 18
ולא קיימתי יחסי מין
אבל אני חלקית בתולה
אני מחדירה דברים הדומים לפין לאיבר מיני .
כבר 3 חודשים שאני לא מקבלת מחזור. אין לי כאבים.
בעבר היה לי פטרייה אבל היא טופלה ע"י רופא נשים שנתן לי כדור לבליעה כדורים להחדרה ומשחה.
רציתי לדעת אם בגלל זה שאני מחדירה לאיב מיני דברים אני לא מקבלת מחזור,
או אולי נדבקתי בוירוס הפפילומה כי אולי הדברים שהחדרתי לאיבר מיני לא היו סטרילים.
בבקשה אני חייבת תשובה!!
אני בלחץ ומאוד חוששת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנופר שלום,
ד''ר יעקב אורבך27/04/2009מוירוס הפפילומה ניתן להדבק רק במגע מיני.
העלמות הוסת אינה קשורה החדרת חפצים זרים לנרתיק.
הזהרי! חפצים זרים עלולים לגרום לדלקת אם אינם נקיים, או לחלופין לגרום לך לפצע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה יעוץמוטרדת26/04/2009
שלום,
אני בת 24 וחצי ורק עכשיו התחלתי לקיים יחסי מין, עד כה הייתי בתולה וכרגע אני לא בטוחה אם הקרום כבר נקרא לגמרי כיוון שחבר שלי חדר כמה וכמה פעמים וכל פעם יורד לי דם ... פעם ראשונה ירד קצת ולאחר מכן בחדירות הבאות כל פעם יותר דם... לדעתי הוא לא חדר עד הסוף אבל יכול להיות שכן הבעיה שאני לא מבינה מדוע יורד לי כל פעם דם.... האם זה מעיד על משהו לא תקין? כבר קבעתי תור לגניקולוג אבל עדיין רציתי לשמוע גם את דעתך בנושא כמוכן אני מרגישה עיקצוצים וגירודים באזור איבר המין ...
ולגבי רופא הגניקולוג אני לא בדיוק יודעת מה להגיד כי אני לא יודעת האם אני עוד בתולה או שכבר לא -ידוע לי שגניקולוג לא יכול לעשות בדיקות אם הבחורה בתולה...
מחכה לתגובתך בנידון
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למוטרדת שלום,
ד''ר יעקב אורבך27/04/2009ראשית בהחלט ייתכן שאחרי מספר פעמים של חדירה לנרתיק נשארו עדין חלקים של קרום הבתולים.
לא מדובר בבעיה.
עצם הדימום מצדיק בדיקה גניקולוגית, טוב עשית שקבעת תור לבדיקה.
מה להגיד לרופא? כל מה שאמרת כאן. פשוט ביותר.
הרופא גם יבדוק את ענין העקצוץ והגרוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותתעדי22/04/2009
1.האם מומלץ ללכת לרופא נשים פעם בזמן מסויים לבדיקה כללית לראות שהכל בסדר?
עם כן, כל כמה זמן?
חשוב לציין שאני בת 16 ולא מקיימת יחסי מין
2.יש לי חזה קטן יחסית, האם ייתכן שרופא נשים יעייץ לי מה לעשות/ לקחת?
עם כן, מה הפתרונות שיכולים להיות לו?
תודה(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדי שלום,
ד''ר יעקב אורבך24/04/2009הכל תלוי בגיל ובבעיה שיש.
אם את מקיימת יחסי מין יש צורך בבדיקה, התאמת גלולות ובלקיחת PAP.
אם אינך מקיימת יחסי מין, ואין לך בעיה אינך צריכה להבדק.
חזה קטן הוא ענין יחסי. עלייך להתיעץ עם הרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שתי שאלות די דחופות ..מאי21/04/2009
אני וחבר שלי ללא קונדום , הייתי בסוף המחזור וסיכמנו שזה בסדר שהוא יגמור בפנים .
המחזור המשיך לי עוד יום , יומיים ונפסק .
מאז יש לי כאבי בטן ובחילות , אני לא מקיאה או משהו כזה אבל אני מאוד מודאגת ..
יש סיכוי שאני בהריון ?
השאלה השנייה היא האם גם לבחורות יש מה שהבנים קוראים לו "כאב ביצים" ?
חבר שלי דחף לי אצבעות די הרבה זמן ופשוט לא הצלחתי לגמור ..
אחרי כמה זמן כבר הרגשתי שאני לא רטובה וכאב לי , הרגשתי מין חיכוך חזק וכואב ..
אמרתי לו שיפסיק וכחצי שעה הרגשתי כאבים באיזור הפוט . הלכתי לשירותים ושמתי לב שאחת מהשפות הפנימיות שלי התנפחה מאוד .
רציתי לדעת ממה זה נגרם , אם זה התנפח משריטה או חיכוך או שזו איזשהי אינפקציה או משהו ..
אשמח אם אקבל תשובה במהירות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
מאי21/04/2009אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין ללא קונדום *
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטשה שלום,
ד''ר יעקב אורבך24/04/2009עלייך לבצע בדיקת הריון.
הכאביםם שנגרמו לך הם כנראה מחיכוך ושריטה או פצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוררררררדנה21/04/2009
שלום ..
אני בת 15 וחודש ועדיין המחזור שלי לא הופיע מה אני עושה עים זה ?
אני מתחילה להיות בלחץ
אאאשמח אים תענה לי מה הם תופעות המחזור ..
בתודה דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/04/2009אי הופעת וסת בגיל 15 לא צריך להדאיג.
יש לבדוק האם יש הופעה של סימני מין משניים, כמו שיער בבית השחי ובאזור איבר המין, התפתחות שדיים...
כמה את שוקלת? למשקל חסר יש משמעות על גיל הופעת הוסת.
האם את עוסקת בספורט אינטנסיבי? גם לכך יש משמעות.
בכל מקרה הייתי ממליץ להתיעץ עם רופא נשים. התיעצות כזו אינה כרוכה בהכרח בבדיקה גניקולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)