מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולה ותרופה12321/04/2009
אני לוקחת גלולות מסוג מליאן, מחר אני יוצאת לטיול שנתי והנסיעה היא של 4 שעות, אני סובלת מהקאות בזמן הנסיעה באוטובוס ולכן אני נוהגת לקחת את התרופה טרבמין, האם היא תפגום בהשפעת הגלולה? אם כן יש תרופות חילופיות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל 123 שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/04/2009אין בעיה של לקיחת טרבמין וגלולות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצטרפת לנטע בשאלה- מחזור לא סדיר-לאה19/04/2009
צהריים טובים,
בתי, נערה בת 17 וקצת, סובלת ממחזור לא סדיר.
לראשונה קבלה מחזור בקיץ 2005.
בתחילה הדימומים היו עזים, לעיתים קבלה מחזור פעמיים בחודש,
לעיתים נמשך כעשרה ימים. הנחתי שזה נורמאלי בתחילת מחזור.
אך לפני קרוב לשנה, המחזור הפך להיות בלתי סדיר.
שלושה חודשים לא הופיע, עכשיו חודשיים מחכים לו.
אני לא מעוניינת לחשוף את בתי לרופא/ת נשים עדיין.
לדעתי זה מוקדם מידי.
אני פשוט זקוקה להרגעה, שמצבים כאלו הם נורמאליים,
ועלולים לקרות.
בבקשה מכם, אנא הרגיעו, המליצו והדריכו.
בברכה לשבוע טוב, לאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללאה שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009מדוע לא "לחשוף" את בתך לרופאת נשים....? ברוב המקרים החשיפה הנ"ל אינה מדבקת.....
וברצינות.
קראי את תשובתי לנטע. אצל בתך הבעיה יכולה להיות של דימום יתר וחוסר דם.
יש מקום לבצע ספירת דם, ולעזור לה אם הדימום חזק מדי.
האמיני לי, רופאת נשים מיומנת לא תזיק לבתך, וברוב המקרים היא גם לא תצטרך להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןראנייה19/04/2009
שלום
רציתי להתייעץ איתך אני נשואה חדש וקשה לי לקיים יחסי מין מסיבה פשוטה חוששת מכאבים בעבר לא קיימתי יחסים כי באתי מחברה מסורתית אני נואשת כי הזמן עובר וזה רק מכניס אותי לפניקה שעד כה לא התבצעה חדירה האם תוכל להמליץ לי על משחה שתקל עליי בעת חדירה או פתרון אחר
תודה מראש ראנייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לראנייה שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009כל הכבוד על הפניה.
בעיקר בחברה מסורתית, הבעיה אינה נדירה, ונשים רבות נמנעות מלהעלות את הנושא לדיון, מדחיקות את הבעיה , וגורמות לעצמן סבל ונזק לעתיד.
הפתרון במקרה שלך אינו משחה או תרופה. את סובלת כנראה מתסמונת הנקראת וגיניזמוס, עד כמה שניתן לאבחן בעיה כזו מבלי להבדק.
הבעיה שכיחה ביותר, וניתנת לטיפול על ידי רופא נשים מיומן או סקסולוג.
אני ממליץ לך לפנות לאחד מהם ובהקדם.
הבעיה אינה נפתרת מעצמה, ולפעמים מחמירה עם הגזמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מוקדמת?בר18/04/2009
לביתי בת ה 9.5 יש כבר חזה די מפותח (הרבה מעבר לניצנים ) היא מלאה שיער ערווה ,
ויש לה פלומת שיער מתחת לבית השחי ,(אני חוששת שהמחזור כבר ב"פתח" ) .
יש לציין שהיא הגבוהה בכיתתה . שאלתי האם מדובר בהתפתחות מוקדמת , האם צריך לעשות משהו בנידון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבר שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009עלייך לפנות לרופא ילדים המומחה בהתפתחות או אנדוקרינולוגיה, או לרופא נשים.
לא ניתן לענות לשאלה מבלי לראות את הילדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירנטע18/04/2009
אני בת 18 וקיבלתי את המחזור הראשון שלי בכיתה ה'.
אני עדייין בתולה ומאז ועד היום המחזור אינו סדיר בכלל.
ישנן פעמים שבו הוא מגיע אחרי חודשיים ולפעמים אחרי 4-6 חודשים ובד"כ הוא מתקיים 5-7 ימים (בערך 4-3 ימים של זרימה רציפה ובאחרים זה ההתחלה/סיום).
אני לא יודעת מה נחשב לזרימה חזקה במחזור אבל אני לא חושבת שהזרימה שלי חזקה מהממוצע...
חברות שלי אמרו לי לקחת גלולות בשביל שהמחזור יוסדר אבל אני לא רוצה להתחיל עם גלולות כיוון שאני משתדלת להמנע מלהכניס הורמונים מיותרים לגוף.
חוץ מזה העובדה שהוא אינו סדיר לא מפריעה לי בכלל.
האם עליי לדאוג לכך שהמחזור יוסדר (גם אם לא מפריעה לי העובדה הזו) מסיבות רפואיות בהווה או בעתיד ?
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטע שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009דימום נרתיקי לא סדיר אינו מהווה בעיה כל זמן שאין סיבה פטולוגית (חולנית) הגורמת לאי סדירות.
אם אינך מקימת יחסי מין, ואינך מעונינת להרות, עלייך לפנות לרופא נשים על מנת לברר שאי הזסדירות בוסת אינה נגרמת כתוצאה מבעיה הורמונלית המצריכה טיפול.
במידה ולא תמצא בעיה כזו, אינך צריכה לחשוש.
גלולות ניתנות על מנת להפחית את כמות הדימום הוסתי, למנוע כאבי מחזור וכמובן למנוע הריון.
אם אף אחת מן הסיבות אינה ישימה במקרה שלך, אין סיבה לקחת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזורדפנה17/04/2009
שלום, רציתי לשאול משהו בנוגע לכאבי מחזור שיש לי: אני סובלת מהם כבר הרבה זמן ורציתי לקחת סוג של תרופה בשבילם. מה יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעינת שלום,
ד''ר יעקב אורבך17/04/2009יש בשוק המון תרופות לכאבי מחזור.
תלוי בת כמה את, האם את מקיימת יחסי מין, והאם יש לך בעיות רפואיות אחרות.
אני חושב שבכל מקרה יש מקום להוועץ ברופא נשים שימצא עבורך את הפתרון האידאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והריוןמעיין16/04/2009
שלום!
אני משתמשת במדבקות אוורה כאמצעי מניעה .בשבוע הראשון של המדבקה הראשונה,המדבקה נפלה לי ולא נדבקה שוב לגוף אז ע"פ ההוראות בחפיסה החלפתי אותה במדבקה אחרת,בשבוע השני הדבקתי את המדבקה השלישית,ובשבוע השלישי הדבקתי מדבקה מחפיסה חדשה.ביום שבת הקרוב 18 אפריל,זה יהיה שבוע ללא מדבקה(הפסקה).שאלתי היא:
1.האם עלולים להופיע שיבושים במחזור החודשי?
2.האם אני מוגנת מפני הריון? בגלל שלא הייתי בטוחה בתשובה, אז העדפתי להוסיף קונדום בזמן יחסי המין בחודש האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין שלום,
ד''ר יעקב אורבך17/04/2009ובכן נתחיל מן הסוף.
טוב עשית שהשתמשת בקונדום.
שנית את בטוחה מפני הריון ונהגת נכון. חשוב שתהיי כל הזמן עם מדבקה, ולא סדר המדבקות, או מאיזה אריזה נלקחו.
במידה ואת רואה שיותר מדי מדבקות נופלות, יש מקום לשקול אמצעי מניעה אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוטרדת...דנה16/04/2009
יש לי חבר ואנחנו שוכבים כבר חודשיים בתדירות דיי גבוהה. עדיין לא התחלתי לקחת גלולות. לאחרונה שכבנו בלי קונדום אבל הוא לא גמר. בפעם האחרונה שקיבלתי מחזור ירד לי ממש מעט דם חום.. לממש פחות מכמה שעות ואחר מכן המחזור הפסיק. לאחר יומיים שכבנו וירד לי דם לאחר 4 ימים שכבנו ושוב ירד לי דם. יתכן שקיבלתי מחזור והוא פשוט נשאר בתוכי ולא יצא ? המחזור שלי מאוד סדיר ומגיע כל 20 יום ונמשך 5-6 ימים. ביום שלאחר מכן שכבנו שוב ולא ירד לי דם- זה היה היום ה6 כביכול למחזור שלי. האם יתכן שזה לא היה מחזור ואני בהריון למרות שהוא לא גמר?
אני מודעת לחשיבות באמצעי מניעה ואנחנו אכן משתמשים בקונדום ואני כבר רוצה לפנות לגניקולוג ולהתחיל לקחת גלולות. פעם אחרונה ששכבנו עם קונדום הוא נקרע ולקחתי יום לאחר מכן פוסטינור.
האם יתכן שאני בהריון.?שאלה אחרונה.. אני מתפתחת לאט יחסית לחברותיי ואין לי עדיין פטמה כמו שלהן. הפטמה שלי היא עדיין כמו מין חור כזה והיא לא בולטת.. בנוסף אני עדיין יכולה להרגיש כמו מין גוש כואב כזה ב2 שדיי ואני כבר בת 18.. האם זה משהו נורמאלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה המוטרדת,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009עלייך לפנות לרופא נשים, להבדק ואז להתחיל גלולות.
בכל צורה אחרת תמצאי את עצמך בהריון!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהחני15/04/2009
אני בת 21 שכבתי עם חבר שלי לפני חודשיים ביחסי מין לא מוגנים לקחתי באותו יום פוסטינור וחיכיתי למחזור אך הוא לא הגיע.. נכנסתי ללחץ וקניתי ערכת הרשמה לבדיקת הריון וזה הראה שאני בהריון.. עברתי תהליך שלם של הפלה עם כדורים שאני לא מאחלת לאף אחת לעבור.. אחרי ההפלה כשקיבלתי מחזור התחלתי לקחת גלולות נגד הריון (הרמונט) שאלתי היא אם אחרי 21 יום אני אמורה להפסיק לקחת גלולות למשך 7 ימים והאם זה הגיוני שאחרי שבוע וחצי אני יקבל שוב פעם מחזור ולא אחרי שלוש שבועות?? אשמח אם תענה לי.. (תודה מראש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחני שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009דימום עם גלולות שכיח ביותר, ואינו מהווה סיבה לדאגה.
יחד עם זאת עלייך לדעת שגלולה בטוחה רק ב 99% מן מקרים.
אם יש סיבה לדאגה, עלייך לבצע בדיקת הריון ולהוועץ עם רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאיזה גיל מותר ליטול גלולות?נטלי15/04/2009
אני בת 16 ו- 8 חודשים, וממש המחזור שלי לא מסודר, וגם כשיש לי מחזור יש לי דימומים ממש כבדים עם כאבים, שאפילו אני לא הולכת לבצפר.
יש לי 2 חברות שלוקחות גלולות (פמינט), אבל רציתי לדעת אם זה לא מוקדם מדי?
תודה רבה,
וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
מאי19/04/2009בעקרון בגילך כבר לוקחים גלולות
אני התחלתי לקחת גלולות פמינט גם בגיל 16 (אני בת 17 ) ממה שהרופא שלי הסביר לי שהגלולות האלה מתאימות לבנות בגיל הזה ועוזרות להסדיר את המחזור ולהקל על כאבי מחזור(ועוד) וגם לא גורמות לתופעות לוואי כמו נגיד השמנה וכו'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטלי שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009גיל 16 אינו מוקדם מדי ללקיחת גלולות.
את ההחלטה האם לתת לך גלולות או תרופות אחרות תצטרכי להשאיר בידי הרופא.
דימום חזק בהחלט מצדיק התיעצות עם רופא/ת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל נטילת גלולות
דפנה21/04/2009אין לך מה לחשוש או להסס. אני התחלתי לקחת גלולות פמינט נגד היריון בגיל 16 כשהתחלתי לקיים יחסים לראשונה. ואם יש לך דימומים כבדים, הגלולות יעזרו לך להפחית אותם בהרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל לגלולות
רינת23/04/2009ואם אני בת 15 ורוצה להתחיל ליטול גלולות פמינט או אחרות זה בסדר?? אני רוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם חבר שלי ולא להיות תלויה בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טמפוןגל14/04/2009
זה בסדר להחליף טמפון 5 פעמים ביום או שזה לא טוב להחליף כל כך הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלית שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009אין בעיה להחליף טמפון כמה פעמים שאת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור ראשון//14/04/2009
אני רוצה לראות רופא נשים ע"מ להתחיל לקחת גלולות (בתולה עם חבר)
האם זה יידרוש בדיקה מסויימת? (ואם כן האם תוכל לפרט?)
האם כל עוד אני בתול האני לא צריכה להיבדק בכלל (אין בעיות מיוחדות)?
אני ממש חוששת וממש מתביישת מהבדיקה, מה אפשר לעשות?
חשוב לציין שהגלולות הן רק בשביל הביטחון ואני לא מתכוונת להתחיל לקיים יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל... ביקור ראשון,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009ההחלטה אם להבדק או לא על ידי רופא נשים היא בידייך בלבד. קיימת אפשרות להתיעץ עם הרופא ולסרב לבדיקה. הרופא רק יסביר לך את המשמעות של הבדיקה או אי הבדיקה.
ודאי שאין שום סיבה להתבייש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גניקולגטלל14/04/2009
מתי צריך להיפגש עם גניקולג , יותר נכון האם זאת חובה ???? והאם יש גניקולוגית ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/04/2009עלייך לראות רופא/ת נשים אם יש בעיה שעליה את רוצה לקבל תשובה.
שום דבר אינו חובה.
ודאי שיש רופאות נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירטלל14/04/2009
יש משהו שיכול למנוע מחזור שאינו סדיר ?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
איה14/04/2009גלולות יכולות לעזור למחזור לא סדיר ...אני כבר שנה לוקחת גלולות פמינט כדי להסדיר את המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהקארין13/04/2009
אני לא מצליחה להבין מה הקשר בין גלולות לאקנה
חברה טובה שלי לוקחת גלולות פמינט ואחרי חודש וקצת נעלם לה האקנה
מה הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
דפנה14/04/2009ממה שאני יודעת, דווקא יש קשר בין גלולות ואקנה. הגלולות מכילות משהו שגורם לעור הפנים להיות חלק יותר, וזה גם מעלים פצעים. שמעתי כבר על כמה בנות שהרופא עור נתן להן גלולות במקום משהו יותר חזק, כי היתה להן אקנה יחסית קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל יום לומדים משהו חדש.....
קארין26/04/2009חשבתי שגלולות למניעת הריון רק מונעות הריון מסתבר שהן גם עוזרות לאקנה ...כל יום לומדים משהו חדש ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין,
ד''ר יעקב אורבך27/04/2009אף פעם לא מאוחר ללמוד דברים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין שלום,
ד''ר יעקב אורבך20/04/2009בין יתר היתרונות של הגלולות, הן מטפלות גם באקנה.
וזו גם הסיבה שהאקנה נעלם אחרי טיפול בפמינט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוקטור
קארין26/04/2009שמעתי את המושג 'איזון הורמונלי' האם זה קשור לזה?
האם פמינט איזנו את ההורמונים ובגלל זה נעלם האקנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקארין,
ד''ר יעקב אורבך27/04/2009לא.
הגלולות פועלות במנגנון שונה להפחתת האקנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)