מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תת פעילות של בלוטת התריס והשתלת שיעראלונה14/06/2018
יש לי תת פעילות של בלוטת התריס, ייתכן שזה הגורם העיקרי לדלילות של השיער שלי... חשבתי אולי לעשות השתלה לעבות את השיער, האם יש מניעה בגלל מצבי הבריאותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה15/06/2018מצבך הבריאותי לא מאפשר השתלת שיער בעקבות בלוטת התריס ולכן אם תאזני את בלוטת התריס והכל יהיה תקין לא תהיה בעיה כלל לבצע השתלת שיער ולעבות את שיערך...בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות על טיפול pepשי11/06/2018
שלום
התחלתי אמש טיפול מונע עקב קונדום שנקרע.
השאלה שלי האם זה יכול להשפיע על השיער ולהחלישו?
אני אחרי השתלת שיער שנעשתה לפני חמישה חודשים.
האם זה ישפיע על השיער? אני גם לוקח פעמיים ביום תוסף תזונה שמחזק את שורשי השיער. אין בעיה עם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה12/06/2018באיזה תוסף אתה משתמש?
באיזה שמפו אתה חופף? ואיך נקרא הטיפול שאתה עובר היום???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מוזרה לגבי הקטנת מצחמושיק09/06/2018
הי, יש לי בעיה בשיער שמטרידה אותי כבר לא מעט זמן (כל החיים כמעט, בן 25). וחשבתי על דרך יצירתית לפתור אותה, אשמח לקבל תשובה האם זה אפשרי. יש לי מצח גדול מאז ומתמיד (מולד, לא תוצאה של התקרחות). כמו כן "בורכתי" במעיין "מערבולת" ממש מעל המצח שממש מקשה עלי בעיצוב וסידור השיער (חצי מהפוני עולה לי למעלה). המהלך שחשבתי עליו הוא: להשתיל את השיער מהאיזור הבעייתי שהנו איזור המערבולת - במצח, ולאחר מכן להשתיל שיער ב"חור" שנוצר באיזור המערבולת (לא משנה לי אם הדבר יצריך זמן לצורך התאוששות האיזור שהוצא ממנו השיער). האם המהלך הנל אפשרי? יצא טוב וצפוף? השיער שלי כרגע במצב מצויין ואינני סובל כלל מהתקרחות (קרובי המשפחה ברובם שופעי שיער). תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה11/06/2018השתלת שיער להורדת קו המצח הינה השתלת שיער מאוד נפוצה.
אני בעצמי עברתי השתלת שיער והורדתי את קו המצח וזה פשוט מדהים.
אבל מה שחשוב הוא שהנראות חייבת להיות טיבעית לחלוטין.
מזמין אותך להשאיר פרטים בפרטי וניצור עימך קשר לייעוץ אישי ונכון עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי השיער של הפאותאהוד07/06/2018
האם יש דרך לעבות את השיער באזור של פאות הלחיים?
רוני חתוכה07/06/2018בהחלט...ללא כל בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלילות שיער באזור הזקןתמיר05/06/2018
יש לי אזורים דלילים בזקן. יש אפשרות לעשות השתלה?
רוני חתוכה07/06/2018אין כל בעיה לבצע השתלת שיער בזקן..זוהי השתלת שיער קלאסית ללא כל סימנים או צלקות ולמראה צפוף ומלא באופן טיבעי.
מוזמן לייעוץ אצלנו אונליין עם הרופא סרקן איידין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לחולה סוכרתמיכה03/06/2018
האם לחולה סוכרת יש מניעה לעשות השתלת שיער?
רוני חתוכה03/06/2018אין בעיה כלל וכלל בתנאי שהסכרת מאוזנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה מסיבית באחורי הראשיוסי31/05/2018
יש לי נשירה מסיבית מאחורי הראש, אני חושש להתקרחות משונה ביותר. יש דרך להפסיק את הנשירה או לעבות את האזור שכבר הפך ממש דליל?
רוני חתוכה31/05/2018יש פתרונות אך יש עוד נתונים שחסרים לי לתשובה מקיפה.
תוכל/י להגיע לייעוץ ומשם הדרכה נכונה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם גלולות יסמין יכולות לגרום לנשירת שיער?ענת29/05/2018
פרט לשינויים הורמונליים של התחלה או הפסקה של הגלולות, האם הגלולה עצמה יכולה לגרום לנשירת שיער?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה30/05/2018מבלי להיכנס לשם התרופה שינויים הורמונליים ותרופות עלולים לגרום לנשירה חד משמעית.
כמו כן גם לחץ נפשי גורם משפיע מהותית על השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מוגברת מה אפשר לעשות?אלי29/05/2018
שלום בת 34 בדיקות תקינות, כולל חומצה פולית פרטין וכו
אמרו כנראה מתח
הנשירה לא פוסקת והיא גדולה
מה אפשר לעשות?
המליצו לי אר89 האם זה יכול לעזור?
מה אפשר לעשות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה30/05/2018R 89 זהו מוצר שמגיע מהודו ואין לו אישור של משרד הבריאות.
מעבר לכך אין שום מחקר שתומך בשימוש במוצר זה.
לא כדאי כלל לנסות להשתמש בדברים לא ידועים ומוכרים מחקרית.
נשירת שיער נובעת ממקרים רבים כגון: סטרס, הורמונים, חילופי עונות תרופות הריונות חוסר בברזל דיאטות תזונה לקוייה ועוד.
ולכן צריכים לבדוק את על המרכיבים הנ"ל ואם הכל טוב יש לפנות לטיפולים אלטרנטיביים טובים ומוכרים.
לייעוץ תוכלי להגיע אלינו להמשך מידע והכוונה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה בגבות מזה כחודשייםחסוי26/05/2018
מזה כחודשיים יש לי נשירה בגבות שמתאפיין בדילול ונסיגה מאיזור האף כלפי חוץ לאחר בדיקת רופא עור ההבחנה הייתה אלופציה משתמש בתמיסת בטאקורטן ומינוקסי מזה כחודש. לא נראה תוצאות מלבד אולי עיכוב קל האם ישנו טיפול כדאי יותר?
רוני חתוכה30/05/2018ניתן לבצע זריקת prp באיזור זה והשינוי יהיה לאחר 3 חודשים ויעזור לעיבוי הגבות החיסרון שצריך לעשות זאת לפחות פעמיים בשנה.
רק במקרים מיוחדים ניתן להצע השתלת שיער בגבות ולצמיתות.
לייעוץ בנושא ניתן ליצור עימנו קשר דרך הפורום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלה לנשירת שיער בגבות
חסוי02/06/2018ההבחנה הראשונה הייתה אלופציה/טולוגן אפלבאום. לפני מספר ימים הלכתי לרופא עור ואמר לי דכנראה זה מסבוריאה. האים ניתן לבצע השתלה במקרים אלו ומה אחוז ההצלחה ? . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה12/06/2018חשוב לטפל כאמור בהודעה הראשונה שלי במינוקסידיל בגבות כ-6 חודשים ורק אז ניתן להשתיל שיער שם ולצמיתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בתוך כמה זמן השיער גדל אחרי השתלהדן24/05/2018
כמה זמן לוקח לשיער לצמוח אחרי השתלה? זאת אומרת אחרי כמה זמן מההליך יש תוצאות סופיות?
רוני חתוכה26/05/2018שנה, שנה וחודשיים תוצאה סופית...מתחילה צמיחה לאחר 3 חודשים מן ההשתלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול במינוקסי - הגברת נשירהאורן22/05/2018
אני בן 22, אין לי נשירה משמעותית, טיפה דלילות באיזור המפרצים לכיוון המצח, והתחלתי להשתמש במינוקסי 5 פעמיים ביום משתמש בקביעות מזה חודש.
רשום בהוראות השימוש שיש להשתמש בכמה טיפות, אך אני מוצא שכדי לכסות את איזור הנשירה באופן מלא אני זקוק ליותר מכך - האם יש בעיה בכך?
בנוסף אני שם לב לנשירה טיפה מוגברת באיזור בו אני מורח את התכשיר - האם זה נורמאלי לתחילת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה22/05/2018תוצאות לאחר שימוש במינוקסי ניתן לראות 3 חודשים אחרי.
נשירת שיער מוגברת תמיד קיימת גם במעברי עונות.
זה גם מגיע כתוצאה ממתח לחץ אי שקט תרופות ועוד...
השימוש במינוקסי מומלץ מאוד ומעכב ומאיט את הנשירה אך אם תפסיק הכל יינשור כלא היה.
חשוב להיוועץ עם רופא עור ולבצע בדיקות דם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר למנוע התדלדלות של השיער?צבי15/05/2018
מה השיטה הטובה והיעילה ביותר למנוע את ההתדלדלות של השיער?
רוני חתוכה15/05/2018זה מאוד תלוי בגיל שלך אם אתה מאוד צעיר ניתן להשתמש במינוקסי או בפרופסיה אם אתה יחסית מבוגר כדאי להגיע לייעוץ ולהכוונה נכונה עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן מועדף להשתלת שיעררועי13/05/2018
האם יש עונה מועדפת להשתלת שיער - האם שמש או גשם יכולים להשפיע על ההיקלטות?
רוני חתוכה14/05/2018אין עונה מועדפת הכל עניין של תזמון נכון לפי מקום העבודה ואורח החיים.
אסור להיחשף לשמש בקיץ אך מותר להתנהל רגיל.
בחורף יותר נעים אבל אין בעיה לעבור את הטיפול בכל זמן נתון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש אפשרות להשתיל שיער בחזה?אלי10/05/2018
האם יש אפשרות להשתיל שיער בחזה? אם כן מאיפה לוקחים את השיער?
רוני חתוכה14/05/2018אין בעיה כלל אך העלות היא יותר גבוהה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)