מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עדיף fue או fut?פז09/08/2018
מה עדיף fue או fut?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה09/08/2018fue זאת הטכניקה הטובה ביותר להשתלת כמות גדולה של שיער ללא סימנים כאבים או צלקות...מה שחשוב בשיטה זאת הכמות שניתן לבצע בתהליך זה והנראות הטיבעית בקליניקה המבוקשת.
מוזמן לייעוץ בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על השתלת שיערמורי05/08/2018
הבנתי שבהשתלה לוקחים שיער מאזור תורם, מה אם יש נשירה גם שם? מה אם אין אזור תורם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה06/08/2018איזור תורם שונה גנטית מהחלק העליון והוא לעולם לא נושר.
חשוב לדעת את גילך והמצב כדי להבין ולהסביר יותר לעומק.
ניתן כמו כן לקחת שיער מהזקן בכדי למנף את השתלת השיער אבל כל זה בייעוץ מקדים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחת זיפים דלילה בלחייםרן02/08/2018
שלום רוני.
באחת הלחיים שלי יש צמיחה דלילה מאוד של זיפים. נאמר לי ע"י רופא עור בזמנו שמקור הבעיה בהתחלקות העוברית...
יש הבדלי פרופורציות מאוד לא אסתטיים בין שני צדי הלחיים כאשר הזיפים גדלים וזה מאוד מפריע לי.
בזמנו הוצע לי השתלת שיער בלחי.
כמו כן, ניסיתי למרוח קצף הרגיין על האזור ללא הצלחה.
שאלתי אליך - האם יש אופציה שלישית? אני לא כל כך מעוניין להיכנס לפרוצדורה של השתלה גם מטעמים רפואיים וגם כלכליים.
אשמח לשמוע עצה חכמה :-)
תודה רבה,
רן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה04/08/2018שלום רן.
ישנם המון אנשים שיש להם זקן דליל גנטית ישנם אנשים שהידלל להם עם השנים איזור מסויים בשיער או כאלה שסובלים מאלופציה ארטה ועוד ועוד.
כשמשתמשים במוצרים מסויימים להצמחת שיער בחלק מן המקרים זה לא עוזר. אך גם אם כן תרגיש שזה עוזר אתה תמשיך להיות משועבד למוצרים אלה כל חייך ואם תפסיק בשימוש הכל ישוב לקדמותו ואף יותר גרוע וגם כלכלית זה לא משתלם.
לכן מניסיון אישי השתלת שיער הינה הפיתרון הטוב ביותר במקרים כאלה והטיפול במקרה שמדובר בו הינו קל מאוד ולצמיתות.
אני מזמין אותך אישית לראות כיצד זה עובד ולראות תוצאות של מקרים כשלך ולהתרשם כמה זה זמין נוח משתלם ונראה כל כך טיבעי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה חוזרת אחרי השתלהאייל02/08/2018
כמה שנים אחרי השתלה מוצלחת וחזרה לי הנשירה. האם תקין?
רוני חתוכה04/08/2018זה מאוד תלוי בן כמה אתה...נשירת שיער תמיד קיימת בשיער הטיבעי שלך.
שיער מושתל תמיד יישאר.
בעיקרון תקין לחלוטין אך מוזמן לייעוץ בנושא לפיתרון קדימה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו מומלץ לנשירת שיעראורית31/07/2018
סובלת מנשירת שיער מסיבית ומקשקשים. הבנתי ששמפו שמכיל ביוטין יכול לעזור, השאלה היא אם זה יחמיר את המצב של הקשקשים, אם אשתמש בשני שמפואים לסרוגין זה ישבש את ההשפעה אחד של השני וגם אם יש שמפו מומלץ עם ביוטין או שמפו אחר לאותה המטרה?
רוני חתוכה02/08/2018שמפו המכיל ביוטין לא יבטל שמפו קשקשים אךמהטיפול בקשקשים ייארך יותר זמן טיפול בנשירה אינו מסתיים בחפיפה אלא מתחיל משם.
בכל מקרה אין בעיה לשלב את שניהם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לאחר חינהליא29/07/2018
שלום אני צובעת בחינה שנים, לפני כמה חודשים צבעתי שוב. שיער שלי חום כהה, עם חינה יותר קרוב לשחור . אני רוצה לשנות. לחום או לעשות פסים חומים משהו. האם יש אפשרות לעשות את זה מבלי לקבל צבע ירוק? במספרה אחת אמרו לי שיכולים לעשות לי הבהרה ואז פסים. בשאר מספרות לא נוגעים. לא יודעת מה לעשות. תודה
רוני חתוכה29/07/2018אפשרי בהחלט...ישנו טיפול שינקה את הגוון בשילוב מים ללא נזק לשיער...כמובן שצריך להגיע לייעוץ אך הטיפול חייב הגנה לשיער לפני.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על פרופסיהדוד26/07/2018
האם פרופסיה באמת יעיל? מה הוא בעצם עושה?
רוני חתוכה26/07/2018כאחד שהיה משתמש בפרופסיה בעבר יכול להגיד לך שזה פלסטר.
זה מעכב את הנשירה ולעיתים אף מצמיח שיער אבל העלות הגבוהה והשיעבוד לכדורים באופן תמידי ותופעות הלוואי שהוא עושה לא עשה לי טוב בכלל ולא רק בכיס וכשהפסקתי עם הכדורים נשר לי השיער בטירוף וחזרתי לנקודת ההתחלה.
ולכן אני ממליץ על השתלת שיער שהיא לצמיתות ובלי התעסקויות מיותרות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחות בשיער לאישה ובדיקות דםליאת23/07/2018
שלום רב
אני בת 26 והתחיל להיות לי כמו קרחות בשיער
איזה בדיקות דם צריך לעשות בשביל לבדוק על הנשירה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה24/07/2018גשי לרופא עור מומחה קרקפת ובידקי אולי זה יותר מורכב...ברזל אנמיה בלוטת התריס אולי זה גם לחץ נפשי או תזונה לקוייה.
הכל יכול להיות רק כך תוכלי לדעת ואולי לפתור זאת נכון ולצמיתות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בהתקרחות ע"י כדורי finpeciaשי22/07/2018
שלום,
אני רוצה להתחיל טיפול בתרופה בשם finpecia.
ישנם מחקרים שהתרופה עלולה לפגוע בבריאות, שמעתי על בעיות פוריות ואף על סרטן.
שאלתי היא האם התרופה בטוחה לשימוש או שיש חשש סביר לבעיות בריאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
רוני חתוכה24/07/2018תופעות הלוואי זהות לאלו שבתרופת המקור פרופסיה, בין תופעות הלוואי שדווחו לאחר שימוש בפינאסטרייד:
במספר קטן של גברים, נצפתה ירידה בחשק המיני ו/או קושי בהשגת זיקפה.
בניסויים קליניים, תופעות הלוואי נעלמו עם הפסקת הטיפול, ולעיתים גם במשך הטיפול.
בשימוש כללי דווחו גם תופעות לוואי אלרגיות בצורה לא תכופה, כגון: נפיחות שפתיים, פריחה בעור, רגישות והגדלה בחזה (פטמות), כאב באשכים.
במחקרים רפואיים נמצא כי פינאסטרייד אינו משפיע על השיער בחלקים אחרים של הגוף.
חשוב מאוד לציין לפני השימוש בתרופה, התייעץ עם הרופא המטפל אם הנך סובל או סבלת בעבר מבעיות תפקוד בכבד. התרופה מיועדת לטיפול בגברים בלבד, ואינה מיועדת לנשים וילדים.
התרופה נספגת דרך העור. על נשים בהריון או נשים השוקלות הריון יש להימנע מכל מגע עם התרופה, פינאסטרייד עלול לגרום למומים מולדים בתינוקות זכרים. יש לפנות לרופא במיידית במקרה של מגע נשים בהריון עם טבליות שבורות או מפוררות של התכשיר.
אין לתרום דם במהלך השימוש בתרופה ועד חודש לאחר סיום הטיפול, למניעת קבלת העירוי אצל נשים הרות.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של ממינוקסיגילה מאור22/07/2018
שאלתי איזה תופעת לוואי שחיכה יכולה להופיע מהמינוקסי? וגם האם זריקות הסטרואידים שמזריקים לקרקפת פעם בחודש יכולים לגרום נזק בקרקפת בלתי הפיך?
רוני חתוכה24/07/2018תופעת הלוואי הנפוצה ביותר, היא גירוי הקרקפת, או פריחה שעשויה להיות קלה. תופעה זו היא בשלבי ההסתגלות לתכשיר. בשימוש רצוף תופעה זו אמורה להעלם. אם הגירוי והפריחה ממשיכים יש להפסיק הטיפול.
סוג התקרחות נוסף הוא אלופסיה ארטה, שמתבטאת באובדן גושי שיער באופן פתאומי, דבר שגורם להיווצרות קרחות עגולות בקרקפת. "גם בסוג ההתקרחות הזה ניתן להבחין בדלדול שיער ניכר באזור מסוים", מסביר ד"ר לפידות. "ההתקרחות הזאת נובעת ממצבי לחץ ודחק, בעקבות דיאטה ועוד, והיא שכיחה בקרב אחוז אחד מהאוכלוסייה ואף בילדים".
הטיפול היעיל לסוג הזה של נשירה הוא משחה שמכילה סטרואידים, או הזרקת סטרואידים ישירות לקרקפת, טיפול שנועד לדכא את מערכת החיסון באופן מקומי, וכן משחות שמכילות חומרים שגורמים לגירוי העור ופוטותרפיה (טיפול באמצעות אור).
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי בהשתלת שיעראליאור22/07/2018
מהן תופעות הלוואי שיכולות לקרות בהשתלת שיער?
רוני חתוכה23/07/2018אין שום תופעות לוואי לאחר השתלת שיער 100% הצלחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה סטרואידית לנשירת שיער לקרקפתגילה מאור20/07/2018
שלום. מספר שאלות.1.האם מינוקסי 5% הוא חומר סטרואידי? ואיזה תופעת לוואי היא הכי שחיכה שיכולה להופיע בזמן הטיפול במינוקס? אם זה לא סטרואיד אז איזה חומר זה מכיל? ושאלה נוספת האים בנוסף שמקבלים זריקה פעם בחודש לקרקפתת בגלל הקרחות היא עוזרת ואין סכנה ? ומה יכןלה להיות תופעת הלוואי השחיכה ביותר במתן הזריקת. מדובר באשה בת 73.תודה.
רוני חתוכה22/07/2018מינוקסי לא מזריקים לקרקפת אלא מורחים ומעסים על הקרקפת.
שנית prp זוהי זריקה של תאי גזע שלך שמזריקים לקרקפת כדי להביא לצפיפות טובה יותר.
תוכלי לראות על המינוקסי מהם החומרים המורכבים רק להבנה שחומר המינוקסידיל הינו החומר הפעיל שיוצר סירקולציה של דם בקרקפת וגורם לעצירת הנשירה ואף צמיחה מחודשת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממינוקסי
גילה מאור22/07/2018איזה תופעת לוואי הכי שחיכה שיכולה להיות ממינוקסי? ןהאים זריקה פעם בחודש בקרקפת עם תרופה סטרואידית יכול לגרום לנזק בקרקפת בלתי הפיך?תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזריקת סטרואידים לקרקפת
גילה מאור22/07/2018ההאם זרקת הסטרואידים בעורף יכול לגרום לתופעות לוואי מקומיות במקום הזריקה? והאים בפרר המינוקסי שמפזרים בקרקפת יכולים לגרום לתופעות לוואי מקומיות או כלליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי של מינוקסי
גילה מאור23/07/2018ששלום.מה הן תופעות לוואי הכי שכיחות בספריי מינוקסי? שאלה נוספת היא מה תופעות הלוואי הכי שחיכה במתן זריקה שdemojet עםdipros לקרקפת פעם בחודשan
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה24/07/2018תופעת הלוואי הנפוצה ביותר, היא גירוי הקרקפת, או פריחה שעשויה להיות קלה. תופעה זו היא בשלבי ההסתגלות לתכשיר. בשימוש רצוף תופעה זו אמורה להעלם. אם הגירוי והפריחה ממשיכים יש להפסיק הטיפול.
סוג התקרחות נוסף הוא אלופסיה ארטה, שמתבטאת באובדן גושי שיער באופן פתאומי, דבר שגורם להיווצרות קרחות עגולות בקרקפת. "גם בסוג ההתקרחות הזה ניתן להבחין בדלדול שיער ניכר באזור מסוים", מסביר ד"ר לפידות. "ההתקרחות הזאת נובעת ממצבי לחץ ודחק, בעקבות דיאטה ועוד, והיא שכיחה בקרב אחוז אחד מהאוכלוסייה ואף בילדים".
הטיפול היעיל לסוג הזה של נשירה הוא משחה שמכילה סטרואידים, או הזרקת סטרואידים ישירות לקרקפת, טיפול שנועד לדכא את מערכת החיסון באופן מקומי, וכן משחות שמכילות חומרים שגורמים לגירוי העור ופוטותרפיה (טיפול באמצעות אור).
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו מומלץ אחרי השתלהנמרוד19/07/2018
האם יש שמפו מיוחד שצריך להשתמש בו אחרי השתלה? אם לא יש שמפו מועדף?
רוני חתוכה20/07/2018בוודאי...יש שמפו מיוחד 5.5 עם החומר הפעיל להמשך הטיפול לאחר ההשתלה ניתן ליצור עימנו קשר לרכוש אותו אצלנו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביצוע הליך כמה פעמיםשרון17/07/2018
יש לי התקרחות נקודתית בקודקוד ואני מעוניין לעשות השתלה. אני יחסית צעיר ויכול להיות שאמשיך להתקרח, האם תהייה בעיה לעשות את ההליך פעם נוספת על אזורים אחרים?
רוני חתוכה20/07/2018אין בעיה לבצע בעתיד השתלת שיער אני אישית עשיתי 6 השתלות שיער במשך 16 שנה והשיער שלי מלא ושופע הסיפור שלי הוא יותר מורכב אבל במקרה שלך עם הטכנולוגיה נכון להיום המקרה שלך הוא קל ואף יותר קל בהמשך.
תוכל ליצור עימנו קשר לייעוץ מקדים ולקבל אונליין עם הרופא תשובות עבורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגבלת גיל להשתלת שיערהראל15/07/2018
האם יש גיל מינימום להשתלת שיער?
רוני חתוכה16/07/2018אם מצב השיער קשה אז אין בעיה אם המצב טוב צריך קצת לחכות הכל תלוי במצב ההתקרחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)