מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה ברגליים שהופיעה לפני כמה ימיםאדריאנה26/07/2021
לבן שלי בן 13 יש פריחה ברגליים. ברצוני לדעת
מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני01/08/2021פני מייד לרופא משפחה/עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה מוזר בציפורנייםמיכל21/07/2021
היי,
הבן שלי בן 10 וכבר שנים אני שמה לב לתופעה מוזרה בבהונות רגליו. כל כמה חודשים יש צמיחה של הציפורנים בבהונות עם פס בולט. כשנוגעים בציפורן היא מרגישה גבשושית מעל האזור הזה. יש תחושה שיש עוד שכבה נוספת של הציפורן. הוספתי תמונות. אודה להתייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה את השאלה. תודה!
מיכל29/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בתינוקת בת 5 חודשיםדנה28/06/2021
הי ביתי בת 5 חדושים סובלת מאסטמה של העור.
אתמול השכבתי אותה לישון אחרי איזה 20 דק שמעתי שהיא ערה נכנסתי לחדר וראיתי שהיא חסרת שקט מתגרדת כשהדלקתינאת האור ראיתי כתמים אדומים בצד אחד של הפנים מן פריחה כזו .דיברתי עם רופא עור אונליין שרשם לה פנסטיל טיפות אבל הפריחה נעלמה אחרי איזה 30 דק שוחחתי שוב עם רופא עור לדעת אם בכל זואת לתת לה אמר לתת כי הפריחה נעלמה אך היא עדיין מתגרדת .
ממה הפריחה המוזרה הזו יכולה להיות?
לא עשיתי שום דבר חדש
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני01/08/2021פריחה אלרגית .. ???
פני לבדיקת רופא עור ילדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון כתם אדום אשר התגלה אתמולאברהם ג`והן25/06/2021
היי , לפני שבוע הייתי אצל ספר שאני לא מאמין שמחטא את הכלים שלו בין לקוח ללקוח .
ואתמול חברים שמו לב לכתם אדום שיש לי. אתמול היה לי רק אחד ששמתי לב אליו והיום נוסף עוד אחת למעלה יותר בראש(מצורפת תמונה ) יש לי עוד שבועיים תור לרופא עור ואני מפחד להדביק חברים ומשפחה ובנוסף מעוניין לדעת מה זה יכול להיות והאם זה מדבק ואם כן איך לנהוג כדי למנוע הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
פרופ` חיים ראובני26/06/2021פמה לאבחון בשאלה של פטרת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבחון כתם אדום אשר התגלה אתמולאברהם ג`והן25/06/2021
היי , לפני שבוע הייתי אצל ספר שאני לא מאמין שמחטא את הכלים שלו בין לקוח ללקוח .
ואתמול חברים שמו לב לכתם אדום שיש לי. אתמול היה לי רק אחד ששמתי לב אליו והיום נוסף עוד אחת למעלה יותר בראש(מצורפת תמונה ) יש לי עוד שבועיים תור לרופא עור ואני מפחד להדביק חברים ומשפחה ובנוסף מעוניין לדעת מה זה יכול להיות והאם זה מדבק ואם כן איך לנהוג כדי למנוע הדבקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום בקרקפת..
פרופ` חיים ראובני26/06/2021פנה לאבחון בשאלה של לפטרת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בעור במיוחד לאחר מקלחתיפית23/06/2021
שלום.
כל פעם לאחר מקלחת יש לי התקפת גרד נוראי. זה מופיע רק בירכיים ובשוקיים ומגיע למצב של שריטות על פני העור מרוב גרד. ניסיתי להתקלח במים קרים במקום פושרים, החלפתי כמה סוגי סבון, ניסיתי מספר סוגי קרם אחרי המקלחת, כלום לא עוזר. הגרד עובר אחרי שעה ולפעמים מופיע שוב. רופאי עור שהייתי אצלם אמרו לי לקחת כדורים נגד אלרגיה כשזה קורה, כלומר אאלץ לקחת אותם על בסיס יומיומי. אשמח מאד לדעת אם יש כיוון מחשבה נוסף שיכול להקל עלי / להפסיק את הגרד הנורא הזה מלבד לקחת כל יום כדורים נגד אלרגיה. תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בעור אולי מים פושרים
פרופ` חיים ראובני26/06/2021אולי מיים פושרים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת תחילת טיפול בוולטרקסגלית22/06/2021
שלום דוקטור,
קיבלתי שלבקת חוגרצ ויום אחרי התחלת הפריחה התחלתי טיפול ב- valtrex (מינון 3*2כדורים ביום).
כמה זמן בד"כ נמשכת המחלה כשמטפלים בה ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וולטרקס לצורל קיצור זמן מחלה
פרופ` חיים ראובני26/06/2021מצויין. זה יקצר זמן מחלה ובעיקר ימנע סיבוכים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים יבשות כרונית בת תשעשי20/06/2021
ביתי בת 9 סובלת משפתיים יבשות באופן תמידי
איך ניתן לאבחן/לטפל.
איכות חייה נפגעה כתוצאה מזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים יבשות אבחון לצורך המשך טיפול
פרופ` חיים ראובני26/06/2021לפני הכל צריך להבין מה הסיבה .. פני לאבחון מסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פילינג חומצה , להתרחק ??רעות20/06/2021
היי, אני סובלת מלא שנים מפצעונים ומכתמים של פצעונים גם אם אני לא נוגעת בהם, הייתי מספר פעמים אצל רופא מומחה קיבלתי מספר משחות אבל בעיקר אמרו לי להיות ׳סבלנית׳. השאלה שלי אם פילינג חומצה שיכול לקלף לי את הכתמים של הפצעים יכול להעלים לי אותם ולחדש את העור בשביל לשפר את המראה או בגלל שהעור שלי נוטה לכתמים גם בלי להתעסק כלל בפצע זה יכול לגרום לכתם גדול יותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים וכתמים
פרופ` חיים ראובני26/06/2021צריך טיפול
פילינג זה לא הפתרון בשלב הפעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים בחלק העליון של הציפורןטל19/06/2021
היי,
התחלתי טיפול של סאנאקטיק. יש לי תופעה של כתם בכל הציפורניים בחלק העליון כתם כתמתם על כל ציפורן וציפורן
האם יש קשר בין הטיפול המשחה לצבע בציפורניים
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני26/06/2021לא ידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצבע כתמתם בציפורניים מה הסיבה
Tal26/06/2021היי,
מה הסיבה שיכולה להיות בהופעת צבע כתמתם בקצה הציפורניים בידיים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בגוףאמה17/06/2021
שלום רב, לשתי בנותיי הופיעו פצעים בגוף - התחיל כפצע קטן וגדל. מסביב לפצע הופיעו אתמול שלפוחיות (מצרפת תמונה) מרחנו פולידין למשך כמה ימים אך אין שיפור .. אודה להתייחסות. הפצע נראה לי מזוהם ואני דואגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני26/06/2021פצעים מדבקים בילדים מרמזים על אמפטיגו. מחלה זיהומית .
פני לאבחון מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים אדומים עם הילה לבנה מסביב בהריוןמודאגת16/06/2021
שלום, אני בשבוע 24, לפני מס' שבועות הופיעו פצעים אדומים על הידיים והרגליים, לא בצורה צפופה אלא מפושטת ומסביבם רקע בהיר. תפקודי כבד היו תקינים , רופאת עור נתנה לי שתי משחות אבל היא לא יודעת להגיד ממה זה. אני מאד חוששת שזה משהו שיפגע בעובר. זה מגרד לעיתים, אבל יש גם גרד בחלקי גוף ללא הפצעים. האם ניתן לאבחן מה זה יכול להיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים אדומים הילה לבנה
פרופ` חיים ראובני26/06/2021התיאור איננו מאפר אבחנה ..
חזרי להבהרות נוספות לרופאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בילקסטן לילדה בת עשר וחצינאוה בצלאל15/06/2021
נכדתי בת עשר וחצי וסובלת מהופעת כתמים אדומים בעיק על הרגליים והידיים שמגרדים לה מאוד וזה בעיק בקיץ .התקשרנו לרופא במוקד של הכללית ושלחנו תמונה .הוא נתן מרשם של כדורי בילקסטן למרות שהיא בת עשר וחצי ומשחת פוליקוטן .שאתי היא האם לתת לה את הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילקסטן
פרופ` חיים ראובני26/06/2021אינני מתערב בהחלטות רפואיות.. פנה להבהרות לרופא המאפל..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש קיצוני במרפק לילדה עם תמונהמירב14/06/2021
שלום רב,
לבתי בת ה8 כתם במרפק שלא עובר גם לאחר טיפול בקרמים
שונים, לאחרונה הבחנתי שנוספו גם כתמים לבנים מסביב
האם מדובר ביובש או פטריה?
מצרפת תמונה להמחשה
תודה רבה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה להמחשה של יובש
פרופ` חיים ראובני15/06/2021צילום לא עוזר .. לא משקף .. ומטעה .. פני לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש מטורף וקיצוני באזור הידייםבני11/06/2021
היי,
ראו תמונה של הידיים של הבת שלי.
ממש יובש קיצוני ולא ברור.
ממה זה יכול לקרות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בכף יד..
פרופ` חיים ראובני15/06/2021לא ניתן לאבחן בוודאות ע"ס תמונה פני לבדיקה מסודרת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)