מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצע באיבר מין לאחר נטילת ארקוקסיהערן10/06/2021
שלום רב,
לאחר נטילת תרופת ארקוקסיה הופיעה לי פצע באיבר מין, אדמומיות ונפיחות עם רגישות למגע.
האם יש קשר ומה הטיפול? ומה קורה אם נשאר לי רגישות למגע שכל מגע שפעם לא היה מכאיב היום מכאיב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארקוקסיה ופצע באיבר מין
פרופ` חיים ראובני15/06/2021אין קשר .. פנה לאבחון בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב לציין שאני מניקה תינוק בן שנהשירן10/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
??????
פרופ` חיים ראובני15/06/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם אדום אחרי שהות במים קריםלי06/06/2021
שלום
עברתי ניתוח ברך קשה, פלטה וברגים, לפני כמה חודשיים. לפני שבוע הייתי בכנרת, מים נעימים אבל בברך הפגועה ועד לכף הרגל קור קיצוני , יצאתי מהמים והופיע לי כתם אדם גדול מתחת לברך, לאחר שבוע וחצי עדיין קיים, דהה קצת אבל קיים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם אדום...
פרופ` חיים ראובני07/06/2021כנראה תגובה אלרגית.. זמנית.. למה לא ברור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם אדום אחרי שהות במים קרים
לי07/06/2021תודה על התשובה אבל אלרגיה לריאקציה של טיטניום ומים קרים? יש מה לעשות עם הכתם הזה שלא עובר או לקוות שאולי יעלם ולקוות שזה לא יחזור במים שוב, יש צורך ללכת לרופא עור או שכנראה אין מה לעשות עם זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצות יתושים מה לעשות כדי למנועאלי04/06/2021
בביתנו מספיק יתוש אחד או שניים מעופפים כדי לעקוץ אותנו כל יום ולפגוע מאוד באיכות חיינו. קטלן יתושים, טבליות נגד יתושים ומשחות שונות לא פותרים את הבעיה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניעת עקיצות..
פרופ` חיים ראובני07/06/2021יש מלא תכשירים בבית מרקחת.. למשל אלתוש ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות/ פריחה על גב הידנוגה02/06/2021
גב היד התמלאה בנקודות מגרדות.
האם נראה כמו אלרגיה, זיהום או עקיצות?
היד התנפחה קצת כמה שעות אחרי הופעת הנקודות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקיצות ?
פרופ` חיים ראובני07/06/2021תמונות לא משקפות מצב קליני
פני לרופא..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדמומיות בפנים לילדה בת 12רוית01/06/2021
בתי מטופלת בקרם איברמקין כבר 3 חודשים.
פניה אדומות. האם מדובר בהשלכה של השימוש בקרם או ברוזיצאה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות בפנים..
פרופ` חיים ראובני07/06/2021יתכן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב דר בקשר לחלל הפה ובחיךתומר שנל31/05/2021
שלום דר שאלה מה שיש לי בצד זה אפטה? האדום על החיך עם הנקודה הלבנה? ועוד שאלה לפני כמה שנים נשכתי את החיך בלי כוונה ונשאר לי מין צלקת כזו לבנה כזו כמו גולה מה זה על העצם של החיך שבתמונה העם סה כתוצאה מהנשיכה נשאר צלקת או פצע טראומה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אפטה ?
פרופ` חיים ראובני07/06/2021צילום איננו בסיס לאבחנה .. כיון שהוא מטעה..
פנו לרופא משפחה.. עור , פה ולסת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לתינוק נס קפה פלוס תמונהדנה31/05/2021
היי הבן שלי בן 9 חודשים כחודש לאחר לידה נהיו לו שתי כתמים באיזור בפין
עכשיו יצאו לו עוד כמה כתמים כמו בתמונה
בגוף אם זה ברגלים וביעדים יש צורך בבדיקה או שזה פיגמנטציה של תינוק שחום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני07/06/2021ממליץ לפנות לרופא עור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים חומים דקים על האגודליםאני31/05/2021
שלום,
אני עושה ציפורניים בלק ג׳ל כבר שנתיים. לאחרונה שמתי לב שיש לי פסים דקים וחומים על האגודלים. באחד יש כמות גדולה יותר מהשני. מצורפת תמונה להמחשה. מה זה? האם עליי להיות מודאגת? אני לא רואה את זה ביומיום אז זה לא מפריע לי אסתטית אבל רוצה לוודא שזה לא מסוכן או בעייתי. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים
פרופ` חיים ראובני07/06/2021ממליץ על בדיקת רופא ולא דרך צילום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם ורדרד זרוע ילדה בת 7.5דנה24/05/2021
כתם לא מגרד ולא מוגלטי על זרוע של ילדה בת 7.5.
כשבועיים לא עובר
מזכיר קצת כוויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם לא מגרד..
פרופ` חיים ראובני07/06/2021תמונה לא עוזרת.. צריך בדיקת רופא עור..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות/ פריחה אדומות בגבדנא24/05/2021
שלום
הופיע לבעלי 8 נקודות אדומות נראות מוזרות פרחו אחת לצד השנייה בצורה מסודרת
פעם ראשונה רואה דבר כזה ממה יכול להיות ?
הנקודות האדומות אינה מלווה בגירוד!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות.. א
פרופ` חיים ראובני07/06/2021אכן מוזר... אולי מלחץ ?פיזי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקות עור הפין לאשכים בן 4אמאל`ה23/05/2021
שלום, בני בן 4. בחודשיים האחרונים הבחנתי שלעיתים קורה שכשהוא עושה פיפי השתן יורד למטה (מאונך, בעצם על המכנסיים שלו המופשלות) ולא בקשת כמו בדר"כ. שמתי לב שלפעמים העור של האשכים והפין "נדבקים" אחד לשני ובעצם כך הפין נשאר מוטה כלפי מטה בעת עשית פיפי. מה ניתן לעשות?
רוצה לציין שחשבתי שאולי בעיה עורית ולכן כבר חודשיים מקלחת בשמן מקלחת ולפעמים מוסיפה שמן לאמבטיה אך זה עדיין קורה. אודה מאד לעזרה לילדון שממש עצוב כשהוא עושה פיפי על עצמו בטעות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקות עור
פרופ` חיים ראובני07/06/2021כנראה מהשתן...
הפתרון הגיינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הפורום פעיל?? מה עושים עם פסים לבנים לאורך הציפורניים.חיים23/05/2021
האם צריך להתייחס לכך? האם זה סוג של פטריה? פסים צפופים לבנים בציפורני אצבעות הידיים. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים לבנים
פרופ` חיים ראובני07/06/2021קודם כל הולכים לאבחון רופא עור ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת לתינוק בן 3 חודשיםאודליה23/05/2021
שלום רב,
לבני בן ה3 חודשים הופיעה מן ״יבלת״ על האצבע.
האם יש סיבה לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת ...
פרופ` חיים ראובני07/06/2021כנראה שלא..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המנגיומה לתינוקת בת שנה ו4מעיין21/05/2021
היי, לבת שלי (בת שנה ו-4) יש המנגיומה מולדת ברגל, והיום שמתי לב לנקודה אדומה קטנה מאוד שהופיעה בלחי. האם זה משהו שיכול לקרות? זה מחשיפה לשמש אולי? יש סיבה לחשוש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המנגיומה ונגע חדש בלחי
פרופ` חיים ראובני23/05/2021אין קשר.. פני לבדיקה ואבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)