מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטילת כדורי קולגן והשפעה על קמטיםאני07/03/2021
האם נטילת קולגן הכדורים .מעלימה קמטים אחרי שלושה חודשים ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטילת קולגן הכדורים
פרופ` חיים ראובני07/03/2021לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רינה11/03/2021תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקעים בציפורניים בידיים- לק ג'לרוית07/03/2021
שלום,
בזמן האחרון נהיו לי שקעים בציפורניים בידיים. אשמח לדעת מה זה. עד לפני שנה הייתי עושה לק ג'ל האם זה קשור? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקעים בציפורניים בידיים
פרופ` חיים ראובני07/03/2021יכולים להיות על רקע בעיות עור אחרות .. פני לאבחון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים וגירוד אצל ילדה בת 6הורים מודאגים06/03/2021
שלום זה נהיה על בתינו בת ה6 ברוב הגוף האם זה חררה או משהו אחר מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה חררה או משהו אחר מה לעשות
פרופ` חיים ראובני07/03/2021אינני יודע ללא אבחון מסודר..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקה נגד אלרגיה וצלקות בעורדני05/03/2021
שלום רב
רציתי לדעת האם זריקות נגד אלרגיה מדובר במחט קטנה מאוד גורמות לצלקות בעור? לעזרתכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקות
פרופ` חיים ראובני07/03/2021לא גןרמות לצלקות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה בקרקפת לילדה בת 8רונית03/03/2021
בת שלי בת 8 עברה ביופסיה בקרקפת punch של 3 ממ.
אנחנו אחרי חודש, הגלד נפל ואני רואה שהאזור שבו הייתה הפציעה הוא אדמדם,אך מסביבו עוד 2 ממ לפחות מכל צד יש אזור ריק לחלוטין משיער . האם השיער יצמח שם כי מהבנתי מהרופאת עור אמרה שתשאר צלקת באזור הביופסיה וברור לי שבאזור הצלקת לא יצמח שיער ,אך לא נאמר כלום על קרחת מסביב לאזור הצלקת.אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נאמר כלום על קרחת מסביב לאזור הצלקת
פרופ` חיים ראובני07/03/2021בדר"כ אין התקרחות סביב לביופסיה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע קשיח בין הכתף לבית שחישמרית25/02/2021
יש לי בחודש האחרון פצע קשיח אני מופצצת אותו ויוצאת מעין מוגלה ואז נהיה רך ואחרי כמה ימים שוב מתקשה. ממה זה יכול לנבוע והאם מצריך בדיקה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע קשיח
פרופ` חיים ראובני28/02/2021בעיקרון פצע שאיינו נרפא.. דורש בירור .. ואבחון .. פני לרופא ..לבדיקה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם בצוואר צד שמאל וגירודתומר שנל25/02/2021
שלום פרופסור מזה כשבוע יד לי בצוואר ימין אודם קבוע ומידי פעם זה מגרד לי מה הפיתרון? דרך אגב ביום רביעי עשיתי חיסון שני לקורונה יש קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם בצוואר
פרופ` חיים ראובני28/02/2021יש סיבות שונות לאודם..
הצילום איננו מאפשר לאבחן
פנה לרופא.. עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת כתמים חומים דמויי שטפי דם/כוויות שמשאליה מן22/02/2021
היוווש, ניד הלפ!! היום פתאום גיליתי שהופיעו כתמים חומים דמויי שטפי דם/כוויות שמש, על כל הכתף הזרוע ועד הגב, לא הרגשתי כלום, זה לא כואב או מגרד, או בעל מרקם שונה אבל זה נראה נורא וממש מתפרש על משטח עיר רחב מאוד ורציתי לדעת קודם כל האם זה עלול להיות מסוכן (בתקווה שלאא) איך נפטרים מזה??😕😕
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים חומים
פרופ` חיים ראובני28/02/2021כדאי לפנות לרופא עור .. לבירור.. מסודר.. הצילום לא עוזר ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרכובת קליגמן לפיגמנטציה ובוטוקס- זמן שימושנופר22/02/2021
האם אפשר להשתמש בקליגמן כמה ימים לאחר הזרקת בוטוקס? וכמה זמן רצוי להשתמש במשחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קליגמן ובוטוקס
פרופ` חיים ראובני28/02/2021אין מניעה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת מינוציקלין לאחר ראקוטן- בת 31קרן22/02/2021
אני בת 31. נטלתי ראקוטן בגיל 17 ונעלמו לי הפצעים למשך שנים רבות. בעקבות הקורונה חלה התפרצות נוספת של אקנה. קיבלתי אנטיביוטיקה מינוציקלין כדור 1 של 100 מג לתקופה של חודשיים. אני יודעת שממולץ לא להחשף לשמש בתקופה זו. האם אוכל לשלב במקביל טיפול פוטותרפיה (שיטת אדל) אצל קוסמטיקאית במקביל? או שמומלץ להמתין עד תום התקופה? תודה מראש על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטוטרפיה ומינוציקלין ..
פרופ` חיים ראובני28/02/2021שלילי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כווית קור - המלצה לטיפול- משחה עם קורטיזוןאנונימי20/02/2021
שלום רב,
אודה להמלצה לטיפול בכווית קור. יש לי את הכוויה כבר חודש, בהתחלה הכוויה היתה קטנה והתפשטה לאורך האצבע ואף שינתה את הצבע שלה. הכוויה מציקה בעיקר בלילה ומגרדת מאוד. ניסיתי משחות עם קורטיזון וזה לא עזר. האצבעות שורפות מאוד. מצ"ב תמונה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כווית קור
פרופ` חיים ראובני21/02/2021כווית קור לא נמשכת חודש..
מציע לפנות לאבחון רופא עור בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכווית קור
פרופ` חיים ראובני21/02/2021כווית קור לא נמשכת חודש..
מציע לפנות לאבחון רופא עור בהקדם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות קטנות על החזה והשדייםSagit19/02/2021
שלום,
מאז ההריון האחרון שלי הופיעה על השד השמאלי כמקודה אדומה, כמו blood vessel, מאז היא שם נשארה ומעט גדלה. לאורך השני היו לא מעט כירורגים (שד) שראו אותה ולא ייחסו לה חשיבות.
בחודשים האחרונים אני מבחינה בעוד הקודות קטנטנות כאלה על השדיים ועל אזור הבטן. לא מורגש, לא מגרד.
אני בת 43. בריאה בד"כ.
בחיפוש אונליין ראיתי שיש תופעה הנקראת cherry angiomas. האם נראה לך שזו האבחנה?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים אדומים..
פרופ` חיים ראובני21/02/2021האבחנה הגיונית.
לאבחן סופי צריך בדיקת רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי של חיסון קורונהעדי19/02/2021
שבת שלום. עברתי חיסון שני לפני 5 ימים.תופעת לוואי שטרם חלפה היא אדמומיות שהתפשטה באיזור ההזרקה ונשארה סטטית בימים האחרונים- בקוטר 3-4 סמ אני מעריך וכאב נסבל באיזור האדמומיות, כאמור זהו היום החמישי . אין נפיחות באיזור או חום או כל תופעה אחרת. מרגיש טוב. בימים הראשונים המקום היה גם חם אבל חלף
האם זו תופעת לוואי הגיונית של החיסון? חשבתי שאדמומיות וכאב חולפים תוך יום יומיים. איך ניתן לדעת אם זה לא זיהום צלוליטיס לדוגמא? בריאות ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם מחיסון קורונה
פרופ` חיים ראובני21/02/2021מציע להבדק ..לברר שאין משהוא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום טיפול בראקוטן בפעם השלישית ושימורסנדי18/02/2021
שלום,
סיימתי טיפול ראקוטן (בפעם השלישית) כרגע הכל מושלם ובגלל זה עולה לי השאלה: האם ניתן לשמר טיפול ראקוטן בלקיחת כדור 1
של 10 מ"ג פעם בשבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ברטאקוטן
פרופ` חיים ראובני21/02/2021תחת השגחה ומעקב רופא- כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בכל הגוף לבת 70 שאלההדס18/02/2021
שלום. מנסה לעזור מאד לדודה שלי. היא כבת 70 ובחודשים האחרונים החלה לסבול מגירוד בכל הגוף. במהלך היום זה נסבל אבל לעת ערב הגירוד גובר ונהיה בלתי נסבל. אלרגולוג קבע שזו לא אורטוקריה. היא עברה ביופסיה שעדיין ללא תוצאות. כבר שבועיים שלושה היא עושה פוטותרפיה. העור נראה יותר טוב אבל הגירוד ממשיך להציק. מה עוד ניתן לעשות כדי להקל על הסבל שלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בכל הגוף...
פרופ` חיים ראובני21/02/2021לפנות לרופא המשפחה ולשקול טיפול פומי ( דרך הפה).. אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)