מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דמודקס בפנים לילדה בת 12רוית19/05/2021
בתי בת 11.5 מטופלת באיברמקטין למרות שלא נצפה דמודקס. היא מטופלת מזה חודשיים במינון של פעם ביום.
הרופא אמר למרוח חודשיים נוספים...
האם יש דרך לקצר את משך הטיפול? האם אנטיביוטיקה תסייע להיפטר מהטפיל ומהאדמומיות בפנים?
אודה עבור תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמודקס..
פרופ` חיים ראובני23/05/2021אינני יכול לתת תשובה לאבחנה שלא אומתה .. בבדיקה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דמודקס בפנים לילדה בת 12רוית19/05/2021
בתי בת 11.5 מטופלת באיברמקטין למרות שלא נצפה דמודקס. היא מטופלת מזה חודשיים במינון של פעם ביום.
הרופא אמר למרוח חודשיים נוספים...
האם יש דרך לקצר את משך הטיפול? האם אנטיביוטיקה תסייע להיפטר מהטפיל ומהאדמומיות בפנים?
אודה עבור תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמודקס לא מאובחן
פרופ` חיים ראובני23/05/2021ראי תשובתי הקודמת ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בפנים מזה כשבוע- ביופסיה בפניםספיר19/05/2021
שלום פרופסור חיים,
נוצרה לי ציסטה בפנים מזה כשבוע הייתי בהתייעצות של רופא.
השאלה היא כאשר לוקחים ביופסיה בפנים יצטרכו לעשות לי חתך או שיש אפשרות אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בפנים..
פרופ` חיים ראובני23/05/2021מביופסיה אין בדר"כ צלקת.
מהוצאת נגע ( חתך יותר גדול ).. יתכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגעים בירך בן 11- לא מגרדרן16/05/2021
נגעים בעור הירך אצל בן 11. לא מגרד או כואב בלחיצה .
לפי התמונה המצורפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגעים לא מגרדים...
פרופ` חיים ראובני23/05/2021צילום לא ברורר מבחינה קלינית
צריך בדיקה והסתכלות של עיין אנושית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה/חספוס בעור- האם קשור לסרטן?ענת15/05/2021
לפני כשבועיים הופיע לי על החזה ובשתי הידיים נקודות מחוספות.
מה זה יכול להיות? לפני 10 שנים חליתי בסרטן, האם זה יכול להיות קשור לסרטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה לאחר סרטן ..
פרופ` חיים ראובני23/05/2021סרטן זה אוסף מחלות.
לכן, לא ניתן לענות לשאלתך.
צריך לייחס את הממצא לאבחון הקודם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכה באצבע לאחר הורדת בנייה בציפורנייםמלי15/05/2021
קבלתי לפני כשבועיים מכה עזה באצבע
הבנייה שהייתה לי נשברה.כאב עוצמתי.הורדתי את הבניה בעזרת הק6סמטיקאית.
הכאבים המשיכו בציפורן גם לאחר שהנפיחןת באצבע ירדה.
לאחר שהזמן עבר הציפורן התחילה להלבין.
גזרתי את החלק הלבן ועדיין חלק מהציפורן לבן
השורש ורוד באמצע לבן
1.מה זה???
2.מה לעשות3.האם לבנות על הציפורן או שלתת לב לנשום?אנא עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן לבנה לאחר חבלה
פרופ` חיים ראובני23/05/2021סביר שיעבור .. אבל רואים את זה תוך מספר חודשים .. עם גדילת הציפורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי קעקוע- הופעת נגעיםי"פ12/05/2021
שלום, אובחנתי עם נגע של Lichen sclerosus et atrophicus
בצוואר, ורציתי לשאול האם אני יכולה לעשות קעקוע באיזורים אחרים בגוף, או שזה עלול לגרום להופעת נגעים נוספים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקועים..
פרופ` חיים ראובני23/05/2021בקעקוע יש צבעים.. שיכולים לגרום לגרום לגרד...
לכן לא ממליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעור יתר בפנים בגיל 60דלית12/05/2021
יש לי שיעור יתר בצורת פלומה בהירה שמכסה את הפנים כמו זקן. קוסמטיקאית לייזר סרבה לטפל כי זה שיער בהיר. לגבי מחט חשמלית נאמר לי שזה בלתי ניתן לטיפול כי המוןןן שיער פלומתי. ניסיתי וואניקה לא יעיל.
אובדת עצות. ומרגישה חוסר ביטחון רב כי זה ממש לא אסתטי וגורם לי סבל. מה אתה מציע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר
פרופ` חיים ראובני23/05/2021א. צריך להבין אם השיעור על רקע מחלה .. לכן פפנה לרופא המשםחה לבירור.
ב. תמצא קוסמטיאית עם מכשירים חדישים. ותנסה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת לבנה מתחת לעפעף תחתוןיהודה11/05/2021
שלום דר ראובני
יש לי כבר כמה שנים יבלת לבנה מתחת לעפעף העין התחתון. זה מציק לי אסתטית. מאחר וזה ליד העפעף התחתון וקרוב מאוד אליו מה הדרך הטובה ביותר להסיר מתוך כוונה שלא יחדור חומר לתוך העין.
בעבר הורדתי יבלות בפנים עם חנקן נוזלי או בלייזר עם הרדמה.(אני בן 56).
מה דעתך המלומדת והמלצתך לגבי בטיחות בקירבה ובסמיכות לעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת לבנה מתחת לעפעף..
פרופ` חיים ראובני23/05/2021ממליץ לפנות לרופא עיניים שמתעסק בקוסמטיקה של העיין..
"אוקולו פלסטיקה )..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה לאחר מריחת קרם הגנהאני09/05/2021
שלום,
לאחרונה לאחר שאני מורחת קרם הגנה, כעבור מספר שעות מופיעה לי פריחה אדומה, גרד , והעור נהיה חם היכן שמרחתי את התכשיר. האם יש צורך לגשת לבדוק את העניין או שמספיק להפסיק את השימוש בקרם הגנה ? (יש לציין שניסיתי מספר סוגים וכולם גרמו לאותה תופעה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה לאחר קרם הגנה
פרופ` חיים ראובני23/05/2021הי
ממליץ לבצע בדיקת מטלית באחד ממרפאות העור בבית חולים בסביבתך. להגיע לאבחון עם הקרם עצמו ואולי ניתן לבודד את הגורם לפריחה ע"י הבדיקה הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בציפורן הרגל- תוצאות בדיקותאישה05/05/2021
שלום רב,
עשיתי בדיקות של אצבע הרגל
התוצאות במשטח ישיר נראו קורים וספורות של פטריות
ובתרבית
pceudomonas aeruginosa מה התוצאות האלו אומרות מה זה קורים וספורות? ובתרבית מה משמעות של הבדיקה והתוצאה?
איזה טיפול צריך לקחת או איזה משחה,לציין שהיה לי הליקובקטור וטופלתי באנטיבוטיקה ובפרוביוטיקה.האם יש אנטביוטיקה מתאימה שתעזור לי בטיפול בציפורן הרגל.וגם טיפול שלא יגרום להליקובקטור לחזור אבל טיפול שיכחיד את הפטרת בציפורן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אחרי תרבית
פרופ` חיים ראובני23/05/2021פני לרןפא עור. עליו לחבר את תשובות המעבדה לממצאים הקליניים ואז לתת טיפול ..
למשל קרם נגד פטריות שמכיל גם אנטיביטיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורדת יבלת שטוחה בפנים בדרך בטוחהמלכה05/05/2021
יש לי יבלת שטוחה ממש בקצה העין ואני מבקשת לברר מה הדרך הבטוחה ביותר להסירה. האם בגלל שזה ממש קרוב לעין מסוכן לשים משחה להורדת יבלת והאם חנקן נוזלי מותר או שיש גם סכנה לעין בגלל קירבת היבלת לעין.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת בקצה העין
פרופ` חיים ראובני23/05/2021בעיקרון יש עוד נגעים שדומים ליבלת ולכן צריך אבחון.
בגלל שמדובר בקצה העיין ממליץ לפנות לרופא עיניים לאבחון וטיפול ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות וכאב בעור בבטן בת 38לי04/05/2021
שלום רב, בת 38.
לפני כשבועים התחלתי להרגיש תחושת כאב במקום מסוים בבטן, כאילו שיפשוף, אבל המקום לא אדום וללא שום סימנים. מאוד כואב לי כשהבגדים נוגעים או כשאני ישנה על הצד זה כואב. ניסיתי לשים אקווה קרם, לא עזר.... זה כבר נמשך הרבה זמן, מתחילה להילחץ.
תודה מראש על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות ותחושת כאב
פרופ` חיים ראובני04/05/2021אלו יכולים להיות בגלל רגישות לביגוד או משהוא אחר ..
כדאי לנסות טיפול בסטרואידים מקומית.. לאחר התרשמות רופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושכאב ללא ממצא..
פרופ` חיים ראובני23/05/2021פני לבדיקת רופא משפחה .. בבקשה .. לא להזניח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דוקטור מה שלומך רציתי לדעת האם אני יכולה לקבל משהו או שלא יקרה כלוםאנונימית03/05/2021
רציתי לשאול שאלה אני מקווה שזה הפורום המתאים אני פשוט מפחדת שדרך זה יהיה לי זיהום או מחלה חס ושלום לכלב שלי היה קרציה והוצאתי לו אותה ללא כפפות יש לכלב זיהום שם וירד המון דם טיפלתי בו ואני נגעתי בזה אחר כך שטפתי ידיים והכל האם אני יכולה לחלות שנגעתי בזיהום ובדם כי חיטאתי לו את המקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום
פרופ` חיים ראובני04/05/2021סביר שלא.. ונכון זה לא הפורום לשאלות כאילו
כדאי לחפש פורום שמייעץ בתחום זיהומים ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בכף הרגל (בן 25)אסף03/05/2021
שלום, לפני כשבוע אובחנה לי פטרת בכף הרגל וקיבלתי טיפול באמצעות משחת טבעקוטן פעמיים ביום למשך חודש+משחת למיסין כטיפול מניעתי לחודש הבא. כאמור, עבר כבר שבוע אז התחלת הטיפול ואין לי הקלה כלל בגירודים ואף ממשיכות לצמוח לי מידי פעם שלפוחיות קטנות. האם זה נורמלי שעדיין אין הקלה מסוימת בגירודים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת
פרופ` חיים ראובני04/05/2021ואולי, האבחנה שגויה?
כדאי לחזור לרופא להערכה חוזרת.. ובעיקר לשנות טיפול להקלת הגרד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)