מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בישבן יורת משבועייםאייל27/07/2011
כבר למעלה משבועיים מגרד לי בפלח הישבן הימני, בחיבור שבין הישבן לרגל.
אני לא יכול להפסיק לגרד.
אין שום סימנים על העור, אדמויות וכו'.
מה זה יכול להיות? אין גירוד בשום מקום אחר חוץ מהנק' הספציפית של החיבור.
בתודה, אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סובל גם
דן27/07/2011תחפש בגוגל חומר על הבעיה הזו - תחפש פצעי ישבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד בישבן - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/07/2011אייל שלום,
יש הרבה סיבות לגרד, כולל מחלות עור, ומחלות פנימיות כמו סכרת, אי ספיקת כבד, אי ספיקת כליות, תת פעילות בלוטת התריס וכו'.
נא לפנות לרופא עור לאנמנזה מדוקדקת, בדיקה, בירור מעבדתי וטיפול בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילוף בבית השחישרון26/07/2011
בני בן ה 11 סבל מדלקת בבית השחי השתמשו במשחה ולאט לאט זה עבר אך המקום מאד מאד יבש היום המקום התחיל להתקלף ולהצמיח עור חדש. הבעיה שהמקום מאד יבש ומגרד במה אפשר להשתמש כדי להקל על המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילוף בבית השחי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/2011למרוח קרם לחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח ברגלייםשרון26/07/2011
שלום,
אני בן 35 מזה כשנה יש לי ריח בכפות רגליים.
האם יש קשר לכך שאני כל הזמן נועל נעליים סגורות?
האם יש טיפול למניעת הריח
תודה מראש,
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח ברגליים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/20111. כן.
2. כן פנה לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מסביב לשפתיים ומסביב לעינייםריקי25/07/2011
ביתי בת 4 עם פצעים מסביב לשפתיים ומסביב לעיניים מעל חצי שנה. פנינו למספר רופאי עור שטוענים כי זה מירור למרות שהיא ללא מוצץ או בקבוק או סימן לירור. פנינו לבסוף לאלרולוג שאיבחן ע"י בדיקת דם שהיא אלרגית לכלבים וגם מהם ניזהרנו אך עדיין ללא הועיל הילדה פורחת ללא גרד קל וקשה לסירוגין. ניסינו את כל התכשירים וכלום לא עזר. הקל מעט ושוב חזר - אדרמה, משחת עיניים סינטומיצין 0.5%, צטומג, פראפין רך לבן, בייבי פסטה, פעולה משולשת במשך חודש: בטאקורטן G בבוקר+אגיסטן בייבי בערב+ סירופ אריוס - הקל אך לא נעלם ושוב חזר.
מאז הפנייה לרופא אלרולוג אני משתמשת עם קרם בחריפות של הפצעים קרם אלוקום 15 גר' למשך 3-4 ימים (הרופא אמר שלא שימוש ממושך כי יש בו סטרואידים).
לא החלפנו מוצרי היגיינה מהיותה תינוקת: סבון רחצה בייבי דאב וסבון לשיער סרקל שמפו וסרקל מרכך.
התמונה הרצ"ב עכשוית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין מענה לשאלתי- צרפתי תמונה
ריקי28/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מחכה 3 ימים
יוסי29/07/2011אני מחכה כבר למעלה משבועיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מסביב לשפתיים ומסביב לעיניים - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/07/2011ריקי שלום רב,
יש מספר אפשרויות לאיבחון המצב המתואר. יש צורך בבדיקה של הפצעים עם זכוכית מגדלת ע"י רופא עור ובהתאם קבלת טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מסביב לשפתיים ולעיניים
ריקי31/07/2011צרפתי תמונה כל כך ברורה וגדולה גם של העיניים וגם של הפה, האם זה לא מספיק.
בגוף הבקשה רשמתי שהייתי אצל מספר רופאי עור + אלרולוג וכלום לא עזר - עדיין הפצעים נשארים.
כמומחים חשבתי שתוכלו לתת לי תשובה ע"ס הכתוב + המצולם.
עדיין אשמח לתשובה - אנחנו על סף ייאוש :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מסביב לשפתיים ומסביב לעיניים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/2011ראי תשובתי בפורום השני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה וגרד בעור פקסופנאדיןחוה25/07/2011
כבר שנה שניה שאני סובלת מפריחה וגרד ואדמומית בעור הרגל והגוף.אני בת 77. התרופה שקיבלתי מרופא משפחה אולטראלאן קרם 0.5% וכדורים פקסופנאדין 180 מ"ג. לפני שנה בדיוק היתה אותה תופעה וזה חלף. מזה 3 ימים אני מטפלת עם התרופות. מה עלי לעשות כדי להימנע מזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה וגרד בעור פקסופנאדין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/2011יש מקום למריחה מניעתית גם שהמצב טוב בתדירות של 3-4 פעמים בחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפרפיגמנטציהשי24/07/2011
שלום,
השתמשתי ב-Minocycline על מנת לטפל באקנה. במהלך הטיפול החלו להופיע כתמים שחורים בשפתיים ובחלל הפה. אני מניח שההיפרפיגמנטציה נגרמה משימוש במינוציקלין(לא השתמשתי בתרופות אחרות במקביל).
הספקתי את הטיפול וכרגע הכתמים נעלמו אך אני עדיין סובל מאקנה.
השאלה היא האם שימוש ב-Roaccutane יכול לגרום גם להיפרפיגמנטציה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפרפיגמנטציה - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/07/2011
שי שלום,
מינוציקלין בהחלט יכול לגרום לפיגמנטציה בעור ובחלל הפה. זה קורה בדרך כלל, אבל לא תמיד, כשלוקחים מינוציקלין במינון גבוה לזמן ממושך. רואקוטן גם הוא יכול לגרום לפיגמנטציה בפנים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש ב- NEOTIGASON 25 מ"גדודו22/07/2011
שלום רב,
הנני סובל מיובש תמידי חמור בכפות הרגליים (פלטות של עור יבש) וכמו כן עור יבש בכפות הידיים הבא יותר לידי ביטוי בתקופת החורף.
חשוב לי לציין כי הבעיה גנטית וקיימת אצל בני משפחה אחרים (אחד ההורים והאחים).
לאחרונה הומלץ לי ע"י רופא העור שלי על תחילת שימוש ב- NEOTIGASON 25 מ"ג וזאת לאחר בדיקות דם מתאימות שביצעתי.
נאמר לי על ידו כי עלי ליטול זאת במשך חודש ולחזור אליו לביקורת עם תוצאות בדיקות דם חוזרות שייעשו לאחר שימוש של 3 שבועות בתרופה.כל זאת ע"מ לקבוע את המשך השימוש והמינון של נטילת תרופה זו.
ברצוני לברר עד כמה השימוש בתרופה זו משפיע על האורך חיים הרגיל ?
לאחר כמה זמן מתחילת השימוש עלי לצפות לשיפור במצב העור היבש ?
הבנתי כי עלולות להופיע תופעות לוואי במהלך השימוש בתרופה זו.לאחר כמה זמן ניתן לצפות כי ייחלפו ?
האם שימוש ממושך בתרופה זו מומלץ ? וכיצד משפיע על המצב הרפואי ?
תודה רבה מראש,
דודו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דודו22/07/2011הנני בן 33 ומצב בריאותי תקין בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה, טפיל בעורא18/07/2011
ביצעתי מין אוראלי ואני חוששת לזיבה בגרון... האם אני צריכה בדיקה מיוחדת? עשיתי בדיקת שתן למחלות מין והתוצאות יצאו שליליות. האם זה אומר בהכרח שאין לי כלום?
אני חוששת גם לטפיל בעור יש לי כבר הרבה זמן גרד ופריחה. ונקודות אדומות קטנות שרובן מופיעות ונעלמות. באיזשהו שלב גם התקלף לי העור בידיים. אני זוכרת שעל איבר המין של הפרטנר ראיתי נקודה או שתיים כאלו.
הייתי אצל רופא עור שאבחן חלק כעקיצות. אבל היה עוד משהו שהוא אמר שהוא לא יודע מה זה אבל זה לא נראה לו חמור. כשהייתי אצלו רוב הפריחה כבר נעלמה.. וגם ממה שאבחן כעקיצות נשארו שרידים פחות מאיימים.
כבר תקופה שאני רואה על הגוף כל הזמן נקודות שחורות, לכלוכים כאלה וכמו שיערות דקות/סיבים שחורים.... האם זה קשור למשהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלבד זה
א19/07/2011רופא העור אמר כשהראיתי לו כמה מהנקודות שהן ורידים.... שזה מוזר מאוד. הוא התכוון לנימים? (יש לי קצת רקע בביולוגיה, וזה נשמע לי מופרך)
רופאת המשפחה נתנה לי בדיקות דם חלקיות (רק כי ביקשתי) וכל התפקודי כבד שלי יצאו מעט גבוהים. למרות שביקשתי היא התווכחה ולא נתנה לי לעשות בדיקות דם מלאות! בחיים לא היה לי דבר כזה. היא אמרה שצריך לעשות בדיקות דם נוספות עוד מס' חודשים (ואפילו לא נתנה הפנייה! ולא כלום....) ואם יצאו גבוהות שוב לעשות אולטרה-סאונד בטן. היא טענה שאין צורך בספירת תאי דם לבנים כי היא תעלה גם בקרה של אלרגיה (מה שנכון, אבל עושים גם בדיקה מפורטת יותר). את בדיקות הדם עשיתי כמה ימים אחרי שהתחלתי לקחת טלפסט שלא ממש עזר ואחרי שראיתי את התפקודי כבד הפסקתי לקחת על דעת עצמי.. הרופאה לא התייחסה לזה בכלל. יש לי גם הפניות לבדיקות לצהבות ואיידס שאני מחכה איתן כי אני לא רוצה להתחורר מיליון פעמים. אני רוצה גם להיבדק לסיפליס... (יש צורך גם לקחת תרבית מהגרון לגנוריאה?) וגם לעשות בדיקות דם מקיפות... רוצה לעבור רופא אבל זה יקח זמן... מה אני אמורה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תגובה??
א03/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- SCROTAL ANGIOKERATOMרבקה18/07/2011
שלום
אובחנתי בבעיה הנ"ל ורציתי לדעת האם זה נקרא המנגיומה?
אני יודע שאין הכרח לטפל בזה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת
מה הטיפול לכך?
האם זה טיפול כואב?
האם נשארים צלקות?
ובכלל ממה נגרם דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר SCROTAL ANGIOKERATOM - תגובה
ד''ר אכי פרידמן20/07/2011מדובר בסוג של המנגיומה ואכן אין צורך לטפל בכך. מה גם שנגעים חדשים עשוים לצוץ שוב ושוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודע שאין צורך אבל אני רוצה...
רבקה20/07/2011לטפל זה לא אסתטטי וגם מגרד
אולי תוכל לענות על השאלות ששאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- זיעה בבית שחי וסודה לשתייה!!!סיגלית18/07/2011
שלום רב, קיבלתי המלצה מחברות להתחיל להשתמש באבקת סודה לשתייה בבית השחי, במקום "ספיד סטיק". לפני מס' ימים החלה לי תחושה של צריבה וכתמים כהים/ אדומים (אולי פיגמנטציה?) בשני בתי השחי- תופעה שלא הייתה לי מעולם, באף איזור בגופי.
מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף- זיעה בבית שחי וסודה לשתייה!!! - תגובה
ד''ר אכי פרידמן20/07/2011להפסיק את השימוש בסודה לשתיה ולגשת לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקלין עושה לי כאב ראש,זה בסדר?נטלי לוי17/07/2011
שלום,אני בת 22 וקיבלתי מהרופא מינוציקלין 100 מ"ג ,אני לוקחת את הכדור בלילה לפני השינה כבר חודש.התופעות שאני מקבלת,זה סחרחורת וכאבי ראש,יש ימים שאין כלום,אני לא יודעת אם זה צריך להיות ככה? ,ראיתי שרשום שזה יכול לגרום לתופעות לוואי האלו,אני לא איכפת לי מהכאבי הראש,השאלה אם זה צריך להיות כך? וזה לא פוגע במשהו אחר אחר כך?,אני שותה הרבה אז כך שזה לא מהשתיה.
ותודה מראש
והמשך שבוע טוב קל ומקסים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגביי צלקות בפנים
דומיניק21/07/2011שלום רב
אני פונה אלייכם במטרה להביא קצת אור לחיי
אני בחור בן 28,ונשארו לי מלא סימנים בפנים מפצעי הבגרות,אומנם הצלקות ממש שטחיות,יש איזה חומר שאני יכול להשתמש בו במטרה להחליק את הצלקות ולגרום למראה יותר אחיד? ,אני מוכן להשקיע בזה ולהתמיד,השאלה אם קיים משהו כזה שיכול לעזור לי? מלבד המכשיר החדש ששמעתי שהוא ממש עוזר.
"Endymod 3Deep RF"
ותודה מראש,ואשמח לתקווה טובה יותר :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי בטעות רשמתי אצלך את ההודעה שלי
דומיניק23/07/2011אני רק עכשיו שמתי לב לזה,זה פעם ראשונה שאני בפורום הזה.
הסתכלתי במודעה אצלך,ולא יודע למה כשפתחתי נושא חדש הוא רשם לי את זה במודעה אצלך. וניסיתי לתקן את זה,ואי אפשר לערוך את ההודעה או למחוק.
סליחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בצלקות
רן23/07/2011הי,
הטיפול תלוי בחומרת המצב.
בכל מקרה, קיימים תכשירים לקילוף ועידוד צמיחת קולגן כך שזה מסייע להשטחת צלקות.
אני יודע שלצלקות עמוקות קיימים מכשירים כמו לייזר שמשטיח צלקות.
רק תיזהר ליפול בידי שרלטנים,
אני ממליץ לפנות אך ורק לרופא עור שמתמחה ברפואה אסתטית ואפילו בלייזר.
אין כזה במסגרת קופ"ח.
הרופא יכול גם לרשום לך תכשירים..
אם הצלקות לא עמוקות מדי, תשאל לגבי תכשיר נגזרת ויטמין A
כמו ה"רטאוויט" ..אולי גם אם הן עמוקות אפשר להתחיל עם טיפול כזה ולראות איך זה משפיע.
בכל מקרה, אל דאגה..
קצת זמן וטיפולים נכונים יכולים מאוד לשפר צלקות ואף להעלימם.
אם תקנה תכשירים חזקים, תשתדל להישמע להוראות המטפל
כי ידוע לי על מקרים שקוסמטיקאות הרסו יותר מאשר שיפרו..
לכן לדעתי קוסמטיקאיות\קוסמטיקאים חסרי אתיקה ואפילו פושעים. התחום הזה מאוד פרוץ.
אני אישית עברתי זאת על בשרי. אני לא רוצה להכליל אבל לא כדאי לקחת סיכונים.
עדיף לשלם יותר לרופא עור ולהבטיח תוצאות אופטימליות.
אם יש לך שאלות אשמח לנסות לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרן רב תודות
דומיניק25/07/2011רן אני באמת מודה לך,כבר חשבתי שזה אבוד.
אני לא הולך לקוסמטיקאיות! כי גם לי זה קרה. ואתה צודק במיליון אחוז שהדבר הזה פרוץ.
לגביי התכשיר ג'ל "רט אויט" אני השתמשתי בזה תקופה די קצרה,כי זה עשה לי אודם רציני ,והחומר הזה נורא חזק והשפיע על העור שלי ממש קשה.
אני רציתי חומר אחר כמו הרט אויט,שמקלף ומעודד חידוש הקולוגן,אבל הרופא אמר לי שזה נחשב להכי חלש ( עדין ) מבחינת האפקט שהוא עושה.
אני צריך לבדוק שוב אצל הרופא עור שלי,אולי יש חומר חדש יותר ועדין
אני לא מחפש דבר מהיר,הבנתי מה שהולך מהר גם האפקט שלו משפיע בצורה קשה,או שזה פשוט גורם לדבר הפוך.
לגביי הטיפול בצלקות אני אכן אלך לרופא מוסמך שיבדוק את הנזק ואיזה טיפול הוא ממליץ לי לעשות. אני יודע בקופות החולים הם לא מטפלים בזה,אני יש לי כמה מקומות שחשבתי לגשת לשם.כמובן מוסמכים! אני לא רוצה להיות שפן נסיונות.
תודה רבה רן.
ושיהיה לך המשך שבוע טוב וקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
רן25/07/2011אל תחשוש מאודם.
להיפך זה אומר שהעור שלך מגיב לגירוי וזה מעודד את העור לתקן את הצלקות.
יש לי ניסיון גדול בטפול עצמי עם הצלקות. עדיף לטפל נקודתית אצל רופא עור רק בצלקות העמוקות והעקשניות.
אני לא הייתי יוצא ימים שלמים מהבית בגלל האדם והכוויות הקלות שעברתי אבל זה השתלם. אף אחד לא יגיד לך את זה.. אבל פשוט אתה צריך להכיר את העור שלך וללמוד מה טוב לו.
אני שילבתי משחות להבהרה , קילוף.. וכמובן כשהגעתי לאודם הייתי מורח "ביאפין" וכמובן לחות ומקדמי הגנה גבוהים מהשמש.
אמנם זה יכול לבוא על חשבון אורח חיים נורמלי.. כי אני אישית לא הייתי יוצר הרבה עם אודם חזק בפנים.. ועדיף שהטיפולים המאסיביים יהיו בחורף.
גם מרופא עור אתה תצא עם אודם וכוויות..
אבל בסוף זה משתלם.
אני מבין לליבך.
תאר לך אחרי 4 שנים של טיפולים הקוסמטיקאית הרסה לי הכל ואף החמירה. אני כמובן שוקל לתבוע אותה.
השאלה מה מחיר הכאב שאתה מוכן לשלם .. מכיוון שהטיפולים מאוד כואבים.. הטיפול עם המכישרים אצל רופאי עור גם יקרים מבחינת מחיר.. המשחות פחות ..
שיהיה לך בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרב תודות רן
דומיניק25/07/2011אתה עזרתה לי מאוד,ואני אקח את כל העצות שלך ואבדוק מה עושים בהמשך.
שיהיה לך יום טוב ותודה מקרב ליבי.
ושבעזרת ה' נחייך עם אושר בעיניים וכל הסימנים האלה ישארו מאחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוציקלין עושה לי כאב ראש,זה בסדר? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן31/07/2011ניתן למצוא טיפול חלופי הולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם לבןמיה17/07/2011
שלום רב,
בתי בת שנה ו10 חודשים. לפני כמה ימים שמתי לב שיש לה על הצוואר כתם לבן קטן בקוטר של כמה מילימטרים. הילדה סובלת מאסטמה של העור אך בד"כ במקום הזה אין לה אקזמות. האם יש סיבה לדאוג? האם יכול להיות זוהי התחלה של ויטליגו? אני לא יכולה להעריך כמה זמן הכתם קיים משום שהיא מאוד בהירה וקשה להבחין בכתם, ייתכן והוא היה מזמן ולא הבחנתי בו מקודם.
תודה רבה מראש
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטוליגו מחלת עור מעצבנת ואין תרופה
שרון יוסף07/02/2014אני מזה שנים חוקרת את המחלה וללא תוצאות ורק לאחר המון זמן מצאתי איך לעצור את ההתפשטות של המחלה ...למעשה עשיתי קעקוע על הצבע הלבן שזה (הויטוליגו ) וגם משתמשת במשחה שנקראת דרמה קולור אפשר להשיג את זה בבית ספר קרוליין ברחוב המרץ 29 תל אביב ...בהצלחה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם לבן - תגובה
ד''ר אכי פרידמן08/02/2014ייתכן שהדבר קשור לאסטמה של העור אולם תשובה מהימנה אוכל לתת לאחר בדיקה ואבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים לאחר גילו המפשעהגי'סון15/07/2011
האם יש טיפול לפצעים שיוצאים אחרי גילוח במפשעה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר גילו המפשעה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן20/07/2011ניתן לטפל אך רצוי לנסות למנוע אותם ע"י שימוש בשיטת גילוח אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וגינליפלוני14/07/2011
לפני כשבוע הייתה לי התפרצות ראשונה של הרפס על איבר המין אני ממש בחרדה מכך!!! מציקות לי כמה עובדות על המחלה אני אודה לכם אם צענו לי לי עליהם:
1. האם זה לכל החיים? האם זה מסוכן לגברים בכל אופן שהוא?
2. אני בעל סוג דם נדיר אני תורם כבר כמה שנים דם במד"א האם עכשיו לאחר גילוי הנגיף ייאסר עליי לתרום בעתיד? אני ממש מוטרד לא ישן לא אוכל פשוט מדוכא... :-(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס וגינלי משחה מעולה
דנה16/07/2011תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מעולה - ויש לו משחה מדהימה להרפס וגינלי
שמונעת לחלוטין את ההתפרצות שלו.
היו לי התקפים פעם ב 3 שבועות וכרגע כבר חודשיים שאין זכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי בקשר להרפס וגינלי
אלמוני17/07/2011אני לא מבין למה אף רופא לא מגיב להודעה שלי זה פורום לשאלות לרופאים לא?
אני ממש צריך תשובה אני בלחץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבר המין לא יוצא מהעורלהדוד13/07/2011
שלום רב, בני בן ה-13 לא עשה ברית מילה ובזמן האחרון הוא מתלונן שהעטרה לא יוצאת החוצה מתוך העורלה והוא נורא חושש , קראתי על זה והיה כתוב שם שכשהילד עוד קטן העורלה הדוקה לעטרה ומחקר בדנמרק מראה שבסביבות גיל 10 העורלה מתנתקת מהעטרה. האם זה נכון ולבני אין מה לחשוש?
תודה רינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו במהרה בני חושש.
דוד14/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיבר המין לא יוצא מהעורלה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן20/07/2011פנו לאורולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)