מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ליכן פלנוס - האם מדבק?אייל29/06/2011
1) יש לי ליכן פלנוס באיבר המין האם זה מדבק ויכול לגרום לבעיות אצל האישה בצוואר הרחם?
2) טיפלתי במשחות אלקום יותר מ 3 חודשים אבל כשהפסקתי את הטיפול בגלל העלמות הנגעים זה חזר שנית אני כרגע מטפל בקרם dermovate האם אני צריך להתמיד גם אם הנגעים נעלמו?
3) מה יכול לעזור בהעלמות המחלה?
יש לציין שאין לי גרד בכלל...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמובט על איבר המין האסון מחכה לך
קובי30/06/2011גם מריחת אלוקום היתה אסון וגרמה לך לחזרה פי כמה של המחלה
וכעת אתה מורח דרמובט שהוא לא תרופה אלא מלאך המוות !
מה...לא הסבירו לך מה זה סטירואידים ?
לא דאגת לבדוק מהו דרמובט ?
חפש בגוגל על דרמובט ותלמד על קורבנותיו .
דרמובט היא המשחה הסטירואידיתץ האיומה ביותר שיש מבחינת נזקים.
העור נעשה דק ( גם מאלוקום ) ולא רחוק היום בו העור של איבר המין יראה אצלייך כמו ניילון.
מי שנתן לך דרמובט לאיבר המין הוא עבריין בחלוק לבן ולא רופא.
ואתה קורבן מסכן ונאיבי שתגיד תודה שעברתי כאן כדי להתאמץ לכתוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
אייל30/06/2011לי לא ממש גרם נזק
המחלה חזרה אך פחות ממה שהיתה מקודם נשארו רק שרידי נגעים
2 רופאי עור בככלית אמרו שאלקום זאת המשחה שליכן פלנוס מגיב לה
בכל מקרה תודה לך על התגובה
אך אשמח גם לשמוע דעות של הרופאים באתר ואיזה משחה אתה ממליצים שרופא עור ירשום לי כי בעוד שבוע יש לי תור לרופא עור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא מודע עדיין לנזק
קובי01/07/2011הנזק נקרא " ריבאונד של סטירואידים "
הוא צפוי להופיע אחרי הפסקת המריחה ואז המחלה תחל להופיע ביתר שאת.
אני משער כי לא הספקת לחוות את הנזק כי ככל הנראה התחלת שוב למרוח סטירואידים
חזקים יותר ( דרמובט הקטלני )
שיה לך ברור - גם אלוקום קטלני !
אין שום משחה מטעמו של רופא עור שאינה סטירואידית וזה שיה לך ברור כמו אור היום !!!
התור שנקבע לך לא יביא לך שום תועלת - שיהיה לך ברור !
אתה סובל ממחלה קשה ויותר מכל המחיר של מה שעשתי יותר קשה מהמחלה עצמה
תזכור את דבריי ותשמור אותם אצלייך למשומרת ( תעתיק אותם )
למרוח דרמובט על איבר מין או על הפנים הוא כמו לשפוך דלק ולהשליך גפרור
יש לי הרושם שיש לך בעיה אחרת במקביל לליכן פלנוס והיא :
ת-מ-י-מ-ו-ת חמורה .
כשאיבר המין שלך יתחיל לבטא את הנזק או אז תראה עליו עור דק
קוראים לזה " אטרופיה של העור " תחפש בגוגל את המונח הזה.
והעור הדק הזה יתחיל לגרום לעור להתקלף מעצמו ולהיות דק כמו ניילור.
תשכח מיחסים מין או משקט במקום ההוא - זה יציק לך 24 שעות ביממה.
למצב הרופאי " אטרופיה של העור " אין דרך חזרה ממנו
הוא יותר אסון מהמחלה שבמקור.
תהיה בריא איש תמים ומסכן שכמוך שלא טרח לבדוק סטירואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/07/2011שלום אייל,
1. ליכן פלנוס אינו מדבק
2. אין צורך להמשיך בטיפול אם הנגעים נעלמו
3. פנה לבדיקת רופא העור שלך לשקול חלופות טיפול אם סימני המחלה יופיעו בשנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריאזיס רוזאהיהודית28/06/2011
בני (11) אובחן לפני כשנה כסובל מפיטריאזיס רוזאה. היום ראיתי על איזור החזה שלו נקודות קטנות. רציתי לדעת האם יש מצב שזה שוב פ.ר.?
תודה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריאזיס רוזאה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/07/2011רוב הסיכויים שלא מדובר שוב ב PR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוציקלין...מאיה28/06/2011
שלום!
התחלתי אתמול ליטול מינוציקלין (100 מ"ג כדור ביום)..
ויש לי כמה שאלות בנוגע לתרופה-
א) זה נכון שכשאשר מסיימים עם הטיפול הפצעים 100% חוזרים?
ב) אני צריכה למרוח קרם הגנה על הפנים ו-על כל הגוף, או רק על הפנים מספיק?
ג) שמעתי שעם רואקוטן אסור להוריד שיער מהגוף. אותו הדבר עם מינוציקלין?
וזיהו...המון תודות מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינוציקלין... - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/07/2011שלום מאיה,
להלן שאלותיך ותשובותי:
א)
שאלתך: זה נכון שכשאשר מסיימים עם הטיפול הפצעים 100% חוזרים?
תשובתי: מינוציקלין מדכא זמנית את תופעות האקנה אך אינו משרה ריפוי של האקנה
ב)
שאלתך: אני צריכה למרוח קרם הגנה על הפנים ו-על כל הגוף, או רק על הפנים מספיק?
תשובתי: בכל אזורי העור החשופים לקרית השמש
ג)
שאלתך: שמעתי שעם רואקוטן אסור להוריד שיער מהגוף. אותו הדבר עם מינוציקלין?
תשובתי: לא. רואקוטן גורם לשכבת הקרן -שכבת האפידרמיס החיצונית, להפוך דקה יותר ולכן אסור להסיר שיער בשעווה (שתולשת גם חלק משכבת הקרן הזו) אך מינוציקלין אינו גורם לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים על המרפקים- תמונה מצורפתא.28/06/2011
שלום רב,
כבר תקופה ארוכה שיש לי פצעונים קטנים על המרפק שדומים לעקיצות קטנות. הם כמו חצ'קונים קטנים כאלה רק באיזור החיצוני של המרפק רק שאין להם ראש לבן כמו לחצ'קון- יותר דומה לעקיצה. אם לוחצים עליהם יוצא נוזל, לפעמים בצבע שנוטה לצהוב.
הם לא מגדרים אבל אם משעינים את המרפק על השולחן אז לעיתים מרגישים אותם.
עד כה התעלמתי מזה אך לאחרונה זה התחיל להטריד אותי לאחר שהעירו לי על זה. במרפק השני יש פצעונים דומים אך הם יותר קטנים ובכמות יותר קטנה.
אודה להסבר מזה בדיוק וכיצד ניתן לטפל בזה ?
מצב תמונה שצילמת של המרפק השמאלי שלי שיותר מלא בפצעונים.
בברכה,
א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה שהפעם זה יציג את התמונה
א28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים פה לשאלה שלי בכלל??
אורי01/07/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא מתייחסים פה לשאלה שלי בכלל?? - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/07/20111. לא יכול להכנס ללינק ממחשב של הכללית
2. בכל מקרה לא אוכל, במסגרת הפורום, להיות חלופה נאותה ליעוץ מוסמך לאחר בדיקה קלינית של רופא עור. המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער משומןענת28/06/2011
השיער שלי כל הזמן משומן יום אחד אני חופפת ולמחרת הוא כבר משומן ומבריק כבר החלפתי הרבה שמפונים וקניתי שמפו מיוחד לשיער שמן מבית המרקחת וגם זה לא עזר. מה עושים? אודה לכם מאוד. ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער משומן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ28/06/2011חופפים כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריוןאורן28/06/2011
שלום,
אנחנו זוג בשנות ה20,קיימנו ביום שישי האחרון יחסי מין ולאחר יחסי המין היה חשד שהייתה שפיכה בפנים,בת הזוג לקחה פוסטינור למנוע הריון לא רצוי..
אתמול בערב שוב פעם קימנו יחסי מין ונראלי שטיפה נשפך בפנים..
האם פוסטינור יעיל גם יומיים אחרי שלוקחים אותו?
יש לי סיבה לדאגה?
אציין שהביוץ שלה ייצא בדיוק בשבת האחרון..
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי להריון - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ28/06/2011אורן, הפנה את השאלה לפורום רפואת נשים.
בכל מקרה מומלץ להשתמש באמצעי מניעה יעיל יותר (קונדום, נרות או קצף קוטל זרע, גלולה, דיאפרגמה וכיו"ב)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית עור במרפקיםדפנה27/06/2011
שלום,
אני כבר שנים סובלת מבעיה של מרפקים לבנים. אין מדובר ביובש כי אני שמה קרמים והעור לא מתקלף יש פשוט עיגול לבן סימטרי בשני המרפקים. בעבר עשיתי בדיקת ביופסיה ונמצא שזה לא פסוריאזיס . הייתי אצל רופאי עור רבים וניסיתי משחות שונות כמו דייבובט ואפלומיצין אך ללא הועיל...אשמח לשמוע דיאגנוזה ואפשרות לטיפול, זה מאוד לא אסתטי, במיוחד בחודשי הקיץ כשאני שזופה והמרפקים נשארים לבנים...
תודה רבה, דפנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית עור במרפקים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ28/06/2011האם צבע עור המרפקים לבן בוהק? האם ממצאי הביופסיה התאימו לויטיליגו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית עור במרפקים
דפנה29/06/2011איני זוכרת מה היו ממצאי הביופסיה מכיוון שזה היה לפני כמה שנים אך אני מכירה את המחלה ויטיליגו וזה לא נראה דומה.
זה לא לבן בוהק אבל זה מאוד לבן לעומת שאר היד- האזור כאילו לא משתזף ואין בו את הצבע הטבעי של העור.
צירפתי תמונה שאולי תעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
דפנה29/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמוניםדניאלה27/06/2011
היי
האם בהורמונים המוזרקים לאישה בטיפולי פריון יש סטרואידים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ28/06/2011כן. הורמוני המין המוזרקים (אסטרוגנים ופרוגסטטינים) שייכים לקבוצת ההורמונים הסטרואידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה וספורטאסף27/06/2011
שלום רב,
לפני 3 ימים החל לי התקף אורטיקריה לא חריף אך טורדני.
ביום ראשון הבא אני אמור להשתתף בתחרות סיבולת ארוכה. האם יש מניעה או סכנה בכך? אני נוטל כרגע טלפסט 180 בתקווה שההתקף יחלוף עד אז.
האם לאורטיקריה יש השפעות פיזיולוגיות כמו על הדופק, לחץ דם וכד?
האם אורטיקריה מלווה בחולשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה וספורט - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ27/06/2011אורטיקריה עלולה להחמיר בנסיבות של ספורט ועליית טמפרטורת הגוף. אפילו עד כדי סיכון החיים.
המלצתי: המנע מפעילות גופנית מאומצת עד שהאורטיקריה תחלוף לגמרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטיקריה המלצה לטיפול
שרית27/06/2011חפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלת עור
זה הטיפול הכי יעיל לאורטיקריה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרצינומה באף-למי לפנות-בלי כירורגיהעירית27/06/2011
אבא שלי( 75), משופע בבעיות עור. עבר פעמיים ניתוחים להוצאת מלנומה ומס' ניתוחים להוצאת בזיליומות וקרצינומות, לצערי חתכו אותו מכל הכיוונים עד היום.... בשבוע שעבר רופאת עור, הפנתה לפלסטיקאי בשל קרצינומה באף.
כיוון שמדובר ברקמה סחוסית ואין "מספיק בשר" שאפשר להוציא כדי לחדור פנימה עמוק - ברור לי שעדיף לחפש חלופה ל"סכין הכירורגית" כדי שיהיה מינימום נזק אסתטי (ופונקציונאלי) לאף וכמה שפחות צורך בהשתלות עור. אני מחפשת קצה חוט כדי לטפל בבעיה כמה שיותר מהר ויעיל. בינתיים את ההפניה לפלסטיקאי ביטלתי (ליום ה).
אני מחפשת מידע על פרוטוקול/שיטות מיוחדות חלופיות - אולי בלייזר? אולי בהקפאה ? וגם שמעתי על שיטת מוס.
מה האפשרויות שעומדות על הפרק, יתרונות וחסרונות? מי המומחה המומלץ ביותר בכל אחת מהן? (נוכל לעשות זאת באופן פרטי).
תודעה עירית [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרצינומה באף-למי לפנות-בלי כירורגיה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ27/06/2011גם מוה'ס הנה שיטת כירורגיה.
פנו לכירורג פלסטי מיומן או לכירורג מוה'ס בשאלת התאמתו לפעולה ניתוחית או האם להעדיף הקרנה (לפי המיקום, סוג הגידול, גילו ועוד פרמטרים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויהרועי27/06/2011
לפני כחודש קבלתי כוויה של מים חמים באף מנותח לפני שנים , הכל עבר אבל נותר מין סימן קטן כמו צבע ורוד בעור ... מה זה יכול להיות ???
יש לזה טיפול ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כוויה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/06/2011המתן ואל תחשוף לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עור ושלפוחיות בכף הרגלדנה27/06/2011
שלום רב,
אני בת 35 ומזה מספר שנים לקראת הקיץ ובמהלכו אני סובלת מעור קשה בעקב, משלפוחיות וקילוף עור בכל כף רגלי הימנית. זה לא מלווה בגירוד אבל מבחינה אסטטית מאוד מפריע לי.
ניסיתי את כל התחשירים הקיימים למריחה המוצעים בבתי המרקחת אך לשווא
אשמח לשמוע האם ישנה דרך לשים קץ לתופעה זו!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופי עור ושלפוחיות בכף הרגל - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/06/2011יש לטפל באופן מתמיד במשחות מתאימות ולבצע טיפול אצל פדיקוריסטית בתדירות של אחת לחודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילופי עור ושלפוחיות בכף הרגל
דנה27/06/2011האם אין סיכוי שזוהי פטרייה?
אציין שוב כי כל תכשיר ניסיתי לתקופה ועדיין לא היו תוצאות.
מצרפת תמונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס טיפתימיכל נ.26/06/2011
שלום,
אובחנתי לפני מספר ימים עם פסוריאזיס טיפתית.
מעוניינת לדעת האם הטיפולים המערביים והמשלימים (כגון נטורופתיה דיקור וכו')
הם זהים לפסוריאזיס הרגיל ולפסוריאזיס הטיפתי.
תודה רבה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס טיפתי עיצות חשובות
שמש אדומה27/06/2011כמה המלצות
אל תמרחי סטירואידים לעולם.
אל תחשפי לשמש עם פסוריאזיס טיפתי ( זה מותיר כתמים לבנים חסרי פיגמנט )
חפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
זה אתר מצויין שמטפל בפסוריאזיס טיפתי בטיפול פנימי מעולה.
בהצלחה ורק בריאות
שמש אדומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס טיפתי - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/06/2011לא כולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלנוס בפוטעקיבא26/06/2011
רופאים נכבדים
האם אפשר להשתמש בקרם cicalfate של avene לפצע במקום אינטימי כשקימת בעיית ליכן פלנוס מספר שנים ורוב המשחות לא עזרו ?
הכונה לשמוש פנימי [אצל אשה]
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס
גיא27/06/2011חפש בגוגל - קרם סבורם
יש 3 סוגים שלו והוא מאד יעיל נגד גרד באופן כללי.
אני משתמש בו לסבוריאה ומאד מרוצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליכן פלנוס בפוט - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/06/2011רצוי לא להשתמש שימוש פנימי. ניתן למרוח חיצוני בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה בציפורןיחזקאל26/06/2011
כחצי שנה שיש לי פטריה בציפורן של הבוהן ברגל. שאלותיף
האם יש פתרון תרופתי / מישחה בלי סיכון פגיעה בכבד?
האם טיפול בלייזר יעיל?
שמעתי שכדאי לייבש את הציפורן בעזרת אקנומיקה. האם זה נכון או שעלול להרוס יותר? ואם כן איך לעשות זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה בציפורן - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/06/20111. כן
2. לא
3. לא מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)