מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות אדומות סימטריות בשורה על הגבפיטי09/12/2010
שלום רב,
אני מודאגת מאחר ולבעלי הופיעו שורה ממש סימטרית של נקודות סימטריות על הגב (כ-9 נקודות) ומתחת עוד שורה ממש זהה לזאת שמעליה אבל הנקודות בה טיפה יותר דהויות מהשורה העליונה. בפעם הקודמת הופיע לו באזור הכתף לכיוון הגב כזה שורה של כ-4 נקודות אדומות עם עוד שורה מתחתיה והכל נורא סימטרי.הוא לא מרגיש כלום,לא גירוד והנקודות לא בולטות. אני לא מבינה מה זה, בעיניו זה שטויות ולכן הוא לא הולך לרופא,מה יכולה להיות התופעה המוזרה הזאת?! אשמח לתשובה מהירה ולהכוונה ובעיקר מה זאת התופעה הזאת?האם אי פעם שמעת עליה?
זה נראה ממש ככה : . . . . .
. . . . . כמו שהנקודות פה סימטריות ככה זה על הגב שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות אדומות סימטריות המשך
רותם22/08/2011שלום, גם לחברי תופעה זהה בדיוק. במה דובר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות אדומות סימטריות בשורה על הגב - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה קלינית! פנו בהקדם אפשרי לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לבעלי יש את זה!אני גם מאוד מודאג
kiki07/07/2013גם לבעלי יש את זה!אני גם מאוד מודאגת .בדקתם מה זה?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות אדומות
נקודות אודומת11/03/2016היי,
מישהו הבין ממה נובעות הנקודות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודות בשורה
גם לי29/08/2016שלום לכל הנבהלים,
גם אני הייתי במצב הזה כל שבוע זה קרה לי ובסוף היה מדובר בספסל מתכת עם חורים וכאשר נשענתי עליו הרבה סמן זה קרה .
הספסל אגב הוא ברכבת מרכז בת״א.
פשוט לא להשען עליו יותר מכמה דקות יפתור את הבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי פצעונים יבשים לעור הגבחלי08/12/2010
שלום, זה כ למעלה מחודש יש לי בגב פצעונים כמו פריחה שלא נראת הפיצעונים בולטים ויבשים ורק כאשר נוגעים בהם מרגישים חספוס יבש,העור מחוספס במקום בו קיימת הפריחה והעור יבש מאוד יש גם מצב שזה מגרד ותחושה של עיקצוצים באזור הנגוע. אני לקוחת כדורים באופן קבוע פרבלב להורדת כולסטרול ואקטונל פעם בשבוע,טיפות ויטמין ד 15 טיפות לסירוגין 4 פעמים בשבוע. האם יתכן, שהתופעה שיש לי בגב כתוצאה מכדורים שאני לוקחת ומה צריך לעשות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי פצעונים יבשים לעור הגב - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקת רופא עור - פני בהקדם לבדיקת רופא עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה!טניה08/12/2010
יצא לי בזמן האחרון שיער פלומטי מסביב לפטמות, אני גזרתי אותן כמה פעמים ועכשיו צומחות לי שיערות שחורות, איזה טיפול ניתן לעשות על מנת להתפטר מזה? והאם זה בריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה! - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010שלום טניה
ניתן להסיר שיער סביב הפטמות בכל דרך (גזיזה, תלישה, אלקטרוקואגולציה וכו')
בכל מקרה - אני ממליץ לך לפנות לבירור רפואי בקשר לסיבה אפשרית להופעת השערות שם (גיל המעבר, שינויים הורמונליים וכו')* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים במפשעותליאת08/12/2010
שלום,
כבר מזה שנה שיש לי פצעונים (כמו פצעי בגרות) באזור המפשעות. חלקם מוגלתיים וחלקם נראים כמו "שחורים" ממש כמו שיש על הפנים. אני אדם הגייני מאוד והשתמשתי בהרבה סוגים של סבונים ומשחות באזור וכלום לא עזר, ואני אובדת עצות עם הבעיה הזו וממש מתביישת במצב. מה יכול להיות התופעה? וכיצד אני יכולה לטפל בה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים במפשעות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010שלום ליאת
ליעוץ מוסמך לבעייתך עליך לפנות לבדיקת רופא עור.
האפשרויות האבחנתיות העיקריות הנן
1. צמיחת שיער "הפוכה" אחרי תלישת שיער המפשעות = Pseudofolliculitis
2. מחלה דלקתית של בלוטות הזיעה של קפלי הגוף שנקראת Hidradenitis suppurativa* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריבה באיבר המיןדותן07/12/2010
לפני חודש ביצעו לי מין אוראלי מיד עד היום התחילה צריבה בצד העליון של איבר המין ללא הפרשות..אני מבקש עזרה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה באיבר המין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010ליעוץ מוסמך פנה בהקדם לבדיקת רופא עור או לבדיקת אורולוג.
בכל מקרה אני ממליץ לקיים מגע מיני מוגן! גם אוראלי! בייחוד כאשר מדובר במין מזדמן או מין קנוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורט ורקאוטןארון נובכוב07/12/2010
שלום,
אני מתאמן באיגרוף 5 אימונים בשבוע במשך שעתיים כל אימון.
אני רוצה לדעת, אם זה בסדר לקחת רקאוטן ולהמשיך להתאמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספורט ורקאוטן - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010שלום אהרן,
מדובר במשטר אימונים אינטנסיבי שיחד עם טיפול ברואקוטן עלול להסב לשריריך נזק גדול יותר מיכולת הריפוי ולכן עלול להוביל אותך לירידה בכושר ולאפקט של אימון יתר.
הוועץ בכך עם רופא העור שלך, שבעזרת בדיקות הדם יוכל לווסת את המינון היומי כך שיתאפשר לך להמשיך להתאמן - ולו גם באופן חלקי, במהלך הטיפול ברואקוטן.
לחליפין, יתכן שתעדיפו אסטרטגיה של מינון גבוה לזמן מוגבל של כ 5-6 חדשים תוך פגרה זמנית של אימוני האיגרוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהיעל07/12/2010
שלום,
האם קיימים טיפולים לסבוריאה כרונית מלבד סטרואידים? אולי טבעיים?
האם שינוי של קרם לחות ומוצרי קוסמטיקה עשוי לעזור?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה המלצה לקרם סבורם
גיא08/12/2010בתור מי שסובל מסבוריאה רוב חיו
אני ממליץ בחום על קרם סבורם
אין לו תחליף בכל העולם.
אני משתמש ב 3 סוגים והעור נראה מדהים.
את יכולה למצא אותו בחיפוש גוגל - קרם סבורם.
לא נמכר בבתי מרקחת אלה אצל מטפל שעוסק במחלות עור.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010שלום מירב,
לתכשירי קרם אנטיפטרייתי - בעיקר ביפונזול וניזורל (קטוקונזול) יש השפעה נוגדת דלקת לא ספציפית ולכן הם יעילים לטיפול ממושך בסבוריאה, ללא תופעות הלוואי הכרוכות בשימוש ממושך בתכשירי קרם סטרואידיים.
כמו כן, הוכח במחקר מבוקר ואיכותי, שפורסם בעיתון מכובד של רפואת העור, ששימוש בתכשיר קוסמטי בשם סבוקלם מועיל לטיפול בסבוריאה.
קיימת גם אפשרות טיפול נוספת למקרים "עמידים" לצורות הטיפול הסטנדרטיות שהזכרתי מעלה אך אני נמנע מלפרט אותה כוון שהטיפול בסבוריאה אינו בהתוויה הרשומה במשרדי הבריאות בארץ ובעולם לסבוריאה אך רופאי עור יכולים להמליץ על הטיפול בתכשירים אלו באמצעות ניפוק טופס 29ג' במקביל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כינמת בושת חוזרתחסוי07/12/2010
שלום.
לפני כחצי שנה נדבקתי בכינמת הבושת וטיפלתי בה בתכשיר פריודרם
היום נתגלתה אצלי המחלה בשנית (מה גם שאין לי מושג לא בפעם הראשונה ולא בפעם השנייה למה זה קרה כי מין לא ביצעתי קרוב לשנה)
מיהרתי וקניתי את אותו התכשיר פריודרם רק ששמתי לב בעלון המצורף שאין להשתמש בתכשיר עם התבצעה הדבקה חוזרת.
השאלה שלי היא האם הטיפול הנ"ל בכלל לא יעזור או שאני כן יכול לקוות לטוב?
ורציתי לדעת למה אני נדבק למען השם ואינני מקיים יחסי מין ושומר על היגיינה מכובדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינמת בושת חוזרת - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010כינמת הבושת מידבקת גם באמצעות חפצים ולא רק במגע (מיני) ישיר.
המלצתי: השתמש בתכשיר שמפו בשן "זהו זה" אך רק אם אתה מבחין בכינים או בביציהן באזור הערווה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנהידרול פורטה בהנקהיעל07/12/2010
שלום,
אני אמא טריה ומניקה. טרם ההריון השתמשתי באנהידרול פורטה ורציתי לדעת אם י/ש מניעה להשתמש בו שוב בזמן ההנקה. ניסיתי לשאול במרכז טרטולוגי אבל הם לא ידעו לענות לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנהידרול פורטה בהנקה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010הכימיקל הפעיל בתכשיר אנהידרול פורטה הנו מלח אלומיניום בריכוז 7% או 8%.
לדעתי ספיגתו למחזור הדם הנה זניחה אך אני ממליץ לך לפנות בשנית למרכז המידע הטרטולוגי לפני שתחזרי להשתמש בו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן ירוקה בכף הרגלחן07/12/2010
יש לי ציפורן ירוקה בכף הרגל אני חושבת שיהסיבה היא שהיה לי לק ג'ל בציפורניים במשך שלושה חודשים כאשר הוספתי שכבה מעל שכבה
אם אני אשייף את הציפורן במכשיר
איך אני אדע שזו לא פטריה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן ירוקה בכף הרגל - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010חן, ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית. פני לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור כהה על האיבר מיםאליאן07/12/2010
יש לי עור כהה על האיבר מין יש מישהו שיכול לעזור לי להגיד לי ממה זה נובע או אם יש את זה לעוד מישהי מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור כהה על האיבר מים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010אליאן, ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית.
המלצתי: לפנות בהקדם לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים צהובים על התחתוניםנדב06/12/2010
יש לי תחושת צריבה באיבר המין בעיקר כשאני משתין. הבוקר גם שמתי לב לכמה כתמים קטנים מאד, צהובים ויבשים, ללא ריח, על התחתונים.
שאלתי היא, האם לפי הסימפטומים הנ"ל (בעיקר הכתמים) ייתכן שמדובר בזיהום "רגיל" בצינור השופכה או שזאת חייבת להיות מחלת מין (כמו זיבה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים צהובים על התחתונים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010הפרשה מוגלתית מאיבר המין מצביעה על דלקת של השופכה. זהו סימפטום קלאסי של מחלת מין הקרויה זיבה אך יכולות להיות לתופעה גם סיבות אחרות.
המלצתי: פנה מייד לבדיקת רופא המשפחה \ רופא עור \ אורולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער בפניםלירון06/12/2010
הי
במכון שאני מסיר שיער שכנעה אותי הקוסמטיקאית לעשות טיפול פנים .
תמיד התנגדתי לכך והיתי פראנואיד לגבי קוסמטיקאות אבל משום מה החלטתי לסמוך אליה מאחר שנוצר בנינו קשר חברי.
נותרו לי צלקות ונשרו לי זיפים בפנים שלא גדלים מאז ועבר כחודש וקצת מאז.
בצלקות אני כרגע מטפל,
אבל שאלתי היא האם יש טיפול להחזרת הזיפים לצמוח?
מה יכול לגרום לזיפים לנשור?
היא טוענת שזה לא מהתכשירים אלא מהחרדות והסטרס שלי, שאת זה אני שולל מכיוון שזו תופעה שאף פעם לא קרתה לי למרות שאני סובל מדיכאון לא מעט זמן והתופעה התרחשה רק אחרי הטיפול ובאיזורים של חוסר צמיחת הזיפים יש פיגמנטציה בהירה יותר משאר איזורי הפנים. כך שאני מאוד בטוח שזה כתוצאה ישירה מהטיפול.
אני ממש לא שקט עם העניין
אנא, עזרו לי. אני במצוקה . זה ממש לא אסתטי בעיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער בפנים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2010שלום לירון,
פנה לבדיקת רופא עור בשאלת Alopecia areata.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתאיילי05/12/2010
שלום סובלת שנים מציפורן חודרנית בשתי הרגליים בבוהן בעבר הוצאתי כמה פעמים
את הציפורן עם הרדמה מקומית אך לא עזר חזר לי מאוד כואב ומסביב תמיד נפיחות ודלקת
לא יודעת מה לעשות האם לייזר עוזר??.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/12/2010שלום איילי,
קיימות מס' טכניקות כירורגיות וטכניקות סמי-כירורגיות אך לדעתי עקירת הציפורן כולה אינה רצויה לרוב.
המלצתי: פני לטיפול פודיאטר מוסמך או לכירורג כף רגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מהגהנוםלא תמיד נעים05/12/2010
שלום ,
אני סובלת מגירוד נוראי כבר מעל ל3 שנים באזור החריץ בטוסיק, ללא קשר לפי הטבעת, הגרד בלתי נסבל ומדמם בעקבות גירודים שלא ניתן לשלוט בהם.
המקום סובל או מיובש קיצוני או מרטיבות קיצונית המשתנה מיום ליום.. הטיפול היחידי כרגע הוא שימוש במשחת פסטה של תינוקות... יודעת כי אין זה מספיק אך הפנייה לרופא עור קצת (הרבה!!) מביכה... האם קיימת איזשהי משחה שניתן למרוח לפני שפונים לרופא? מהשהו שניתן לנסות ??
תודה תודה
בהחלט לא נעים :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון
מני06/12/2010זו צרה צרורה הבעיה הזו ובעיקר שמשתמשים במשחות
עם סטירואידים שמחמירות את הבעיה.
לפני חודש התחלתי להשתמש בקרם לסבוריאה ( סבורם )
במרחה באיזור הישבן ולהפתעתי הגרד נרגע.
הקרם לא נמצא בבתי מרקחת אלא אצל המטפל שפיתח אותו.
חפשי בגוגל - קרם סבורם
בהצלחה בתקווה שהמידע יעזור.
מני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכיביו של סבורם
קרמר10/12/2010מהם החומרים שיש בסבורם?לא ניתן למצוא בשום מקום.מהידוע המוצר לא מאושר משרד הבריאות ולא לא ידוע מרכיביו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים מהגהנום - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010נדרשת בדיקת רופא עור כוון שתיתכנה אפשרויות אבחנה שונות ומגוונות (סקבייס, סבוריאה, פסוריאזיס, פטרת....)
המלצתי: פני לבדיקת רופא עור.
המלצה נוספת: עליך להגיע לבדיקה נקייה מכל תכשיר שמורחים כדי לאפשר לרופא שלך בדיקה שלפיה יוכל לאבחן את בעייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)