מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריות שמש שלא עוברותסיון01/01/2011
שלום,
אני בת 20.5 ולפני 3 שנים התחילו להיות לי כתמים לבנים עגולים באזור הבטן. הלכתי לרופא עור והוא אמר לי שזה פטריות שמש ונתן לי להשתמש בסבוסל, פעלתי על פי ההוראות שלו וזה לא בדיור עזר. הפטריה רק המשיכה להתפשט.
אח"כ הוא נתן לי עוד משחה שקוראחם לה טבע דרם, הוא אמר לי למרוח במשך כמה ימים ואז להשתזף בשמש, מרחתי את המשחה ע"פ ההוראות שלו אבל הבעיה הייתה שבדיוק התחיל החורף ולא השתזפתי והפטריה לא נעלמה והמשיכה להתפשט.
כיום יש לי כתמים לבנים על כל הבטן, הגב, הזרועות ועכשיו גם התחיל לי טיפה באזור החזה. אחרי שניסיתי את המשחה והיא לא עזרה די התיישאתי ובמשך שנתיים לא טיפלתי בפטריה. לפני כחודש החלטתי לחדש את הטיפול והלכתי שוב לרופא והוא נתן לי כדורים שאני לא זוכרת את שמם זו הייתה חבילה של 10 כדורים והייתי צריכה לקחת כדור אחד ביום במשך 10 ימים, ובתום ה10 ימים להשתזף קצת בשמש כדי לראות אם הפטריה נעלמת.
אחרי ה10 ימים ישבתי רבע שעה בשמש וראיתי שהפטריה לא משתזפת, הפטריות נשארות לבנות והעור משתזף. כשהלכתי לרופא עור אחרי הטיפול של הכדורים הוא אמר שלדעתו הפטריה כן נעלמה מתחת לעור ומה שנשאר זה רק הסימנים לש הפטריה מעל העור ונתן לי משחה שקוראים לה יומובט קרם כדי להעלים את סימני הפטריה, אבל אני מפחדת מהמשחה הזו כי קראתי בעלון שהיא מבוססת על סטרואידים וזה די מרתיע אותי.
מה גם שאני לא חושבת שזה יעזור כי הפטריה רק ממשיכה להתפשט למרות הכדורים והמשחות. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני כבר לא יכולה ללכת לים או לבריכה בקיץ כי אני שחומה ועם השיזוף הפטריות נהיות ממש בולטות וזה ממש מכוער.
יכול להיות שזה לא פטריות שמש וזה משהו אחר? ואם כן אז יש אולי דרך אחרת להעלים את הפטריות האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריות שמש שלא עוברות - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/01/2011סיון, אם סבלת אכן מורסיקולור, אזי לאחר ריפוי הפטריה עדין נשאר כתם עור בהיר ועוברים שבועות רבים עד שהפרשי הגוונים נעלמים.
המלצתי: פני שנית לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשון לבנה עם נקודות אדומות, שילשולימאור31/12/2010
שלום דוקטור,
יש לי לשון לבנה עם נקודות אדומות עליה ששמתי לב לזה היום (יכול להיות שהם היו שם לפני, לא מרגישים אותם..) , שילשולים כבר שבוע וחצ, ועייפות רבה שמלווה אותי למשך כל השבוע האחרון.
לרקע כללי: פגשתי בחורה שקיימתי איתה יחסים לפני כחודש ועוד פעם לפני כ-5 ימים, היחסים היו עם קונדום, בפעם האחרונה שקיימתי איתה יחסים ירד לה דם (התחלה של מחזור) וגם טיפה אחת של דם נגעה בי בעור (כמו שטיפת דם נופלת על היד) ולי אישית לא היו פצעים.
ישבתי הרבה זמן באינטרנט כדי לראות לאיפה הסימפטומים האלה שייכים, ועלו לי כמה תוצאות שהם: פטרת העור והגרון, מחלת הנשיקה וחס ושלום HIV.
אני אעשה בדיקה בכל מקרה בעוד כחודש כדי לשלול את זה, אבל רציתי לשמוע גם את דעת הרופאים
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשון לבנה עם נקודות אדומות, שילשולי - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/01/2011פטרת של חלל הפה ושלשול עקב ג'יארדיה למבליה הנם אחד הסימנים הקליניים לירידה בתיפקוד מערכת החיסון באנשים נגועים עם HIV כסימפטומים ראשונים של מחלת ה AIDS.
פנה בהקדם לבירור רפואי במסגרת מתאימה! פנה לרופא המשפחה שלך ובצע בדיקת דם ל HIV בהקדם אפשרי.
בכל מקרה, הקפד על קיום יחסי מין מוגנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בהרפס שפתייםיאיר30/12/2010
שלום אובנתי בתור אדם הסובל מהרפס שפתיים (הרפס סימפלקס סוג 1)
ההתפרצות האחרונה שהייתה לי הייתה בערך לפני חודשיים וחצי...
השאלה שלי היא האם אני יכול להדביק מישהי בנשיקה למרות שאין לי את השלפוחית של הרפס?
...
ובמין??
ואם אני כן יכול להדביק האם יש שיטה לא להדביק למרות שזה כן מדבק (משחה או משהו למילוי הפצעים והשריטות בעור ככה שהחיידק לא היה מסוגל לצאת)
תודה ...
הנגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בהרפס שפתיים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/01/2011ההדבקה בהרפס של השפתיים (למעשה של דרכי הנשימה העליונות וסעיפי עצב הטריגמינוס של הפנים) מתרחשת לרוב בגיל ילדות מוקדם (3-9). לאחר מכן עלולות להופיע התפרצוית חוזרות של הרפס, בעיקר על גבול השפתיים והעור. תתכן גם הפרשת וירוס ללא פצעים וכך עלולה להתרחש הדבקה מהשפתים לאברי המין של בני הזוג בעת מגע מיני אוראלי.
הדרך היחידה להפחית את הסיכון לכך הנה נטילת טבליות להרפס (אציקלוביר, וולציקלוביר או פמציקלוביר) בקביעות כטיפול מונע
הוועץ בכך עם רופא העור שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בכל הגוףאיתן28/12/2010
שלום אנו בת 57 . לפני חודש וחצי התחילו אצלי גירודים בצדדים וזה התפשט לכל חלקי הגוף העליון . אין לי שום סימנים על הגוף ר. המשפחה נתנה לי כדורים לאלרגיה (לורטדין 10 מ"ג במשך 10 ימים וזה לא עוזר מה זה בכלל? ההרגשה היא כמו עקיצות יתושים.זה מגרד אבל אפשר להתאפק זה לו נעים . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיון
מיטל29/12/2010יש תופעה שנקראת אורטיקריה כולינרגית ולרפואה אין לה מרפא.
זו תופעה המתבטאת בגרד.
חפשי בגוגל - אורטיקריה וטיפול בה.
בהצלחה
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים בכל הגוף - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011יש מספר סיבות לגרד ללא פריחה. ככל שמתבגרים, הסיבה השכיחה הינה יובש של העור. אבל, ישנם מצבים רפואים רבים היכולים לגרום לגרד ללא פריחה כמו סכרת, תת פעולה של בלוטת התריס, אי ספיקת כבד, אי ספיקת כליות וכו'. לכן יש לפנות לרופא עור ו/או רופא משפחה, לקחת אנמנזה מדוקדקת, לבצע בירור ובהתאם לקבל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת הליכן פלוניסליאת28/12/2010
שלום,
גילו לבעלי את מחלת הליכן פילונס- הוא היה היום אצל מומחה פה (הגיע אליו בעקבות פצעי פה שלא עוברים לו כרב כמה חודשים) המומחה אמר שכנראה זה מה שיש לו (הוא צריך לעשות ביופסה עלמנת לדעת בוודאות, אבל זו ההערכה של מומחה הפה).
מה זה אומר? האם יש לזה טיפול? בשלב זה אין לו פצעים במקומות אחרים מלבד הפה.
האם זה מדבק?
אנחנ מנסים להכנס להריון-האם זה משה ושישפיע על העובר?
אודה לתשובה מהריה בעניין,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת הליכן פלוניס - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011שלום לילי,
הליכן פלוניס הינו מחלה לא נדירה שיכולה להשפיע על העור, פה, שיער וצפרניים.
בקשר למעורבות אוראלית, יש מספר וריאנטים של הליכן פלוניס.
ראשית, יש לאמת את האבחנה באופן היסתולוגי.
שנית, לאחר אימות האבחנה יש טיפול טוב להליכן פלוניס אוראלי.
נא לפנות לרופא פה ולסת.
כמו כן, ממליץ לפנות לרופא עור לבדיקה מדוקדקת של העור לראות שאין מעורבות של העור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת28/12/2010
שלום
לפני שנה בערך יצא לי פרונקל ליד פי הטבעת(אני לא יודעת אם זה באמת פרונקל ומה ההגדרה המדוייקת למה שיש לי) זאת חתיכת עור כזו בולטת ורגישה ויורד לי ממנה דם לפעמים...
היא נמצאת ממש ליד פי הטבעת ודי מציקה לי..
בגלל המיקום המביך אני מתביישת לפנות לרופא.... מה עליי לעשות??
ולאיזה רופא אני צריכה לפנות רופא עור או גניקולוג או רופא עור ומין....???
אולי יש טיפול שאני יכולה לעשות בעצמי בבית???
אשמח לתגובה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011שלום עינת,
יש מספר אפשרויות כולל טחור ופוליפ.
נא לפנות לכירורג -פרוקטולוג בכדי לבצע בדיקה וטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקבוביות על כיפת איבר המיןנועם28/12/2010
שלום רב,שמי נועם ויש לי בעיה.
יש לי מין סוג של נקבוביות כאלה על איבר המין הגברי שלי,התיאור המדויק של איך הם נראות זה כמו נקבוביות טעם שעל הלשון,והבעיה הזאתי נמצאת אצלי כבר הרבה זמן, לפחות שנתיים,פשוט עכשיו החלטתי לנסות לפתור את זה...
אתם יודעים על מה אני מדבר?זו בעיה נפוצה?ממה היא נגרמת?
תודה רבה על העזרה,מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי
אור28/12/2010שלום
גם לי יש את מה שתיארת כבר מספר רב של שנים,זה נראה כמעין נקבוביות או בליטות קנטות ואדומות ללא כאב
אני אשמח לדעת מה זה ,ממה זה נגרם
האם יש צורך לטפל ואיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקבוביות על כיפת איבר המין - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011שלום נועם,
אין שום אפשרות לאבחן דרך האינטרנט.
יש לבדוק, לקחת אנמנזה ולטפל. נא לפנות לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקריח? כבר?אוסנת27/12/2010
טוב להתכחש אני כבר לא יכול, אני מקריח.
וכן, אני לא כזה מבוגר, רק בן 31.
מה אני אמור לעשות???
אני יודע שרוב הנשים לא מתות על גברים קירחים
וזה בלשון המעטה.
תעזרו לי בבקשה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקריח? כבר? - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011ישנן סיבות רבות להתקרחות, כולל קרחת דלקתית או לא, צלקתית או לא, ראשית או משנית ועוד.
נא לפנות לרופא עור, לקחת אנמנזה, בדיקה וטיפול בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תולעיםתומר27/12/2010
שלום. אני בן כ 14 וקצת וסובל מזה שנים מתולעים בעוד שבוע אני הולך לרופא גסטרו אבל נטלתי אתמול בלילה ורמוקס ויש לי פריחה באזור הצוואר היה כתוב להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא ברצוני לדעת ממה זה נובע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תולעים - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011אין אפשרות לאבחן באינטרנט. יש לקחת אנמנזה ולערוך בדיקה.
נא לפנות לרופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי ואדמומיותדנה26/12/2010
שלום רב, לאחר יחסי מין לא מוגנים אובחן אצלי הרפס וגינלי. רופא הנשים נתן לי כדורי וולטרקס ומשחה. את הכדורים המשכתי לקחת במשך שבועיים נוספים לטיפול מונע. לאחר שהשלפוחיות וההרפס עברו התחיל אצלי אדמומיות בעור מעין פריחה וגירוי בלתי נסבל, במיוחד לאחר מקלחת במים חמים ובחום. הקלה הרגשתי רק לאחר שמרחתי במקום אלוורה. פניתי לרופא עור וזה אמר שיכול להיות כי מדובר באלרגיה למשחה. שאותה הפסקתי ליטול. לאחר הרבה סבל וכאבים חשבתי שאולי מדובר בתופעת לווי לכדורים והפסקתי ליטול אותם, מאז יש שיפור במצב (כמה ימים) אך עכשיו באיזור הופיעו קילופים. מה עליי לעשות? האם אכן יכול להיות שאכן הכדורים גרמו לפריחה ולגירוי באיזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי ואדמומיות - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011שלום רב,
פעמים רבות לאחר דלקת, כשהעור מחלים, יש קילוף של העור, כולל באיזור איבר המין.
הטיפול בהרפס באברי מין הוא אכן וולטרקס, אך וולטרקס לרוב אינו גורם לפריחה באיבר מין.
לא הזכרת באיזו משחה טופלת.
יש מספר סיבות לגירוי באיבר המין, כולל משחה, תחתונים, תחתוניות, שימוש בסבונים ריחניים ועוד.
ממליץ בשלב זה: 1. לשים רק קרם לחות 2. להימנע מיחסי מין 3. לא להשתמש בתחתוניות. 4. להתיעץ עם רופא עור שיבדוק אותך ויתן הוראות טיפול נוספות לפי תוצאות הבדיקה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוי בפיןיוסי26/12/2010
שלום רב
בזמן האחרון אני חש רגישות וצריבה קלה בחלק הפנימי של הפין
מה זה יכול להיות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יוסי28/12/2010אין הפרשות מהפין ואין צריבה במתן שתן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוי בפין - תגובה
ד''ר אהוד סופר01/01/2011יש הרבה סיבות לרגישות וצריבה של אבר המין, ללא פריחה.
דבר ראשון יש לקחת אנמנזה מדוקדקת.
שנית, יש לערוך בדיקה קלינית עם זכוכית מגדלת.
בלתי אפשרי לאבחן באינטרנט - נא לפנות לרופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה בלוע תסמיניםאני25/12/2010
האם יתכן שיש לי זיבה בלוע ואני אפילו לא מודע לכך בגלל חוסר תסמינים (מעולם לא קיימתי מין אוראלית אבל לחברה שלי יש נסיון רב בזה ואני מתנשק איתה הרבה צרפתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה בלוע תסמינים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן25/12/2010לזיבה יש בד"כ תסמינים בולטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיבה בלועאני24/12/2010
שלום
אם התנשקתי נשיקות צרפתיות עם חולה זיבה בלוע - האם יש סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיבה בלוע - תגובה
ד''ר אכי פרידמן25/12/2010הסיכון תמיד קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בקרקפת שאינו מגלידאלי24/12/2010
טופלתי בהקרנות נגד גזזת בגיל צעיר .
לאחרונה, פצע בקרקפת שאינו מגליד מזה מס' חודשים.
נשלחתי ע"י רופא עור לכירורג / פלסטיקאי לתפירת הפצע.
האם יכול להיות קשר בין ההקרנות לפצע ?
האם מישהו מכיר רופא עור המתמחה בנזקי גזזת ?
אשמח לקבל התיחסות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בקרקפת שאינו מגליד - תגובה
ד''ר אכי פרידמן25/12/2010יכולים להיות מספר הסברים לענין כמו הופעת גידולים בעקבות הטיפול בגזזת או יכולת ירודה של העור לריפוי גם כן בעקבות הטיפול הנל. גש לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיס בעינייםליאור24/12/2010
שלום אני בן 29 וסובל כבר 20 שנה מאטופיק דרמטיטיס לחילופין , במקומות שונים בגוף , בעבר סבלתי יותר בעיקר בקפלים כגון: צוואר , מרפקים פנימיים של הידיים והרגליים ,בטן וסביב העיניים. ברוב המקומות הצלחתי לטפל בעזרת קורטיזונים אך המקום היחידי שנשאר בעייתי וקשה לטיפול הוא סביב העיניים. עד היום לא מצאתי שום תרופה\משחה שתטפל לי בעיניים בצורה טובה. האם יש משהו חדש בשוק או משחה ידועה כמוצלחת יותר לטיפול בבעיה? אשמח לתגובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש את סקין סייבר
אדר24/11/2013זו משחה שמבוססת על צמח הפוליגנום, יש לו סגולות מיוחדות בכל מה שנוגע בטיפול בעור. אני משתמשת בה באופן קבוע (סובלת מאורטיקריה כבר שנתיים). היא מצליחה להרגיע ממש מהר וזה פחות מתסכל. מציעה לך לנסות, אין צורך במרשם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס בעיניים - תגובה
ד''ר אכי פרידמן25/12/2010עליך להמשיך ולחפש עד למציאת הטיפול המתאים לך.
לא קיימת משחת קסם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)