מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוג של נקודת חן מתחת לכיפהדוד03/02/2011
אני בן 17 יש לי נקודת חן מתחת לכיפה בהתחלה היא היתה קטנה עכשיו היא קצת גדלה היא לא גדולה כזאת היא קצת יותר גדולה מנקודת חן רגילה אבל היא בצבע חום בהיר לא חום כהה אני צריך עזרה דחוף ואם כן לאיזה רופא צריך ללכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי
דוד04/02/2011תענו לי לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליקוליטיס ברגליים ובידייםפ. ריברה30/01/2011
שלום,
אני בן 26, מזה כ10 שנים סובל מפצעונים ע"ג השערות ברגליים ובידיים. רוב הפצעונים (בדר"כ 10-20 בכל רגל) נמצאים באיזור הירכיים ומופיעים בכל השנה, בעיקר בקיץ. הזעה גורמת להחמרת הבעיה.
במהלך השנים קיבלתי את הטיפולים הבאים אצל רופאי עור:
1. משחות אנטיביוטיות שונות או אנטיביוטיקה לטווח קצר (שבוע-שבועיים) - שיפור לתקופה קצרה
2. ניקוי יום-יומי של האיזורים הנגועים באמצעות Dermax / Cetaphil / סביעור - שיפור קל מאד
3. נטילת מינוציקלין 100 למשך כחצי שנה - גרם לירידה של 20-30% בפצעים
הטיפול האחרון שהוצע אצל רופא עור הוא שימוש ברואקוטן (לא התחלתי בטיפול)
בשנה שעברה טיילתי תקופה ארוכה בחו"ל ולהפתעתי הפצעים כמעט נעלמו. ההבדל היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא אקלים קר ויבש (בארץ אני גר באיזור החוף).
האם יש טיפול אחר שניתן לנסות מלבד נטילת רואקוטן? אולי שינוי בתזונה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליקוליטיס
שירה31/01/2011תחפש בגוגל - פוליקוליטיס
יש את האתר למחלות עור שעוסק בכך.
אני מטופלת אצלו בגלל בעיה דומה עם אותו סיפור
ובנתיים המצב מעולה.
של מחזורים אין סופיים של אנטיביוטיקה שהתישה אותי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
פ. ריברה31/01/2011מטופלת אצל מי?
את יכולה לתת קישור לאתר שציינת?
חיפוש בגוגל הוביל אותי להודעה שלך...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליקוליטיס הטיפול
שירה01/02/2011תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר של המטפל זה לא ממש קשה למצא.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מתעלמים מהודעתי זו שאלה פשוטהאורית30/01/2011
שלום, קוראים לי אורית ואני בת 17 וחצי.
בעבר שלי תמיד הייתי נופלת ומקבלת מכות בכל חלקי גופי, והמכות והפצעים נהפכו לפצעים
שלא נעלמים - אני נורא לא אוהבת אותם והם מציקים לי !
אלה צלקות של לפני 6 שנים ולפני, בבקשה תמצאו לי את כל הפתרונות האפשריים(גם הכי יקרים, כל מה שיעלים לי אותם) - אני נורא זקוקה לזה.
תודה, אוריתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מתעלמים מהודעתי זו שאלה פשוטה - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011אורית שלום רב,
יש צורך באבחון הפצעים / הצלקות אותן את מתארת. לטיפול בצלקות ישנם היום מספר טיפולים אפקטיביים היכולים לשפר באופן ניכר ומשמעותי את מראה הצלקת.
לשאלתך השניה לגבי נקודות על הלשון. גם כאן יש צורך בבדיקה ואיבחון.
פני למומחה לרפואת עור לאנמנזה, בדיקה קלינית יסודית וקבלת טיפול בהתאם לשתי הבעיות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאור29/01/2011
האם מריחת משחת שיניים על הפין בעת אוננות זה מזיק ?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
אור01/02/2011תודה רבה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיהבעיה27/01/2011
שלום בשבת האחרונה יצא לי פצע שנראה כמו שריטה ומה שהכי מוזר שהדבקתי את חברה שלי היא הייתה אצלי שעה ואחרי 3 שעות בערך נהיה לה פצע/ שריטה כמו שלי במצח מזה הדבר הזה? ומה עלי לעשות בנידון? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011בעיה שלום רב,
אכן בעיה לאבחן תופעה זו דרך האינטרנט. יתכן שיש קשר בין הפצעים של שתיכן ויתכן שלא. פנו שתיכן למומחה לרפואת עור, ללקיחת אנמנזה, בדיקה וקבלת טיפול בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות על הפיןתומר27/01/2011
שלום,
אני בן 23 ולאחרונה שמתי לב שיש לי 3 נקודות קטנות לבנות על הפין בצד מתחת לעור, רק אחת מהן גדולה יותר וכשלוחצים עליה יוצא ממנה לבן.
רופא העור שלי אמר שאין מה לדאוג ושכנראה זו תסיסתה.
מה דעתכם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות על הפין - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011שלום תומר ,
לצערי אין אפשרות לתת אבחנה דרך האינטרנט. פנה שוב למומחה לרפואת עור, לקבלת אנמנזה, בדיקה וטיפול בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיורטןעערעיכ27/01/2011
האם מותר לחמצן שערות בידיים וכו' בזמן השימוש בקיורטן ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיורטן - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011לא מומלץ מאחר וקיורטן עושה רגישות יתר בעור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקות עוראורית27/01/2011
שלום, קוראים לי אורית ואני בת 17 וחצי.
בעבר שלי תמיד הייתי נופלת ומקבלת מכות בכל חלקי גופי, והמכות והפצעים נהפכו לפצעים
שלא נעלמים - אני נורא לא אוהבת אותם והם מציקים לי !
אלה צלקות של לפני 6 שנים ולפני, בבקשה תמצאו לי את כל הפתרונות האפשריים(גם הכי יקרים, כל מה שיעלים לי אותם) - אני נורא זקוקה לזה.
ודבר נוסף,
שמתי לב שיש לי בלשון נקודות שחורות..
בערך 3 נקודות בכל הלשון, כל אחת במקום אחר - ולא נקודות קטנות
אלא עיגולים כאלה קצת גדולים.
מה זה ומתי זה ייעלם?
תודה, אוריתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות עור - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011ראי תגובתי בשאלה השניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוד ואקזמה בכפות הידייםרבקה27/01/2011
בוקר טוב
יש לי אקזמה בכפות הידיים כבר כמעט שנתיים
ולא מוצאים לזה פתרון
א. ברצוני לשאול אם יש פתרון לזה?
ב. הייתי מאד רוצה לדעת אם למישהו/י היה דבר כזה ועבר לו?
אשמח מאד לעזרה מכל גורם.
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה
רבקה30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול במחלות עור
גיא30/01/2011הדבר הכי חשוב הוא לא למרוח משחה סטירואידית גם אם הרופא חתם לך על מרשם
הסטירואידים יהפכו את האקזמה למחלה אחרת ( את תמשיכי בטעות לקרא לה אקזמה )
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיא צודק!!!
gb,17/02/2011אני 12 שנה נתנו לי משחות סטרואידיות ובואי תראי איך שאני סובלת היום!!!
אין תרופה לנזק שהן יצרו לי!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובות עלומות....
מיקי17/02/2011בפורום מטעם...גיא אינם תמימות כמו שנראה...אלא המלצה מוסוות,זולה לטעמי .אינני מבינה מדוע הוא מסתובב פה ,הרי הוא חסיד הרפואה המשלימה,או שמא בעל אינטרס להכפיש את רפואת העור.או ממליץ בשכר, מה שבטוח תמימות אין כאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרוד ואקזמה בכפות הידיים - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011רבקה שלום רב,
כדי למצוא לבעייתך פיתרון יש קודם לכן לבצע אבחנה נכונה: האם מדובר באמת באקזמה או אולי בפטריות או בפסוריאזיס. אם אכן מדובר באקזמה, יש לברר את הסיבה לכך. מומלץ לעשות פץ' טסט על ידי אלרגולוג. לאחר קבלת התוצאות ניתן יהיה לטפל באמצעות טיפולים מקומים אפקטיבים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בסטירואידים הם קללה לא תרופה
ברוך17/02/2011מלבד משחות סטירואידיות שדופקות את העור וגורמות לנזק איום
אלו אותם משחות עם אותם מרכיבים אך בשמות של יצרנים שונים
על איזה טיפולים אתה מדבר ?
פרט לנו .
האם יש משחות שאינן מכילות סטירואידים והן יעילות לטיפול במחלות עור דלקתיות
ואם כוונתך לאלידל ופרוטופיק הן פשוט בדיחה קלה לעור וחסרות אפקט.
כמה דוגמאות למשחות סטירואידיות עם שמות שונים שהחולה כאילו מקבל תרופות שונות.
בטאקורטן = יומובט
דיפרוסאליק = בטאקורטן
טרידרם = בטאקורטן
טבעדרם = נרידרם
ומי שימרח דרמובט יהפוך לאומלל וגרום לעצמו נזק ובכי.
ככה בעצם יוצרים מראית עין של טיפול בתרופות שונות.
מזל גדול שיש אינטרנט שחושף את הנזקים האיומים שגורם
הטיפול הסטירואידי המקולל רופא עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה נותנים סטירואידים בכלל
ערן18/02/2011גם אני קבלתי טבעקוטן לסבוריאה בפנים
שרק החמיר לי מאד את המצב.
למה בכלל מרשים שימוש בסטירואידים כשהנזק ידוע מראש.
אשמח לתשובה מהרופאים של הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהמיטל24/01/2011
שלום
אני סובלת מסבוריאה שפתאום הופיעה מה עושים איך מטפלים וניפטרים ממנה?
קשה לי לתפקד בחיי היום יום כרגיל זה משפיע עליי לרעה למישהו יש פתרון זה סבל נוראי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
גיא25/01/2011חפשי בגוגל - קרם סבורם
אין לו תחליף בעולם לטיפול בסבוריאה.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרסום מוסווה -כאילו....
מיקי26/01/2011קיימת ירידה דרסטית בטוטו....חה..חה..חה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקנון האתר
מיקי27/01/2011התכנים המוצגים באתר אינם מהווים עצה מקצועית ו/או רפואית התלויה בעובדות ובנסיבות של כל מקרה ומקרה וכל אדם ואדם. השימוש בתכנים אלה הוא על אחריותו הבלעדית והמלאה של המשתמש. האתר מציע שלא להסתמך על התכנים ולפנות בכל מקרה ומקרה להתייעצות עם איש מקצוע מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבוריאה - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011מיטל שלום רב,
יש טיפול מקומי (משחות) מצוין לסבוריאה, לא כולל סטרואידים. פני למומחה לרפואת עור לבדיקה, אבחנה וקבלת טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום טיפול קונבציונלי לסבוריאה
גיא01/02/2011אם אתה מתכוון לאלידל אז אין מצב שזה עוזר מי יודע מה.
והמעט שזה עוזר מפסיק להשפיע אחרי תקופת שימוש.
דבר נוסף, האלידל לא מאושר לסבוריאה.
מה שיש והוא בטוח זה סטירואידים כמו אלוקום בטאקורטן, יומובט
ושאר רפש סטירואידי שהוא הקיום של רופא העור אחרת רפואת העור היתה סוגרת את שעריה בלעדי הסטירואידים.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לסבוריאה
גיא01/02/2011אל לא חייבת לסבול ולא חייבת למרוח סטירואידים
פשוט תחפשי בגוגל - קרם סבורם
בהצלחה לך
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבורם.....
מיקי03/02/2011אם היה נאות המפרסם /משווק/ממציא לפרסם בגילוי נאות מה המרכיבים של הקרם אולי...ההיתייחסות הייתה רצינית.אך כל עוד הדבר מפורסם בעלמה תחת חיסיון והמלצות עלומות קשה מאד שלא לחוש משנה זהירות,לעיתים גם דברים על בסיס צימחי יכול גרום לנזק בעור קל וחןמר ממוצר שלא ידוע מרכיביו וללא אישורים ,שעבר ונוסה דרמלוגית על העור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטהצ23/01/2011
באזור קו המפשעה הופיעה לי בליטה בתחילה קצת כאבה עכשו לא, לפני כן היתה לי עוד אחת לידה שהיתה עם מוגלה והיתה נראית כאילו נעקצתי ממשהו וחלפה לה והופיעה עכשו בליטה חדשה, רציתי לדעת ממה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא עונים ?
צ28/01/2011מעוניינת לדעת תשובה לגבי השאלה ששאלתי כאן אבל לא עונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבליטה - תגובה
ד''ר אהוד סופר30/01/2011צ שלום רב,
לצערי, אין כל אפשרות לאבחן לפי תיאורך. פנה למומחה לרפואת עור ללקיחת אנמנזה, בדיקה קלינית וקבלת טיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בכפות ידיים, אקנה וויפאקסכלנית21/01/2011
שלום רב
כבר שנים שאני סובלת מאקנה ומיושב בכפות הידיים בתקופת החורף (העור מתייבש ונעשים סדקים, יורד הרבה דם וקושי להזיז את הידיים)
לפני חודשיים התחלתי טיפול בויפאקס 75
לאט לאט הידיים החלימו, כרגע אין לי שום תופעה (דווקא בימים כאלה אני אמורה ממש לסבול), אין שום יושב ולא כלום.
האקנה משתפרת, לאט לאט הכתמים שהיו לי מאקנה ישנה מתבהרים והפצעים לא גודלים בכמויות כמו בעבר.
האם יכול להיות שויפאקס משפיע על העור עד כדי כך והשיפור הזה נובע מהכדור?
אשמח מאוד לתגובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בכפות ידיים, אקנה וויפאקס - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2011שלום דונה,
צר לי אך איני מכיר את התרופה ואת השפעותיה.
האם תוכלי לרשום את שם הרכיב הפעיל בה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כינמת הערווהתומר20/01/2011
שלום רב, לפני כחודש ימים נדבקתי בכינמת,לאחר טיפולים בפרודריום וגילוח שערות הערווה התופעה חלפה. היום, גיליתי שלאבא שלי יש גם. מה הדבר הנכון לעשות מבחינת הכינמת שלא תחזור? והאם זה מסוכן? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כינמת הערווה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/01/2011לטפל בכל בני הבית בו זמנית פעם בשבועיים כ 2-4 פעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצטוןיוסי20/01/2011
אני עובד בבית דפוס, בעבודה אנחנו משתמשים בחומר שנקרא אציטון. .
האציטון ידוע שזה רעל, בעבודה אנחנו נושמים אותו רוב היום.
האם בגלל שאנחנו נושמים אותו, יכול להיגרם נזקים בריאותיים או נזקים בנשימה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצטון - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/01/2011בפורום עונים רופאי עור.
עליך להוועץ עם רופא תעסוקתי. תוכלו גם להזמין בדיקה של רפואה תעסוקתית באמצעות פנייה למשרד התמ"ת או לאירגון העובדים שלכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות כהות על האשכיםZ20/01/2011
שלום, מזה כמה זמן יש לי נקודות כהות אפשר לומר אפילו אדומות על האשכים. ויש אחת כהה ממש על קצה הפין. רציתי לדעת ראשית האם זה משהו רציני, האם ניתן להסרה-ופעם אני זוכר שנתנו לי ורומאל, אני לא זוכר רק האם זה עבור הנקודות או למשהו אחר. בכל אופן הנקודות הן קטנות חלק מהן אדומות וחלק יותר כהות. תודה על העזרה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות כהות על האשכים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/01/2011באנשים עם נטיה תורשתית מתפתחים עם השנים נגעים כהים על עור כיס האשכים, שמורכבים מרקמת כלי דם נימיים ותאי אפיתל עור (אגיוקרטומות).
לצערי התיאור יכול להתאים גם לאפשרויות נוספות שמשמעותן חמורה יותר מהמשמעות האסתטית של האנגיוקרטומות ולכן אני ממליץ לך לפנות בהקדם לבדיקת רופא עור לאיבחון טיב הבעייה והמלצות להמשך הניהוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לתגובתך...
Z24/01/2011ראשית אני מודה על ההיענות ועל התגובה. זכור לי שפעם כשהייתי אצל רופא עור בקשר ליבלת על בסיס הפין הוא הביא לי את התכשיר "ורומאל". וכששאלתי אותו לגבי הנקודות האלו-הוא אמר שזה שום דבר. ולשים את החומר רק על היבלת. אז האם אלו באמת רק נימים כפי שציינת? או שממש צריך לגשת ולהבדק שוב. פשוט לא אוהב כלכך את התהליך והזמן עד לבדיקה מאחר וזה לוקח המון זמן. תודה רבה שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)