מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם ורוד על הפיןאיתי29/11/2010
שלום
אני בן 23 ובחודשיים האחרונים משום מקום צץ לו כתם ורוד בן סנטימטר על סנטימטר מתחת לכיפה על בסיס הפין.
חשוב לציין כי זה לא מונע ממני לקיים יחסי מין תקינים ומהנים :) כמו-כן אני לא מרגיש שום כאב.
אני כמובן אלך להיבדק אך אם תוכל בגדול "להרגיע" אותי שהכל בסדר ושלא מדובר במחלה או משהו כזה..
תודה
איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר תוכל לרשום לי גם תשובה ?
איתי06/12/2010לכולם ענית ורק לי לא :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם ורוד על הפין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/12/2010שלום איתי,
ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית. קרוב לוודאי שמדובר בנגע תמים וחסר משמעות אך כוון שבין האפשרויות בטווח האבחנה המבדלת קיימות גם אפשרויות טרום ממאירות עליך לפנות לבדיקת רופא עור לצורך בדיקה ואיבחון קליני וכן להשאר במעקב שלו באם הנגע לא חולף כפי שצפוי בעקבות הטיפול שיומלץ לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גיוס מתנדבים לטיפול ביבלות ויראליותרוית29/11/2010
לכל הסובלים מיבלות ויראליות מסוג verrica vulgaris דרושים מתנדבים למחקר רפואי במרכז הרפואי שיבא במחלקה עור ומין. מתקיים מחקר רפואי בנושא בחינת השינויים במירעכת החיסון בעקבות טיפול היפנוטי ביבלות עוריות ויראליות. המעוניינית להשתתף במחקר מתבקשים לפנות לטלפון 0525810110 בימים א-א בשעות 8:00-15:00
בברכה,
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ימים א-ה
רוית29/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צריבה באיבר המיןשי28/11/2010
שלום, ותודה לרופאים המקדישים זמן ועונים לשאלות בפורום!
בעייתי היא:
לפני מספר ימים התחילה לי צריבה קלה בקצה צינור השופכה (בעיקר במתן שתן, אבל גם בלחיצה קלה על קצה האיבר). יומיים לאחר מכן חשתי תשישות רבה ותחושה של חום. הרביתי בשתייה ובשתיית מיץ חמוציות, וכעת הצריבה כמעט נפסקה, אך הבוקר שמתי לב לכתמים צהובים יבשים על התחתון (5 ימים לאחר תחילת הסימפטומים).
שאלתי היא - האם יכול להיות שמדובר בדלקת שאיננה מחלת מין כגון זיבה וכו'? אני לא כ"כ פעיל מינית - הפעם האחרונה הייתה מין אוראלי שביצעו לי - לפני שבועיים.
האם ייתכן שזיהום פשוט יגרום להפרשה הצהובה?
האם מריחת שמן צמחי כלשהוא שאולי חדר לקצה הפין יכול להסביר את התופעות?
ממתין לתשובה,
שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צריבה באיבר המין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2010שלום שי,
סיפור של צריבה בקצה השופכה והפרשה לא רצונית מעלים חשד לדלקת של השופכה שעלולה להגרם גם עקב הידבקות במחלת מין (גונוריאה או כלמידיה בעיקר)
פנה בהקדם לבדיקת רופא עור אור אורולוג או רופא המשפחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד באיבר המיןד.28/11/2010
שלום אני בן 18, לא קיימתי עדיין יחסי מין אבל יצרתי מגע עם אישה ע"י שפשוף איברי המין שלנו אחד על השני.
מגרד לי לעיתים קרובות באזור איבר המין לרוב זה אחרי אוננות, ישר כשאני גומר אז מתחיל לגרד לי. הגירוד הזה מפריע במיוחד כשאני מתגייס בעוד מספר ימים.
הורדתי בעבר ואני עדיין מוריד עם מספרים את השערות ערווה (לא לגמרי עם סכין או משהו מחשש לפציעות ופצעונים שיצאו אחרי)
פשוט מגרד לי לא משנה איפה אני נמצא מה אני עושה ומה אני לובש כל 5 דק' אני מתגרד.
איך אני מטפל בזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לענות בבקשה?
ד.29/11/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד באיבר המין - תגובה
ד''ר אכי פרידמן04/12/2010פונה לרופא עור ומראה לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרהדניאל28/11/2010
שלום,
לפני כשבועיים שלושה צץ לי פצע דמוי צלקת על אבר המין ונראה שהוא שם בשביל להשאר...
נראה שהוא מגליד, הוא מתיבש מתקלף ושוב פעם מתחיל מחדש...
לא ברור לי מה הגורם ואיך לטפל בזה...
האם אני צריך רופא עור? אורולוג? יש משחה שכדאי לקנות?
למי עלי לפנות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2010לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדקים בראש הפיןאבי28/11/2010
בס"ד
שלום,
אני בחור בן 23
מזה שנים יש לי סדקים בראש הפין,
הם ממש כמו חתכים כאלו...
זה אף פעם לא גירד או משהו כזה. גם אין להם צבע אחר.
קראתי איפשהו שזה יכול להיות פטריה ולכן התחלתי טיפול באגיסטן.
רק שאני לא רואה שחל שיפור (ועברו יותר מ10 ימים)
יכול להיות שזה פשוט ה"מבנה" עור שלי באיזור הזה?
אשמח לשמוע על משחה אשר עשויה להועיל,
אין לי כוונה ללכת לרופא עור בגלל זה... פאדיחות...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדקים בראש הפין - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2010שלום אבי,
לצערי לא ניתן ליעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית.
עליך להתגבר על רגש הבושה ולפנות לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים אחרי האוכל - בת שנתייםעדי27/11/2010
שלום,
לביתי בת השנתיים החלו לאחרונה להופיע כתמים אדומים על כל הגוף אחרי האוכל.
לא מדובר במזון מסויים.
הכתמים נעלמים אחרי זמן מה.
מה זה יכול להיות?
תודה רבה מראש.
עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים אחרי האוכל - בת שנתיים - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/12/2010שלום עדי,
פריחה עם נגעים שמופיעים ונעלמים תוך 24 שעות הנה קרוב לוודאי אורטיקריה.
כוון שנגעי אורטיקריה עלולים לגרום לבצקת בדרכי נשימה עליונות וקשיי נשימה - עליכם לפנות לטיפול רופא עור ולייעוץ בקשר לצורך בטיפול תרופתי.
בכל מקרה של קושי בבליעה, קושי בנשימה, צרידות או הרגשה כללית רעה או נפיחות השפתיים או נפיחות הלשון יש לפנות לעזרה רפואית מיידית או לחדר מיון לטיפול רפואי מיידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים במשפעהאנונימי26/11/2010
שלום!
אני בחור מעל גיל 20
בחודשים האחרונים התחילו להופיע פצעונים בצבע העור על איבר המין שלי (2-3 ) ולאחרונה גם פצעונים גדולים באזור המפשעה, הם אינם מגרים או כואבים.
אשמח אם אוכל לדעת במה מדובר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים במשפעה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010קשה לענות ללא בדיקה ואבחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אנונימי28/11/2010האם זה משהו שכדאי לי ללכת לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שיצא לפני שנה, פגע בעצב, וכואבעמית26/11/2010
*** מצורפת תמונה ***
שלום, אני חייב עזרה.
אני בן 31, יש לי מעין פצע שיצא לפני כמעט שנה, לאחר ביקור במדינה מושלגת (מתחת ל-0).
אני לא לוקח תרופות על בסיס קבוע.
הפצע עצמו בא והולך , באותה נקודה בדיוק.
בהתחלה הוא היה נראה כמו הרפס (לדעתי), אבל עכשיו כל פעם הוא יכול להיראות שונה לגמרי.
הוא גורם לי לכאב לאורך כל האמה, כאילו שהוא פגע בעצבים לאורך האמה. כי לא מפסיק לכאוב לי.
הלכתי כבר פעמיים לרופאים, אך בגלל שהפצע היה כבר בשלב הגלדה מלא, לא ידעו איזה סוג של פצע זה.
אני ממש סובל מכאבים, במיוחד באיזור של הפצע המתחדש, ובמיוחד לאורך העצב.
חשוב לי לציין בחודש הראשון התלוו לכאבים גם כאבים איומים בחזה, כאילו שתוקעים לי מברג בתוך החזה.
אני מצרף תמונה שתפסתי את הפצע המתחדש בשיאו : (הפעם הוא נראה כמו חור)
אני מקווה שהתמונה תעזור בדיאגנוזה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע שיצא לפני שנה, פגע בעצב, וכואב - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010בכדי לאבחן עלי לראות את הנגע בזמן התקף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הרופאים כאן אדיוטים
שרו03/08/2013לא נותנים תשובות רק מפרסמים את עצם ורוצים להביא לקלינקה הפרטית שלהם פציינטים
חרא של פורום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צץ לי משהו על השפהדן בן 1525/11/2010
היום הופיע לי משהו על השפה העליונה.
ואיני יודע מה זה !
אנא עזרו לי !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צץ לי משהו על השפה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010לצערי איני יכול לאבחן על סמך הצילום. ממליץ לפנות לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהרון24/11/2010
שלום
יש לי פטריה באיבר המין , זה מלווה באודם וגירוד , רופא עור נתן לי משחות בשם קומאגיס וטרידרם...
השאלה שלי היא האם יש סיכון למרוח משחות אלה על איבר המין ? האם יכולה להיות פגיעה באיכות הזרע כתוצאה ממשחות אלו ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010לא ידוע על ארועים כאלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה ונאומדרולרון23/11/2010
שלום,
48 שעות בערך לאחר הגילוח החלק שמתחת לסנטר (העור שמתחת ללסת התחתונה) מתמלא בפצעי אקנה שרובם מוגלתיים. הלכתי לרופא עור שהסביר לי את הסיבה (השערה גודלת מתחת לעור ויוצרת דלקת עד שמשתחררת החוצה) הוא נתן לי תכשיר בשם:
NEO-MEDROL לטיפול לאחר הגילוח.
לא הבנתי מתי אני אמור להשתמש בוא ובאיזה תדירות? רק לאחר גילוח פעמיים ביום? או כל יום בלי שום קשר לגילוח?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה ונאומדרול - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010לאחר גילוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלות ויראליותיוני21/11/2010
שלום,
מזה מספר שנים, קיימות על עורי יבלות ויראליות במספר מקומות - על המרפק, כף היד והאצבע.
היבלות אינן עוברות מעצמן, ובכל כמה חודשים עוברות צריבה בחנקן נוזלי, אך היבלות ממשיכות לחזור.
לאחרונה גם צריבה במחט חשמלית - אך במקום נשארה צלקת, וכן היבלות ממשיכות להתפתח.
האם ישנו טיפול אחר המומלץ להסרת היבלות, תוך מזעור הסיכון לצלקות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלות ויראליות - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010כל הטיפולים עשויים להשאיר סימן, מאידך יש לזכור כי בחלק מהמקרים היבלות חולפות מעצמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה?גלינה21/11/2010
לבתי בת ה11 הופיעה בחלק התחתון של הבטן (קרוב יותר לשפתיים) עיגול כפול שנראה כמו פטריה. זה מלווה בכאב קל ומגרד. מה עלי לעשות? למי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה? - תגובה
ד''ר אכי פרידמן27/11/2010לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ראקוטן ודלקות נרתיקסימון20/11/2010
שלום,
לפני כ3 שנים התחלתי טיפול במינוציקלין לטיפול באקנה למשך כמה חודשים שבעקבותיו התפתחה לי דלקת רצינית בנרתיק.
כיום אני סובת מאקנה בפנים+בגב ונקודות שחורות.
רציתי לשאול האם לראקוטן יש השפעה כלשהי הדמה לאנטיביוטיקה מבחינת הריסת הפלורה הטבעית של הנרתיק והמעיים
והאם ראקוטן מתאים גם לגב וגם לנקודות שחורות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראקוטן ודלקות נרתיק - תגובה
ד''ר אהוד סופר21/11/2010רואקוטן אכן הטיפול הטוב ביותר לאקנה קשה (פנים+גב) שלא מגיבה לטיפול קונבנציונלי. כידוע לך רואקוטן מחסל הפרשה של בלוטות החלב ואכן גורם ליובש בכל הגוף, לא רק בפנים. זה אינו גורם לפיטריה בנרתיק בהשוואה למינוציקלין.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)