מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בקצה איבר המיןרוני07/08/2010
ד"ר שלום ,
אני סובל מספר חודשים מכאב ואדמומיות בקצה איבר המין . הכאב הינו חיצוני ונגרם בעת ניגוב
או מגע חיצוני .
הייתי אצל אורולוג ועד עתה טופלתי ב :
1. דוקסילין ,
2. קרם היקומיצין .
3.אגיסטן .
4. קרם ציקלודרם(ניתן לאחרונה).
מה עוד ניתן לעשות ?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיימות מספר אפשרויות למצב
ד''ר אהוד סופר07/08/2010כולל פיטריה, אקזמה , שיפשוף ועוד.
יש להיבדק ע"י מומחה לרפואת עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודת חן על איבר המיןphy07/08/2010
שלום, בן 24, יש לי נקודת חן מלידה על איבר המין (שטוחה, בערך 3 מ"מ) שמפריעה לי מאוד (אסטטית). רציתי לדעת באיזו צורה ניתן להסירה (חנקן אולי?) עקב הרגישות של האזור. לפנות לאורולוג? רופא עור?
האם המשחות הבהרה יכולות לספק פתרון (עקב אי חשיפה של האזור לשמש)?
מהו המחיר של הסרה של נקודה כזו? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לאבחון וטיפול ע"י רופא עור
ד''ר אהוד סופר07/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקיצת חרקקתי06/08/2010
שלום,
נעקצתי ע"י חרק שדומה ליתוש לפני כ-4 ימים. העקיצה התנפחה והיה לה צבע ורוד בהיר וכותר 10ס"מ, מגרד. שמתי עליה תיאודנטול. אחרי כמה ימים הצבע נהיה יותר כהה. האם עלי לפנות לרופא? איזה טיפול יכול לעזור כאן?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני לאבחון וטיפול ע"י רופא עור
ד''ר אהוד סופר07/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להיפטר מווירוס HPV ?אייל06/08/2010
שלום ד"ר
ביצעתי בדיקת קולונוסקופיה והבדיקה יצאה תקינה
שבוע אחרי ביצעתי בדיקת PCR , נמצא אצלי זן 16 שהוא לא גורם ליבלות
שאלה שלי : האם ניתן להיפטר מהזן 16 או שהוא נשאר לכל החיים?
ואם בדיקת PCR תצא שלילית לאחר תקופה ,ולאחר מכן אני מקיים יחסי מין עם בחורה בריאה היא
תידבק או שאין ממה לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HPV
ד''ר אהוד סופר07/08/2010HPV. 1 תמיד יכול לחזור
2. יכול להדביק את בני הזוג.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהHPV
אייל09/08/2010הווירוס יכול לחזור אם אני מקיים יחסים עם אישה חולה אם היא לא חולה אז לא נדבקים שוב לא?
אבל השאלה שלי ניתן להתרפא מהווירוס הזה ולהגיע למצב שאני לא מדביק את בת הזוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול לדיקוק ציפורניים?מאיה05/08/2010
לבתי יש ככל הנראה פלמופלנטר קרטודרמה. צפורניי רגליה מעובים במקצת.היא מקבלת טיפול לעור ידיה ורגליה. האם יש גם טיפול לדיקוק הציפורניים?
כמו כן, האם היא יכולה לנקב את אוזנייה והדבר לא יצור טראומה באיזור האוזניים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלמופלנטר קרטודרמה
ד''ר אהוד סופר07/08/20101. יש טיפול
2. אין קשר לניקוב אוזנים
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת העור בתינוקתJane05/08/2010
האם מותר לטפל ב-CICLODERM C במקרה של פטרת העור אצל תינוקת בת שנתיים?
למה בהוראות השימוש כתוב שלא מומלץ לילדים מתחת לגיל 10?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בתינוקת
ד''ר אהוד סופר07/08/2010ישנם טיפולים יעילים וטובים לתינוקות וילדים צעירים הסובלים מפטרת - פני למומחה לרפואת עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת העור בתינוקת
Jane08/08/2010CYCLODERM C זאת התרופה שרופאת עור רשמה לי בשביל התינוקת בת שנתיים, פשוט בהוראות למתן התרופה קראתי שזה לא מומלץ לתינוקות ואז רציתי לדעת למה ומה הסכנות?
אנו כבר בסוף הטיפול במשחה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח גוף לא נעיםחיים05/08/2010
יש לי בעיה של ריח גוף לא נעים הנובע מהזעה.
זה לא שיש לי הזעת יתר אני מזיע רגיל אבל לא משנה כמה שאני יתקלח וכמה דודוראנט אני ישים ברגע שאני יזיע קצת ישטלט על הגוף שלי ריח זה זיעה.
בקיץ לפעמים אין מה לעשות וכמה שתנסה לקפץ בין מזגן למזגן תזיע עדיין. ואני ממש לא יודע מה לעשות.
אחרי כל פעם שאני מזיע הסיפור מתחיל מחדש.
ניסיתי עשרות סוגים של דאודורנטים והם לא עוזרים כ"כ.
יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח גוף לא נעים הנובע מהזעה.
ד''ר אהוד סופר07/08/2010הריח נובע מהזעת יתר. יש מספר אפשרויות לטיפול בהזעת יתר, תלוי במיקום ההזעה.
לעיתים נדירות יש סיבה ביוכימית לריח רע מהזעה. נא לפנות לרופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בעקבות שימוש בלמיקטל.רינה05/08/2010
בימים אלה אני סובלת מפריחה איומה, כנראה בגלל שימוש מתמשך בלמיקטל (הפסקתי להשתמש בזה עם הופעת הגירוד). האם זה מדבק? אם נגעתי בטעות במגבת של שותפה לדירה, האם יש סיכוי שאבדיק אותה בפריחה? והאם יעזור להשתמש בדרמקומבין? אני על כדורים, אבל הם משפיעים די לאט והגירוד משגע אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בעקבות שימוש בלמיקטל.
ד''ר אהוד סופר07/08/20101. כל תרופה עלולה לגרום לפריחה.
2. צריך להיבדק ולאבחן האם באמת הגורם הוא למיקטל או תרופה אחרת.
3. אם אכן הגורם לפריחה הוא תרופה - זה לא מידבק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצקון מוזרליאור04/08/2010
גיליתי שיש לי משו דומה לחצקון בבית השחי,מה זה יכול להיות?זה יעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/08/2010גש לרופא עור.
ד"ר אכי פרידמן
מומחה ברפואת עור ומין
רפואה אסתטית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מינוציקלין וגלולותאלינה04/08/2010
שלום רב,
אני נוטלת מינוציקלין במינון של 100 מ"ג (כדור 1 ליום) מזה כחודשיים. אני רוצה להתחיל להשתמש בגלולות למניעת היריון. השאלה האם המינוציקלין פוגע ביעילות הגלולות? נטלתי בעבר את הגלולות מינס ואני רוצה לחזור לאותן הגלולות..
תודה רבה מראש,
נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/08/2010בספרות הרפואית אכן מוזכרת השפעה הדדית שבה הגלולות מורידות את יעילות המינוצין ולהיפך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אלינה05/08/2010אז לכן האם עליי להשתמש באמצעי מניעה נוספים בזמן נטילת מינוציקלין?
תודה רבה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בישבןמיכל04/08/2010
שלום,
אני סובל מגירוד מטורף בישבן. בעקבות הגירוד יצאו גם פצעים על העור . זה מגרד נורא ואני לא מסוגל לישון בלילה או לעבוד.
ניסיתי לקבוע תור לרופא עור אבל קופת החולים נתנה לי תור רק לסוף אוקטובר והתנצלה שאין לה מספיק רופאים.
מה אפשר לעשות בינתיים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרודים בישבן
בני04/08/2010לי יש את הצרה הזו כבר שנים רבות של פצעי ישבן
ולא עזרו לי כל האנטיביוטיקות שקבלתי מרופא עור.
מה חודש אני משתשמ בשתי משחות מדהימות על בסיס צמחי
ורוב הפצעים נעלמו.
תחפש בגוגל = פצעי ישבן
ותגיע לאתר של המטפל שעוסק במחלות עור במסגרת רפואה משלימה
ברמה עולמית.
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן04/08/2010אני בטוח שתוכל למצוא רופא שיקבל אותך הרבה לפני אוקטובר.
הדגם מעט גמישות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה מהירה בבקשהmoran02/08/2010
שלום,
לאבא שלי יש פטריות בציפורניים (בעיקר בידיים), אנו יודעים שיש כדורים לטיפול בפטריות אך הבנו שהם פוגעים בכבד והוא חולה בהפטיטיס בי (צהבת B) ולכן הוא נמנע מלקחת את הכדורים.
האם יש דרך אחרת לטיפול בבעיית הפטריות?
אודה לתשובתך המהירה,
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/08/2010ישנן מספר אופציות של טיפול מקומי, גשו לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה טבעתיתיפה אהרן02/08/2010
זה כמה שבועות יש לי בעורף פריחה אדמומית-מחוספסת, עגולה-טבעתית ומגרדת מאוד בגודל של 2 ס"מ.
אודה אם תוכלו לומר לי במה מדובר.
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן04/08/2010גשי להיבדק אצל רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מתעלמים? זאת כבר הפנייה השלישיתשובל31/07/2010
שלום
אני בת 19 ולוקחת גלולות מיקרודיול כבר חצי שנה.
הגלולות מצויינות ומסדירות לי את המחזור, רק שלאחרונה שמתי לב שהתחילו לצאת לי באזור המפשעה וגם טיפה ליד איבר המין כמו גולות כאלה והם כואבות שנוגעים בהם. הצורה שלהם זה גולות ולפעמים גם טיפה יותר ארוכות כאלה.
התופעה התחילה לפני חודשיים בערך.
לי אמרו שזה יכול להיות דלקת ולא להילחץ יותר מידי וחלק אמרו לי ללכת מיד לרופא נשים אבל אני לא רוצה להיות פזיזה מידי כי יכול להיות שזה סתם ואני לא רוצה ללכת על כל שטות.
יכולתי לצרף תמונה אבל לא ממש רואים בבירור.
השאלה שלי אם הדבר מזיק והוא אכן נגרם מהגלולות עצמם או שזה משו שחייב בדיקה של רופא?
אבל בבקשה תנסו לפתור לי את השאלה בלי ללכת לרופא נשים כי אני לא מרוצה מהרעיון שהוא בודק אותי במקומות אינטימים כל כך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כל אפשרות לאיבחון
ד''ר אהוד סופר01/08/2010של מצב כזה ללא בדיקה רפואית. פני למומחה לרפואת עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה מגרדת בגברינת31/07/2010
לפני כחודש קמתי יום אחד עם בליטה בגודל קצת פחות ממטבע 10 ש"ח, הבליטה היתה מגרדת. הייתי בטוחה שזו עקיצה של עכביש או משהו כזה. בקיצור היא המשיכה לגרד אבל משום מה עברה שינוי לפריחה בגודל של 3 ס"מ. הלכתי לרופא ושאמר שזו פטריה ונתן לי טבעדרם שעזר כמו כוסות רוח למת.
הפריחה התפשטה לגודל כפול. קבעתי תור לעוד שבוע אבל אולי תוכל לעזור לי לנחש מה זה יכול להיות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
ד''ר אהוד סופר01/08/2010אין כל דרך לדעת במה מדובר ללא בדיקה. פני לרופא עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)