מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהקרן26/07/2010
שלום רב,
אני בת 33 ולפני כשנתיים התקנתי התקן תוך רחמי (מירנה) ומאז התחילו פצעים כמו אקנה על הפנים היום הייתי אצל רופאת עור והיא אמרה לי שראוקוטן לא יעזור כי מתיאור הבעיה והמועד בו החלה היא מניחה כי הדבר נובע מהמירנה
שאלתי היא הכיצד ניתן לוודא שהמקור של האקנה הוא בוודאות ההתקן מחד חשוב לי לציין כי מעולם לא סבלתי מאקנה לפני כן... מאידך אני לא רוצה לעשות שום צעד שאתחרט עליו (כמו הוצאת ההתקן לשווא)
אודה לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר אהוד סופר28/07/2010יש מספר אפשרויות לגורמים לאקנה באנשים בוגרים כולל קוסמטיקה, הורמונים, תרופות ועוד.
IUD שמפריש פרוגסטרון כמו מירנה אכן יכול לגרום להחמרה של אקנה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהאמא26/07/2010
שלום,
לבני בן השלוש הופיעו לפני כמה חודשים קשקשים שיוצרים דבוקות של שיער. לא מגרד.
אובחן כסבוריאה דרמטיטיס.
הרופאה נתנה ג'ל אגיספור למריחה לאחר החפיפה.
האם יש למרוח על הקשקשים או על העור? צריך לעסות?
האם להימנע מחפיפות בשמפו ולהשתמש רק במים?
האם זה מדבק? (הבנתי שקשורה לזה גם פטריה מסויימת).
יש לו גם יובש וגירוי ברגל עד כדי פצעים. את זה הוא דווקא כן מגרד, ושכחתי להראות את זה לרופאה. האם יש קשר?
יש עוד דרכים במקביל שיכולות לסייע למצב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה קרם סבורם
מתי27/07/2010אין תחליף לקרם סבורם לטיפול בסבוריאה.
תחפשי בגוגל את האתר של המטפל שמייצר אותו
יש כמה סוגים וכולם מדהימים.
מתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לקונדילומהבן26/07/2010
שלום רב
הנני בן 25 ויש לי חברה 6 שנים לאחרונה שמתי לב שהתפתח אצלי 2 נקודות לבנות חשודות
על איבר המין באיזור העטרה עליי לציין שחברתי ואני לא קיימנו יחסי מין ב 3 שנים האחרונות בכלל!!
הייתי אצל רופא עור ומין והוא חושש שמדובר בקונדילומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
בן27/07/2010שלום רב
הייתי מעוניין להוסיף תמונה אשר משקפת במדוייק את מה שיש לי באיבר מין
אני אשמח אם תוכל להציץ בזה:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
בן27/07/2010תמונה נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עזרה
בן29/07/2010שלום רב
אני זקוק דחוף לעזרה בבקשה ......אם תוכל להציץ בתמונות אני דיי לחוץ מכל העניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן29/07/2010לצערי ללא בדיקה ואבחון לא אוכל לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה על היד.שואלת26/07/2010
שלום רב.,
לפני כשלושה שבועות יצאו לי שני פצעונים (הדומים לעקיצת יתוש) ובמהירות התפתחו לכשבעה נגעים והיד השניה גם נדבקה. הפטריה לא מופיעה באצבעות כי אם ב"גב" המרפק (בקיפול היד).
ביקרתי אצל רופא עור שנתן לי משחה לטיפול מקומי, כבר שבועיים אני מורחת אותה ואין שיפור, להפך - הנגעים גדלו. בעוד מס' ימים יש לי תור נוסף לרופא עור ועד אז אשמח לדעת אם אתה ממליץ על משחה מיוחדת. תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ26/07/2010...קלינית. פני שנית לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצותמיכל26/07/2010
אני בת 24, כמעט 25.. חווה בחודשים האחרונים התפרצות ברמה בינונית של אקנה, אחרי הפסקה של גלולות.. נשברתי וחזרתי לקחת, והמצב לא השתפר פלאים. נותרו לי מספר פצעים גדולים (באיזור הארבעה) בפנים ובחזה שמשאירים אחריהם עקבות לא חינניות בעור ומיותר לציין שגם המון צלקות יחסית כהות ובולטות. שוטטתי פה קצת והתבלבלתי אפילו יותר.. הבנתי שהאופציות הן רואקוטן, טבעציקלין ומינוציקלין. רציתי לדעת כמה דברים..
האם אפשר ליטול את התרופות האלה בקיץ? (אני עובדת בעבודה בכירה ולא יכולה להרשות לעצמי לחכות לחורף והאמת שגם לא אכפת לי להקריב כמה ביקורים בים) ומה טווח ההשפעה? רק בזמן לקיחה התרופה או גם אחרי? אשמח להכוונה מסויימת, כי התור שלי לרופא רחוק רחוק ואעדיף לעכל מידע עד אז.. תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את סובלת אכן מאקנה בגיל 25...
ד''ר אריה י. ליפשיץ26/07/2010..אזי יש לשקול טיפול ברואקוטן כוון שזו צורת הטיפול היחידה שלא רק מדכאת את המחלה אלא יכולה להשרות ריפוי מלא ולתמיד.
המלצתי: פני לרופא עור והתארגני כפי שנדרש לצורך טיפול ברואקוטן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רעדי25/07/2010
אני בהריון שבוע 25
צורכת כבר 5 חודשים פרנטל -ויטמין.
לפני 3 שבועות התחלתי ברזל מסוג :"פרוגרד פוליק"
מיום שישי פריחה מגרדת בידיים,בטן ירכיים וישבן.
פריחה כמו עיקצוצים נפוחים.
הייתי אצל רופא עור והוא איבחן שזה בגלל הברזל.אמר להפסיק עם הברזל וזה יעבור ללא טיפול
1.האם תיתכן תגובה כזו של הגוף לאחר 3 שבועות מנטילת הברזל?
2.תיתכן תגובה כזו בגלל ברזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי, הכל יתכן אך לצורך יעוץ מוסמך..
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/07/2010...לבעייתך נדרשת בדיקה קלינית. פני שנית לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת.
נ.ב. האם זהו ההריון הראשון אצלך? האם הופיע פסי מתיחה על עור הבטן מעט לפני התחלת הפריחה המגרדת? האם הגרד מעיר משנתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
עדי25/07/2010הריון ראשון
ישנם סימני מתיחה רבים על הבטן
לא מעיר משינה
יש צורך בטיפול כלשהוא
יתכן שככה עושה ברזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקועים ומחלותאיתן25/07/2010
שלום
אני מתכוון לעשות קעקוע גדול (30X15 ס"מ) אך לפני שאני אעשה אותו אני מעוניין להתעמק בסוגיה שמטרידה אותי.
הקשר בין צבעי הקעקוע לסרטן, האם קיים קשר שכזה, האם ישנן חברות צבע מורשות?
(אני מכיר את הסוגיה של כהות הצבע וקושי לאתר שוני בשומות אך אני מעוניין יותר בהשפעת מרכיבי הצבע שלעיתים מכיל מתכות)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעי הקעקוע עלולים לגרום לתגובות...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/07/2010...אלרגיות מקומיות. לא ידוע לי על שימוש בפיגמנטים בעלי פוטנציאל מסרטן. אני רוצה לקוות שהצבעים שמשתמשיך בם לקעקוע אינם מכילים חומרים בעלי פוטנציאל כזה אך עלי להזכירך שקעקוע אינו פרוצדורה מומלצת על ידי רופאים ואינה מבוצעת בפיקוח רפואי. איני מכיר את הנהלים הנוגעים לעיסוק בקעקועים ולכן איני יכול לענות לך באופן מוסמך וודאי. המלצתי: נסה לברר פרטים באתר משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףשאלה25/07/2010
שלום אני בת 18 והייתי אצל רופא עור שאמר לי שיש לי ציסטה. הציסטה ליד הנרתיק. שאלתי היא האם זה מסוכן?
האם זה לא ייגרום לכריתת השחלות חס וחלילה!?
ואיך מבוצע הניתוח להסרת הציסטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם האבחנה הנה ציסטה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/07/2010...על שם ברטולין שמופיעה על שפתי הערווה החיצוניות אזי מדובר בפעולה פשוטה למדי שמבוצעת ע"י רופאי נשים בהרדמה מקומית. השחלות נמצאות בתוך חלל האגן ורחוקות משם. הפעולה לא מסכנת את השחלות ואפילו לא את הנרתיק. השארת הציסטה ללא ניקוז עלולה להתפתח לזיהום מקומי ולהוביל להצטלקות לא רצויה באזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דוקטור ועוד משהו!
שאלה26/07/2010אני הייתי אצל רופא נשים שהנה אותי לרופא עור.
רופא הנשים שהייתי הוא לא קבוע,אלא הלכתי אליו באופן דחוף כדי לא לחכות לתור של הרופא הקבוע שלי.
ועכשיו 3 חודשים אני לא יכולה להגיע לרופא נשים הקבוע שלי. שאלתי היא אם אני אחכה 3 חודשים זה בסדר או שזה מחייב דחיפות כלשהי?
והאם רופאת עור גם כן יכולה לעשות את זה?
ועוד שאלה,האם הדבר הזה עובר לבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עור בכריות אצבעות הידייםחסוי25/07/2010
שלום רב,
יש לי קילופים בכריות האצבעות. זה ב3 האצבעות האחרונות של יד שמאל.
זה התחיל לפני שבוע בערך.
רציתי לדעת מה גורם לזה? ואיך מטפלים בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצורך תשובה מוסמכת נדרשת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/07/2010..בדיקה קלינית - פנה בהקדם לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי גוה קטנה מסביב לפות מין חתיחהTCDSVUZJ25/07/2010
האם זה לא מכדורים תרופה בשם רמיקייד .
מה עליי לעשות .
פתאום היסתכלתי כי יש לי גרד או דלקת או קנדידה .פתאום ראיתי חתיחה .
מה עליי לעשות אני דואגת .
כי כבר מערכת החיסון שלי חלשה .
גם ככה יש לי מלבד זה היכן שלובשים בגד ים יצאו פצעים עיגולים קטנים .
זה פעם אחת עשיתי הורידו לי אותם על ידי חומר ששורף עם אדים .
אני לא יודעת עם יש קשר
תענה לי בבקשה בהקדם
כי אני מקבלת הרבה תרופות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצורך איבחון מהות הדבלול, קביעת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/07/2010...צורך בטיפול והתאמת הטיפול עליך לפנות לבדיקת רופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוגבלות בזמן הפריחהמורן25/07/2010
האם ניתן, בזמן שיש פריחה של פיטיריאזיס רוזאה, לטבול בים התיכון? האם מי המלח, כמו גם החשיפה בשמש, יכולים להועיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן25/07/2010ניתן לטבול. רצוי להימנע מחשיפה לשמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהפות ויחסי מיןגיא25/07/2010
שאלה קצת מביכה
אני בן 35 אשתי בת 30. בחורה בריאה בד"כ, נקיה והכל בסדר...
היום בזמן שקיימנו מין אוראלי שמתי לב שיש לה באיזור הדגדגן הפרשה לבנה כמו גבינה לבנה. הטעם גם היה חמוץ מאוד...
לא אמרתי לה כלום כדי לא להביך אותה.
אני מניח שאם היא היתה מרגישה משהו חריג ( צריבה, שריפה וכו' ) היתה אומרת לי והיינו נמנעים מכך.
אני חושש עכשיו - האם אני עלול להדבק בזה במשהו?
אם זה נניח חיידק או פטריה האם עלול להיות לי עכשיו פטריות בלשון או זיהום? ועליי לנקוט בצעדי מנע כלשהם? מה הסיכון?
אני נוסע עוד 3 ימים לנסיעה עסקית חשובה של שבוע ביפן ולכן קצת יותר מוטרד...
אודה על דעתכם
תודה רבה!
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן25/07/2010הסיכוי שתידבק הוא נמוך אם כי קיים. לעומת זאת אני מבין מאופי התלונה כי לאשתך ככל הנראה פטרת נרתיק, כדאי שהיא תבדק ע"י רופא נשים לקבלת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאסטוטיטוזיסליאת24/07/2010
בעלי יש מאסטוטיטוזיס , גילו לו את זה בבייופסיה.
נגעים בגוף באיזור החזה , ידיים, ומעט במפסעות.
רציתי לדעת מה ניתן לעשות ?
הספירת דם שלו בסדר , עשו לו אולטרסנד בטן ויש לו טחול מאט מוגדל 13.5.
מה ניתן לעשות מה מותר לו לאכול האם יש משהו שאסור לו לעשות ?
ובנוסף מה הולך לקרות איתו?
זה נראה שהרפואה הישראלית לא יודעת בכלל על מחלה זאת כלום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן25/07/2010הרפואה הישראלית יודעת על המחלה הזו מה שהר]ואה העולמית יודעת עליה.
הבעיה היא שתופעה היא בלתי צפויה בהופעתה ובעוצמתה ולפיכך על בעלך ללמוד ולהסיק לגבי מגבלות ויכולות לאור תגובות גופו במצבים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני התכהות של העורנורית22/07/2010
מופיעים אצלי סימנים של עור מתכהה בצורות משתנות בערך בקוטר של 3 ס"מ באזור הכתף בית החזה והפנים החל מלפני יומיים, אני לא חשה שום כאב, האם יש סיבה לדאגה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין תשובה?האם החסרתי פרט?
נורית23/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיבות שונות לפיגמנטציה של העור
ד''ר אהוד סופר23/07/2010סיבה שכיחה היא פיגמנטציה שיכולה להיות עקב דלקת של העור, לאחר דלקת מחשיפה לשמש וכו'.
יש לבדוק את הפיגמנטציה ולתת טיפול בהתאם. פני למומחה לרפואת עור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע שלא עובררונן22/07/2010
שלום
מזה מספר חודשים אני סובל ממין פצע אולי זה סוג של פטריה בין שני פלחי הישבן
הפצע הזה מתנפח וצובר בתוכו "מים" כאשר אתה לוחץ על הפצע בכוח הם יוצאים.
איני יודע מה לעשות כדי שזה יעבור.
מצורפת תמונה בה מסומנת הנקודה בה נמצא הפצע בתקווה שזה יעזור להבין טוב יותר את הבעיה.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האבחנה יכולה להיות
ד''ר אהוד סופר23/07/2010אפידרמויד ציסט עם זיהום משני, פיודרמה (זיהום של העור), סינוס פילונדלי וכו'. יש לבדוק ולאבחן את הפצע. קרוב לודאי בנוסף יש צורך בנטילת אנטיביוטיקה וטיפול מקומי עם קומפרסים של סליין.
פנה למומחה לרופא עור לבדיקה וטיפול בהתאם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)