מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטרת בכף הרגל שעברה לאצבעותשסק בריא12/08/2010
לפני כ-4 שבועות נוצרה לי בתחתית כף הרגל שלפוחית מגרדת ולא מדממת שאחר כך גם התפוצצה. פניתי לרופא עור שזיהה את הבעיה כפטרת. אני מקבל את הטיפול הבא : למיסיל בבוקר וטבע קוטן בערב למשך 4 שבועות. מאז שהתחלתי בטיפול כפות הידיים שלי נתמלאו גם כן בשלפוחיות מגרדות. הרופא הסביר לי שמדובר באלרגיה:
יש לי כמה שאלות:
1. אם השלפוחיות שיש לי בכפות הידיים הם אלרגיה, אז למה התגובה האלרגית?
2. מה ניתן לעשות כדי לעצור את התפתחות השלפוחיות בידיים?
3. האם יכול להיות שבזמן הטיפול בעזרת התרופות הללו הפטרת עברה לידיים?
4. אם הפטרת עברה לידיים האם היא מדבקת?
5. מהו מדד טוב לדעת שהתרופות מטפלות בבעיה בכף הרגל?
תודה
שסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריחה האלרגית הבועיתית של הידיים..
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/08/2010...עלולה לבטא אלרגיה לגורמים סביבתיים שחודרים לגוף בנשימה או בבליעה אך במקרים רבים היא מבטאת רגישות למרכיבי זיהום הפטרייה בעור הרגליים. לעיתים מחמירה תגובה זו בתחילת הטיפול בזיהום ברגלים עקב חשיפת הגוף לכמות מוגברת של רכיבים מתאי הפטרייה שהטיפול קוטל
הטיפול בידיים הנו בעזרת תכשיר סטרואיד פוטנטי למריחה על הידיים.
פנה לרופא העור שלך לוודא שעור ידיך לא נדבק בזיהום הפטרייה מהרגלים ולבחירת טיפול מתאים לפריחה על ידיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Varicella Zoster IgGהמודאגת-12/08/2010
עשיתי בדיקות מעבדה גניקולוגיות ובוירולוגיה נמצא חיובי Varicella Zoster IgG
האם זה טוב או רע? ומה את המחלה הזו בכלל ? מאיפה היא נובעת ואיך מטפלים בה.?
היא מסוכנת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירוש הבדיקה הנו שיש לך "זיכרון....
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/08/2010...חיסוני" לאבעבועות רוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מטרידהבר12/08/2010
לפני כחודשיים הופיעו לי פצעונים קטנים אדומים וחלקם מוגלתיים , לבנים מבפנים,אשר התרכזו במצח בלחיים ועכשיו המצב החמיר מאוד בצוואר, רופא עור נתן לי למרוח משחה בשם לורויט אשר לא הועילה
האם יתכן כי מדובר בזיהום? יש לציין שהפצעים גם מרגישים כקשקשת ( חררה
) כאשר נוגעים בהם ,לציין שהם קנים מאוד בצוואר מעין נקודות אדומות , ומתחילים להתפשט מתחת לצוואר לכיוון בית החזה
מה זה יכול להיות? יש לציין שאני בת 36 !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/08/2010..קלינית. פני לרופא העור שלך להערכה חוזרת או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן ניטידוסציפי11/08/2010
מזה 7 חודשים אני סובלת מפריחה במקומות שונים בגוף: צוואר, גב עליון, שורשי כפות ידים, ברכיים, קרקפת, עכוזים ועוד. לאחר ביופסיה אובחנתי כסובלת מליכן ניטידוס. ייעצו לי לקבל טיפול של פוטותרפיה בקרני uvb. האם לדעתכם טיפול זה עשוי לפתור את בעייתי?
ועוד - בשבועות האחרונים אני סובלת מחולשה כללית בגוף. האם ייתכן שיש קשר בין הפריחה לבין החולשה?
אני אשה בת 56, סובלת מלחץ דם גבוה ומטופלת בלוטן ודיזותיאזיד. כמו כן ויטמין D נמצא אצלי לאחרונה חסר והתחלתי לקבל 6 טיפות ויטמין D3 על בסיס מימי.
אודה לכם על תגובתכם המהירה,
ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן ניטידוס חולפת ברוב המקרים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/08/2010..מעצמה אך החלמתה תואץ בהשפעת פוטותרפית UVB. לצערי התוכנה שמאפשרת לי לוודא שהתרופות שאת נוטלת לא תוארו כגורם למחלת עור זו אינה ברשותי. אשתדל לחזור להודעה לאחר שארכוש אותה שנית ולהשיב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול על העור בראש,בצבע העוריוסי11/08/2010
אני בן 46 לפני כ-20 שנה צמח לי גידול על הראש בגודל מספר מילמטרים ,ביקשתי מרופא עור שיסיר לי אותו,הוא אמר לי שאין בעיה להסירו,והוא יתן לי זריקת הרדמה מקומית באזור הפורנקל,שאלתי היא מה הסיכונים,והאם זה כואב מאוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ההזרקה הנו מזערי. הסיכונים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/08/2010..הכרוכים בניתוחון כזה בהרדמה מקומית הנם: תגובת רגישות לחומר ההרדמה המקומית המוזרק, דימום ממושך, זיהום מקומי באזור הניתוחון, חוסר החלמה עקב התפתחות המטומה \ סרומה, הצטלקות לא תקינה וכיו"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטומה סרומה
מיכאל13/08/2010מה זה מטומה סרומה?עדיין לא רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם הדחורה בטיפול בכוויהיעלי11/08/2010
ביום חמישי נ( לפני כשבוע)כוויתי בפנים מעל השפתיים כתוצאה משימוש בשעווה חמה להורדת שיער רופא המשפחה נתן לי סילברול וטיפול אנטיביוטי. + זובירקס כי בנוסף, יצאו לי הרפסים (אני סובלת מהרפס)וכנראה כתגובה להכל -יצאו.
היום נודע לי שאסור להשתמש עם סילברול בפנים ומיד קבעתי תור לרופא עור שנתן לי משחה בשם אלפומיצין. כשקרתי בעלון המשחה כתוב בפירוש שאסור להשתמש במשחה הזו באיזור נגוע בהרפס. אני כבר מיואשת כי האחות הציעה לי למרוח ביאפין הרופא עור את המשחה האנטיביוטית שלעיל. השכל הישר אומר לי שאם בעלון כתוב שאם יש הרפסים אסור אז לא למרוח.
אנא עזרתכם הדחופה . הכוויה היא ללא שלופוחיות , רק אודם עז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מניעה להשתמש באפלומיצין...
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/08/2010...כוון שאת מוגנת מהתפרצות ההרפס ע"י טיפול בטב' זובירקס.
המלצתי: התייעצי שוב עם הרופא שלך. אם אין צורך להשתמש בסטרואיד לעור הפנים יש להעדיף קרם אנטיביוטי ללא סטרואיד. לחליפין ניתן גם לסכך את אזור הכוויה בקרם לחות שמנוני ולטפל באנטיביוטיקה בבליעה למניעת זיהום משני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה ועוד
יעלי11/08/2010האם הטיפול בביאפין לא טוב? אתה ממליץ כן להשתמש באפלומיצין? זו כוונתך למשחה ללא סטרואידים או שזו משחה עם סטרואידים? אני מדגישה שוב שיש לי כבר התפרצות של הרפסים באיזור האם מותר בכל זאת לשים את המשחה? כי במפורש כתוב בעלון של המשחה שאסור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כהות במפשעהגל10/08/2010
היי, אני חודש וחצי לאחר לידה ושמתי לב שמאז הלידה עור המפשעה ומעט מהעור בין הרגליים הפך לכהה מאוד (אני שחומת עור). האם יש דרך להעלים זאת או לפחות להקל על התופעה (להבהיר זאת)?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינויי עור בהריון
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010שלום גל,
בעת ההריון ובעקבותיו מתכהות הפטמות, קו אמצע הבטן, עור שפתי איבר המין הנשי ועור קפלי המפשעות ובתי השחי, לאחר הלידה דוהה מעט הצבע הכהה אך לא צפוי לסגת לגוון המקורי.
מזל טוב והרבה נחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס וכאביםרוחמה10/08/2010
אחד מבני משפחתי לקה בהרפס מזן זוסטר וסוסבל מכאבים עזים.
רופא המשפחה רשם לו כדורים למשך כשבוע. האם ניתן להשתמש גם במשככי כאבים כמו נרוסין ואחרים
והאם יש תרופה שתןקפת את המחלה עצמה או שמסתפקים במשככי כאבים בלבד
כפי שאתה מבין אינני יודע עדיין מה רשם הרופא לבן משפחתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפול המקובל בהרפס זוסטר הנו
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010בטבליות זובירקס 800 מג"ר X 5 פעמים ביום למשך שבוע. להקלת הכאב ניתן להשתמש במשככי כאב. צריך לזכור שהכאב באזור הפריחה (שקרוי בשפת הרופאים דרמטום) עלול להופיע לפני הופעת הפריחה ולהמשך זמן לא קצר אחר חלוף הפריחה. במקרים של כאב ממושך ובלתי נסבל נדרש לעיתים ייעוץ של מומחה לרפואת כאב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד עז ברגליםמוטי09/08/2010
בחודש האחרון יש לי גרד עז בגב הרגלים כאשר אני נועל נעלים.
אין פצעים נראים לעיין או אדמומיות.
מה יכולה להיות הבעיה/הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה לבדיקת רופא עור בשאלת..
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010..רגישות לעור המנעל (רגישות לביכרומטים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה/פולי עם מוקד מוגלהיחיאל09/08/2010
שלום רב,
מזה 3 שנים לערך, יש לי במפשעות ו/או בשק האשכים ציסטות או פוליקוליטסיס עם מוקדי מוגלה,
ביצעתי תרבית והיא שלילית,
בנוסף נותחתי אצל כירורג פלסטיקאי וזה חוזר על עצמו.
הדבר ממש מפריע לי היות ויש שם ריח רע, גירודים, ולא ניתן לחיות...לרבות מפריע בקיום יחסי מין.
קיבלתי עשרות סוגי אנטיביוטיקות (בכדורים) בשילובים שונים לרבות משחות שונות...וזה לא מפסיק !!!
להדגיש, כי בקרע אינני סובל מסכרת ו/או ממחלות אחרות למעט F/M/F שלמחלה אין כל קשר לכך.
אקדים תודה להצעה לטיפול ו/או ייעוץ על מנת שאוכל לחזור לחיים תקינים.
במידת הצורך אוכל לצרף מסמכים רפואיים בנושא בדוא"ל או בפקס
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחיאל, אתה מתאר תמונה של....
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010..ציסטות חלב מרובות על עור שק האשכים. לצערי יש אנשים בעלי נטיה לפתח נגעים כאלה ועיקר הטיפול שניתן להציע להם הנו הסרה כירורגית, מידי פעם, של הנגעים בטכניקות שונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אריתמה מולטיפורמה מבקשת מידע והכווןלירי09/08/2010
חולה מזה שנתיים במחלה
מזה כמה חודשים התפרצויות חוזרות
ללא ידע מה המקור
מחפשת מידע לסיבות לאפשרויות
למבחנים שיובילו לזיהוי המקור למחלה.
האם חומרים דנטליים יכולים להיות מחולל למחלה
האם אלרגנים אחרים יכולים לעורר אותה
מחפשת גם חולים במחלה כדי למצוא התאמה בסימפטומים ובגורמים ואולי בהמשך ליצור קבוצת תמיכה למחלה שהרבה לא ממש יודעים על סיבותיה
במקרה שלי לא נמצא קשר להרפס
מופעי המחלה בגפים וגם בחלל הפה בהתפרצויות חוזרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוגמא נוספת למחלה
לירי09/08/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגורם השכיח ביותר ל EM חוזרת הנו...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010...התלקחות הרפס חוזרת. באם זו אינה הסיבה אצלך יש צורך בבירור וביצוע בדיקות שחלקן לא סטנדרטיות ואינן כלולות בסל הבריאות.
אני מציע לך לפנות לרופא עור ולהתחיל איתו תהליך בירור, אפילו אם התהליך ימשך זמן לא קצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצא לי גולה קטנה ליד המיפשעהTCDSVUZJ09/08/2010
ממה זה יכול להיות היאם מתרופות .
אנ מקבלת MTX כמה שנים .ופתאום נוסף לי רמיקייד רק חודשים .
ניסיתי לדעת הזה והרגשתי כאב .האם בטח זה מה גורם לי לכאב בקים יחסי מין .
גיליתי רק כאשר באתי להשתמש עם נרות לוגינה .
מה עליי לעשות .
אוקי ברור שנפנה לרופא עור ומין .אבל לבנתים רציתי לדעת. כי אני דואגת
דרך אגב איך גניקולוג לא ראה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצותי:
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/20101. פני שוב לגינקולוג והסבי את תשומת ליבו לנגע באם על שפה חיצונית של איבר המין
2. פני בהקדם לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
TCDSVUZJ12/08/2010תודה רבה ל מודה לך .
כן הבנתי מרופאת עור שזה ניקרא מולוסקום .
ומתברר שמה שיש לי במיפשעה או בפות זה גם מה שיש לי על הגוף כמה בודדים .
מודה לך נראה מה יהיה הטיפול אני דואגת .
נימאס לי מ ערכת החיסון שלי חלשה מתרופות כרוניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים וקשקשת בברכיםגל09/08/2010
שלום רב
אני בת 34 יש לי סבואריה בראש מתחת לגבה
לפני כחודשיים הופיעו לי כתמים חומים בבירכים המלווים בקשקשת כזו הרופא עור נתן לי למרוח יולקטין אבל זה לא עוזר הקשקשת חוזרת והכתמים החומים נשארים.
רציתי לדעת מה זה?
ואיך ניתן לטפל בזה?
האם זה יעבור?
כי לא אסטטתי ללכת עם מכנס קצר.
אני מצרפת תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
גל09/08/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גל09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל, קשה לאבחן על סמך התמונה את...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010...טיב הנגעים על ברכייך. יתכן שמדובר ב Acanthosis nigricans ויתכן אפילו שמדובר בפסוריאזיס.
המלצתי: פני לבדיקת רופא עור לצורך בדיקה קלינית מליאה, אבחנה קלינית והמלצות להמשך בירור באם נדרש וטיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפילציה בנקודת חן שהוסרה בלייזרמיכל08/08/2010
שלום,
הסירו לי נקודת חן בלייזר, ורציתי לדעת האם אפשר לעשות בנקודה זו אפילציה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילוג
מיכל15/08/2010למה דילגתם על אשכול של הודעות?
אבקש תשובה לשאלתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל, איני בטוח שהייתי ממליץ....
ד''ר אריה י. ליפשיץ18/08/2010...לצרוב בלייזר או בכל אמצעי צריבה אחר שומה.
המלצתי לך: הפני את השאלה לרופא שצרב לך את "נקודת החן"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטליגו באיבר המיןק08/08/2010
אני סובל מויטליגו באיבר המין מגיל 18(היום 20.5) הכתם הופיע ישר לאחר קיום יחסי מין
הייתי כבר אצל רופא עור קיבלתי משחה של פרוטופיק 0.1 שלא עזר השאלות שלי הם כאלה??
האם יש עוד טיפולים שיכולים לעזור?
שמעתי על כל מיני ויטמינים במה מדובר והאם זה יכול לעזור?
שהייתי אצל הרופא גם שאלתי עם יש משהו קוסמטי (כי רק איך שזה נראה מפריע לי כי אין לזה
השפעה בריאותית) אז הם אמרו לי משהו בשם DERMACOLOR
עכשיו מה קורה מתי שאני משתמש בזה?כמה זמן זה נשאר?האם אני יכול לשים את זה בזמן מין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו באיבר המין אינו הפיך
גיא10/08/2010חבל על זמנך ועל המאמץ שאתה תעשה כי אין דרך להחזיר את הפיגמנט שאבד .
אני חולה כמוך גם באיבר המין כבר 30 שנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצערי אין טיפול יעיל לויטיליגו....
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/08/2010...יותר מכך, ויטיליגו של הקצוות (אצבעות וכפות הידיים, אברי המין, מרפקים, ברכיים וסביב הפה והעיניים) עמידה יותר לכל צורות הטיפול. שימוש בסטרואיד חזק למריחה או הקרנת UV מסכנים את הבריאות.
דרמקולור או תכשיר הסתרה אחר דוגמת Lydia O'Lyrie יעילים להסתרת כתמי ויטיליגו על הידיים והפנים אך איני מכיר את יעילותם בשימוש על אברי המין.
תצטרך כנראה להצטייד בכל האסרטיביות שברשותך ולהסביר לבנות זוגך שמדובר בתופעה לא מידבקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)