מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי גוון העור באזורים פנימייםגיטי11/01/2021
שלום
שמתי לב לשינוי גוון העור באזורים פנימיים(אזור הוגינה בפנים השפתיים)
חלק ממש לבן.
האם יכולה להיות מחלת ויטליגו באזורים האלו
האם יש צורך בטיפול.
מטריד אותי רק אם יכול להופיע לי גם בפנים או בידים
מאד מוטרדת וחרדה
אודה על תשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי גוון
פרופ` חיים ראובני17/01/2021ללא בדיקה .. לא ניתן לאבחן .. פני לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות אדומות וכואבות בבית שחי ואודםתומר שנל09/01/2021
שלום רב מזה כיומיים יש לי אודם ופצעונים אדומים בבית השחי וכואב לי יכול להיות שזה מדאורדורנט או מזיעה? כי אני הרבה רוכב על אופניים ומזיעה הרבה כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות כואבות ואדומות .
פרופ` חיים ראובני10/01/2021אכן השילוב של רגישות דאורדורנט וזיעה ואולי זיהום משני יכולים לגרום לכאב ..
פנה לרופא עור לבדיקה וטיפול בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעגיל שהוסר עקב זיהוםחנה06/01/2021
הבן שלי הסיר היום עגיל בפטמה שהזדהם מאד. יש נפיחות, מוגלה ועיוות באזור העגיל.
מה הטיפול המומלץ לאחר ההסרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום
פרופ` חיים ראובני10/01/2021ממליץ בהקדם טיפול אנטיביוטי ע"י רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה במולוסקום דרך מגע מיניארז פייגנברג06/01/2021
פרטנרית שלי (40) נדבקה במולוסקום, והשבוע יצאו לה פצע בפעם הראשונה (לא רחוק מאיבר המין) . מה הסיכוי שנדבקתי ממנה בתקופת הדגירה שלה? ומה הסיכוי להידבק ממש לפני שיצא הנגע הראשון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכוי שנדבקתי
פרופ` חיים ראובני10/01/2021אין לי סטאטיסטקה.
הופעת יבלות תאשר הדבקה.
בסבירות גבוהה שאתה כבר מחוסן ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדבקה במולוסקום דרך מגע מיני
ארז פייגנברג10/01/2021תןדה.
מה הכוונה שבסבירות גבוהה אני מחוסן?
יש דרך לוודא חוץ מלחכות? ועד אז אסור לקיים יחסים מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהראש אצל ילדעדי04/01/2021
שלום רב, בני בן 5, יש לו ריח נוראי חזק לא טוב מהראש גם אחרי חפיפה. הוא בדרך סובל מהזעה אז חשבתי שזו הסיבה אבל זה לא ריח של זיעה . היתה לו בעבר סבוריאה אבל חלפה ואני לא רואה משהו מיוחד על הקרקפת. אשמח לעזרה. תודה
(הוא לוקח קבוע ויטמינים ומשאף מניעתי של פליקסוטייד)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע
פרופ` חיים ראובני10/01/2021אין לי פתרון טוב ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טופי TOPHI של גאוט נוזל- פצע כיב באוזןרענן שמואלי03/01/2021
ישלי פצע כיב באוזן כתוצאה מגאוט. הוא נוזל מזה שבוע. פעם שעברה לקח כמה חודשים לריפוי. אני מחפש משחה או דרך להאיץ החלמה. אין אינפקציה עדיין . יתכן שבעקבות החומר שנוזל צריך משהו מותאם
בגדול הגאוט בטיפול תרופתי , וגם יש התחלה של סכרת 2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גאוט?
פרופ` חיים ראובני03/01/2021פנה לאבחון .. לא ניתן לאבחן תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת ראקוטן, בת שמונה עשרהספיר01/01/2021
שלום, אני לוקחת כדורי ראקוטן במשך כמעט שלושה חודשים.
עשיתי את בדיקות הדם האחרונות השבוע, והרופאה שלי לא תהיה זמינה עד חמישי. נשארו לי כדורים בודדים בעבודה, אבל אגיע אליה רק בראשון, כך שאפספס לקיחת כדורים במשך יומיים.
בנוסף לכך, בתוצאות בדיקות הדם שקיבלתי הכל תקין מלבד הלימפוציטים- התוצאה הייתה 46 (והתקינות היא עד 43).
מה הדוקטור מציע לעשות?
והאם החריגה בכמות הלימפוציטים הינה קריטית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת רואקוטן
פרופ` חיים ראובני03/01/2021גם רופא המשפחה יכול לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעילות שמן הגנה מפני השמששמן הגנה30/12/2020
שלום רב,
רכשתי שמן הגנה spf 50 של חברה שנחשבת איכותית( אנתליוס).
שאלתי היא האם שמן והגנה "הולכים ביחד"?
חוששת שתתקבל פעולה הפוכה של 'שריפה'.
אשמח מאוד לדעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן עם SPF 50
פרופ` חיים ראובני03/01/2021אם המוצר מאושר ע"י קופ"ח .. קדימה ..ולא: לא להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Retavit מחסור בבתי מרקחת מחפשת תרופה חליפיתמיכל28/12/2020
Retavit. לאחרונה דווח על מחסור ברטאויט לאקנה והצערת העור. איזה תרופה חלופית יש עם אותם מרכיבים? והאם היא צריכה מרשם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחסור ברטוויט
פרופ` חיים ראובני29/12/2020כדאי לנסות קרם אדפרין. במרשם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בתינוקת עם קשקשים וגרד בקרקפתבתיי27/12/2020
שלום רב, היום לאחר ביקור אצל רופא עור(לא מתמחה בילדים) קיבלתי עבור בתי התינוקת בת 4 חודשים טיפול בקסמיאול ג'ל לגרד בקרקפת בנוסף לשמפו שהוא נתן לי לחפוף לה. קראתי כי השימוש הוא מעל 18 האם הוא נתן לי בטעות או שניתן להשתמש? בנוסף לבעיית עור בגוף הןא נתן לי משחה betacorten גם במשחה זו כתוב שלא מיועדת לילדים האם ניתן למרוח לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקשקשת לראש..
פרופ` חיים ראובני27/12/2020ממליץ לפנות לרופא עור ילדים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה ליד הצלעות- וצורך להסרהאור22/12/2020
אהלן,
יש לי כבר זמן ממושך מעין ציסטה ליד הצלעות.
אני מעוניין לדעת אם בראייתך יש צורך רפואי שאסיר אותה, ואם מדובר בצורך אסתטי בלבד אז אשמח לדעת אם יש סיכונים ספציפית בהסרה באזור הזה? מניח שזה נמצא ליד איברים רגישים בבטן.
מצרף תמונה ותודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אור23/12/2020אדגיש כי חודשים הציסטה הייתה שם בצבע לבן שמתמזג עם הצבע של העור, אך בימים האחרונים משום מה (אולי כתוצאה מלחץ של ישיבה ממושכת) היא האדימה והתחילה לכאוב בעת מגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוהה אם זו יכולה להיות נפיחות זיהומית?
אור23/12/2020אולי שערה שגדלה הפוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה שהיום החמיר
אור23/12/2020הפך להיות כואב יותר באזור ואדמומיות גם סביב האזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי היום למיון
אור24/12/2020הלכתי למיון בעקבות הכאב והכירורג פתח את זה ויצא מזה מוגלע ושערה. הוא ביצע הסרה של האבצס, השאיר את המקום פתוח עם חבישת לחץ עם יוד, ואמר להוריד את החבישה מחר ולשמור על המקום סטרילי. יש צורך שאמרח גם משחה אנטיביוטית? המלצות נוספות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציסטה
פרופ` חיים ראובני27/12/2020לא ניתן לאבחן ע"ס צילום...
אנא פנו לרופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים באיבר מין ובפי הטבעתאנונימי21/12/2020
אהלן חיים אשמח אם תוכל לעזור לי,
יש לי על האיבר מין ובפי הטבעת מחוץ וגם טיפה בפנים סוג של נגעים ואני חושש שזה קונדילומה או כלמידיה יצא לי לקיים יחסיי מין עם גברים אשמח אם תוכלי לאבחן מה זה נראה לך תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון
פרופ` חיים ראובני27/12/2020הפורום איננו מספק שירותי אבחון.
פנה לרופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים באיבר מין ובפי הטבעת
אנונימי27/12/2020הייתי וזה קונדילומה הפרוקטולוג של כללית הפנה אותי לקבוע לבית חולים לניתוח אשמח אם תגיד לי מה עושים בדיוק וצריך להישאר בבית חולים להחלמה או משתחרר הבית אחרי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בין המשחות דרמובט ואלוקוםספיר20/12/2020
מה ההבדל בין דרמובט לאלוקום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמובט ואלוקום
פרופ` חיים ראובני27/12/20202 התרופות מקןרם במשפחת הסטרואידים.. אבל בעצמות שונות של יעילות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן לפני הגיוס צריך להפסיק ראוקטן על מנת שהפרופיל יחזור להיות 97?ענבר19/12/2020
הבן שלי התחיל לקחת ראוקטן ועומד לפני גיוס. כמה זמן לפני הגיוס הוא צריך להפסיק ליטול ראוקטן על מנת שהפרופיל שלו יחזור להיות 97?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` חיים ראובני20/12/2020לפחות חודש לפני ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים וסדקים בעור כפות הידייםשירה15/12/2020
שלום רב
התחלתי לסבול לאחרונה מעור מאוד סדוק ומעין חתכים שמופיעים על אצבעות כף היד. מאוד כואב ומרגיש כאילו נחתכתי. זה מחמיר כשמזג האוויר קר ויבש. אשמח לאבחון ו/ או המלצות לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מאוד סדוק ומעין חתכים
פרופ` חיים ראובני16/12/2020תמונה איננה תחליף לבדיקה .
יש לפנות לרופא לאבחון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)