מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צורך בביופסיה אחרי ניתוח של 12 שעותאיקא06/09/2020
עברתי ניתוח של 12 שעות ויש לי pressure alopecia. אחרי חודש של מריחת סטרואידים צומחות שיערות בודדות קטנות וחלשות. האם יש צורך בביופסיה, מה הטיפול המקובל? ההמלצה של הרופאה היא ביופסיה וזריקות סטרואידים אך לא ברור לי למה הביופסיה במקרה זה... מה זה יוסיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות
פרופ` חיים ראובני13/09/2020סמכי עלהרופא ,אבחנותיו , והטיפול שהוא נותן... ובעיקר סבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממצא באזור המפשעה - מצורפת תמונהדן03/09/2020
שלום
מצורפת תמונה של .....?? 3 ס"מ מתחת למפשעה (לא נוגע ברגל השנייה ).
מה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה
פרופ` חיים ראובני06/09/2020לא ניתן לאבחן ע"ס תמונה..
פנה לרופא עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירת העור מנזקי שמש - מה מומלץ לעשות?חושש02/09/2020
שלום רב, לאחרונה קראתי על נזקי השמש והתחלתי לחשוש... היה כתוב שעור שנחשף לשמש יזדקן יותר? שאלותיי הם: 1.האם עלינו יום יום להמרח בקרם הגנה בכל הגוף החשוף? וכמה פעמים ביום הרי החומר נעלם בעקומה מסוימת? 2.למה הפרסום הוא בעיקר על ים ובריכה ולא על פעילות יומיומית? 3.מאיזה גיל להתחיל גם הילדים צריכים? 4.האם הרפואה ממליצה על קרמים שמכילים הגנה uv בדווקא (anti againg) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם הגנה
פרופ` חיים ראובני06/09/2020ממליץ לברר את כל האינפורמציה באתר של קופ"ח אליה אתה שייך.
וכן,, להמנע מחשיפה לשמש ככל שאפשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות בשפה התחתונה בפה - כיצד לטפל?קלרה02/09/2020
שלום. יש לי כבר כמה שנים שלפוחיות וקרעים בשפה התחתונה בפה, לא עובר שום משחה לא עוזרת, מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות
פרופ` חיים ראובני06/09/2020כדאי לאבחן .. אולי צריך ביופסיה.. פני לרופא העור שלך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת ליכן פאלנוס - מה הטיפול המומלץ?קלרה02/09/2020
שלום לד"ר יש לי צריבה בוולווה בפי הטבעת עשיתי ביופסיה והתשובה היתה שיש לי ליכן פאלנוס. מהם מאפיניי המחלה? עור לבן בוולוה וצריבה אין לי גרוד.
אמרו לי למרוח דרמוביט פעמיים ביום לחודש האם זה הטיפול? גם המשחה מאד צורבת ויש לי בעיות עיכול, הרבה גזים, לא נעימים האם זה גורם גם לבעיות בעור לצריבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן
פרופ` חיים ראובני06/09/2020את מטופלת נכון..
להבהרות נוספות.. ולקרוא על הבעייה .. כח חיפוש באינטרנט ישלים את התמונה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי איטרנול - גרד ונשירת שיערשי02/09/2020
שלום, לאחר 4 שנטלתי איטרנול לטיפול בפטרת, תופעות לוואי החריפו. במקביל לנטילה, הופיע גרד בקרקפת ודלילות בעובי השיער. לאחר כחודש/ חודשיים שסיימתי עם התרופה, שיער הקרקפת החל להתמעט במהירות, וגם שאר שיער הגוף.
כעת ביקשתי מרופא עור לשפר את תוצאות הציפורניים ונתן לי שוב איטרנול למשך חודש. כל הזמן הזה מצב השיער הידרדר ולאחר תום הנטילה, הגרד החמיר עוד יותר וככל שגירדתי, השיער הידלדל. חש גם שוני וירידה בתפקוד המיני.
חושש מבעיה הורמונלית/ תפקוד הכבד ורעלים, כתוצאה מהשימוש באיטרנול.
בתקופה של 4 חודשים, נטלתי כדור ליום. לאחר כ-5 חודשים, נטלתי 4 כדורים ליום במשך שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ` חיים ראובני06/09/2020מציע להתייעץ עם הרופא שלך .. שמכיר יודע ראה ואבחן אותך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע אדום נפוח באיזור הרגל ליד המפשעהגלית31/08/2020
הפצע הזה היה נפוח יותר ויצא ממנו נוזל לבן ועכשיו הוא נראה ככה (שמתי תמונה) אדום אבל פחות נפוח, הפצע מבריא או שיש לגשת לרופא ואם כן לאיזה רופא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני06/09/2020כל פצע שאיננו נרפא .. יש לאבחן ולטפל.. לשיקולך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרלת בצקת והפרשה מהווגינה עקב הידבקות בטריכומונסמירב מזור31/08/2020
בעקבות הדבקות בטריכומונס לפני 8 שנים, ונוזל הזרע הנגוע שנשפך גם על עור המפשעה החיצוני, התפתחה תגובה אלרגית על העור. סימנים אדומים. רופאת העור אמרה שזה חרלת - אורטיקריה. ניתנו סטרואידים לפני כ-3 שנים שגרמו לבצקת באיזור המפשעה החיצונית. כמו כן יש הפרשה ירוקה קצפית מהווגינה הפנימית.
במה להתחיל לטפל -
בחרלת, בבצקת או בהפרשה מהווגינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה אלרגית
פרופ` חיים ראובני06/09/2020הטפול צריך להיות בהתאם להמלצת הרופאה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש באזור החזה מה יכולה להיות הסיבה?נועה30/08/2020
שלום אני בת 70. כשנה שיש לי יובש באזור הצוואר, בית החזה, השדיים והפטמות הם מעט מתקלפים יבשים מחוספסים ומעט אדומים.
ממה זה יכול להיות? אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש
פרופ` חיים ראובני30/08/2020הסיבות מרובות: מציע להבדק ע"י רופא עור ולברר איתו סיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומים בעור לאורך החזה והבטןרן28/08/2020
שלום, לאחרונה הופיעו לי כתמים אדומים שלא עוברים לאורך החזה והבטן. לא נגרמו כתוצאה מחשיפה לשמש.
תהיתי איך אפשר לטפל בהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים
פרופ` חיים ראובני30/08/2020פנה לאבחון.
צילום איננו תחליף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגמנטציה של השיער באחורי הראש אצל בן 18מיה27/08/2020
שלום
יש לי שאלה מוזרה. בן 18. בהיר עור ועיניים. היה בלונדיני עד גיל 3-4 כעת השיער שטני בהיר . לאחרונה בחלק מהראש , השיער חוזר לצבע המקורי. ממש מלא כתמים של צבע בלונדיני. נראה מוזר. ממש מנומר. מבחינה אסטית פחות מטריד. אבל מה זה מבחינה בריאותית? אולי חסר משהו בגוף? מה לעשות עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגמנטציה בשיער
פרופ` חיים ראובני30/08/2020סביר שאין בעייה.
אם אתה מוטרד פנה לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגע על הישבן שנראה כמו נקודת חןרוני22/08/2020
שלום. היום הבחנתי בנגע די גדול בישבן, ממש מעל החריץ. נראה כמו נקודת חן גדולה, אבל לא שמתי לב לזה בעבר. גם התחושה והמרקם כמו נקודות חן גדולות אחרות שיש לי וזה לא כואב או מגרד ובצבע הגוף. מה זה יכול להיות? האם עלול להיות מסוכן? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגע על הישבן..
פרופ` חיים ראובני23/08/2020פנה לפלסטיקאי .. להורדת נגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפלבה מחלת עור לאחר החמרהאודי22/08/2020
אני מעוניין לדעת איך אפשר לטפל במחלת עור פלבה. מופיע מלא נקודות אדומות גדולות שמציקות, גדולות ומכוערות, קיבלתי כדורים ומשחה.
עבר שבועיים ואין שינוי ורק החמיר, האם למישהו יש תרופה או שיטת טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית עור
פרופ` חיים ראובני23/08/2020אנא פנה לרופא מומחה ... הפורום לא מתאים לפתרון בעיות ..מהסוג שאתה מבקש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה על האצבע ממקור לא ידועיונגר שושנה22/08/2020
אשמח אם תעזור לי בהבחנה מהי הפריחה שנוצרה לי על האצבע? מצורפת תמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה
פרופ` חיים ראובני22/08/2020הצילום איננו מאפשר אבחון
פני לאבחון רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי עור אולי פצע או זיהום, מה הטיפול המתאים?חן22/08/2020
בוקר טוב, לבני יש גירוי על העור על הגוף בצד, צרפתי תמונה.
אשמח לדעת בבקשה אם תוכלי להבחין לפי התמונה מה זה? ואיזה טיפול ניתן לתת לבני?
אודה לכם מאד, חן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע
פרופ` חיים ראובני22/08/2020הצילום איננו מאפשר אבחנה
פנו לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)