מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש באוזן החיצוני טיפול מומולץקרינה04/11/2020
שלום, יש לי יובש בחלק החיצוני של האוזן, כל כמה זמן יש כאילו חתיכות מאוד קטנות של עור שמתקלף.
אפשר לטפל במשחה? איזה סוג? האם זה סימן של מחלה?
תודה
קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש בחלק החיצוני של האוזן
פרופ` חיים ראובני15/11/2020?????????????
אין מצב שאפשר לאבחן ע"ס התיאור..
פני לבדיקה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש הבדל בין אדפרין לבין ג'ל דואקרומי03/11/2020
שלום דר'
האם יש הבדל בין אדפרין לבין ג'ל דואק לטיפול באקנה?ו
מה ההבדל בניהם ?
תודה רבה, רומי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל
פרופ` חיים ראובני15/11/2020לכל אחד יש מטרות אחרות בטיפול...לפי הקליניקה ..
בגדול ה 2 טובים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אומר הסימן האדום שהופיע על ציפורןדן02/11/2020
שלום
האם ידוע לך מה אומר הסימן האדום שהופיע על ציפורן אצבע הרגל . קרה מזמן ונעלם . ועכשיו שוב .בלי קשר האם אפשר ויכול להדריך בטיפול נגד הפטרת 40 שנה =אורגנו ו אקונומיקה לא כל כך הצליחו יש סיכוי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן האדום
פרופ` חיים ראובני15/11/2020תמונות אינם משקפות במדויק פני לרופא המשפה או עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת אבץ במהלך שימוש ברואקוטןמעין02/11/2020
היי פרופ', אני נוטלת רואקוטן 20 מ"ג פעמיים בשבוע לטיפול באקנה עקשן מאוד (בת 29). האם ניתן במקביל ליטול אבץ (לטובת חיזוק השיער)? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבץ...
פרופ` חיים ראובני15/11/2020אין בעייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים ברגליים ובידיים לילדה בת 9אלין28/10/2020
שלום לביתי יש פצעים בידיים וברגליים כבר מספר חודשים כל חודש זה מופיע לכמה ימים מתייבש ונעלם זה עם נוזל אני מורחת בטקורטן אבל לא ממש עוזר ..היית אצל שני רופאי עור גם בבית חולים ורופא ילדים לא ידעו ממש לענות מה זה. זה מגרד לה נורא.היא ילדה בת 9 חולה מאד באפילפסיה קשה נוטלת כמה סוגי תרופות סובלת מהזעת יתר בידיים וברגליים אז חשבתי שזה או קשור לתרופות או לזעה . האם יש לכם מושג מה זה אני חייבת להבין מה זה
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
פרופ` חיים ראובני31/10/2020הפורום איננו תחליף לביקור אצל רופא.. או לאבחון ע"י תמונה ..
עלייך להמשיך ולהתייעץ .
ממליץ ל]נות לרופא עור ילדים או למרפאת מומחים עור שניידר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצטברות עור בכף הרגל האם יבלת בכף הרגל?יואב27/10/2020
מזה כמה שנים שיש לי בכף הרגל מעין הצטברות של עור באזור הזה שדי כואב במגע. רק אחרי פדיקור שמורידים את העור אז כבר אין כאב, אבל שמצטבר עור מחדש חוזר חלילה..
השאלה שלי האם משהו מסוכן? או רק יבלת/משהו אחר?
אני רואה את האדמומיות מתחת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור מול יבלת?
פרופ` חיים ראובני31/10/2020הפורום איננו תחליף לביקור אצל רופא.. או לאבחון ע"י תמונה ..
עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומה חומה עגולה על הירך האם מסוכנת?ירון27/10/2020
היי דר,
כבר שנים שיש לי שומה עגולה מוגבהת מעט ודי סימטרית. לא מייחס לזה כל כך חשיבות אבל רציתי לדעת האם היא מסוכנת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה
עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים אדומים מחוספסים ומגרדים לתינוקחן27/10/2020
היי לילד שלי - תינוק בן 5 חודשים יצאו מין 4 עיגולים אדומים ומחוספסים על החזה.. וזה מאוד מגרד לו
מצרפת תמונה.. מה זה יכול להיות? איך אפשר לעזור לו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים אדומים
פרופ` חיים ראובני31/10/2020הפורום איננו תחליף לביקור אצל רופא.. או לאבחון ..
עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צירפתי את הבדיקות שעשו במיוןמורן25/10/2020
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעימות מוקדמות רציפות האם בשל חרדה?מורן25/10/2020
בס"ד
בוקר טוב
לפניי מספר ימים היה לי פעימות מוקדמות רצופות כנראה בגלל חרדה לא מודעת הלכתי לטרם עשו א.ק.ג טרופונין יצא תקין אבל לקחו גם בדיקת די דימר שיצאה 1.3 שהמקסימום זה 0.5 הפנו לאיכילוב.
באיכילוב חזרו על טרופונים וא.ק.ג ובדיקות דם כלליות כולל תפקודי קרישה שיצאו תקינים והרופא החליט לשחרר.
בת 35 בריאה בדרך כלל.הפעימות מוקדמות אובחנו בבדיקות אקו הולטר וא.ק.ג במאמץ וקרדיולוג אמר שהם תקינות והכל בסדר.
לפניי מספר חודשים היה לי אריתמה נודוזום אושפזתי 3 פעמים כי נתנו טיפולים כושלים ולבסוף אני חצי שנה עם קולכיצין כדור 1 של 0.5 הסימנים מהרגליים נעלמו צריכה לסיים את האיפול בשבועיים הקרובים.
ויש לי הליקובקטר במינון נמוך בקיבה כי טיפלתי בשמן אורגנו והוא חיסל מרבית ממנו יש לי 9.0 בקיבה.כאשר לפניי הטיפול היה 35.0
בכל מקרה השאלה היא כזאת
הרופא במיון אמר שהרבה דברים יכולים לעלות את הדי דימר
ושאין לי מה לדאוג כל עוד שאר הבדיקות יצאו בסדר ושאני צריכה להרגע כי זה הכניס אותי לחרדות.
האם זה מסוכן?
ושאלה נוספת,האם תרופות,לחץ,השמנה,חרדות,וכו...יכול גם לעלות את הדי דימר.
מפחדת מאוד.
תודה דוקטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעימות מוקדמות
עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער מוגברת ובדיקות דם תקינותסימונהס24/10/2020
שלום
אני בת 74 ולאחרונה יש נשירת שיער די משמעותית.
האם יש דרך לעצור את הנשירה?
בדיקות הדם שלי תקינות.
תרופות קבועות זה שנים:
יוטירוקס לשמירת רמת פעילות נמוכה של tsh (הבלוטה נכרתה לפני 10 שנים)
ויטמינים: b12. d
סידן.
בתודה מראש
סימונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
פרופ` חיים ראובני31/10/2020סביר שלא .. אבל עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים על שוק הרגל עם שלפוחיתרוז23/10/2020
שלום רב,לאמא שלי הופיעו לפני כשנה תופעות לא מובנות על שוק הרגל.זה נראה כמו כתם סגול בהיר עם שלפוחיות שלא מתפוצצות ,בצורת עיגול.איזור העיגול קשיח.
הנל כואב בלחיצה.רופאת כור לא הצליחה לתת אבחנה של זה גם לא רופא לכלי דם.שנהם ויתרו די מהר.שחררו בלי לאבחן.בנתיים הופיע עוד אחד .
אשמח לעזרה עם אבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה
רוז23/10/2020
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תמונה
רוז23/10/2020
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות דופלר עורקים ודופלקס ורידים
רוזה24/10/2020עורקים:הודגמו לחצים סגמנטרים גבוהים בגפיים התחתונות משני הצדדים-כביטוח לכלי דם מסויידים.
ורידים:לא הודגמו סימני DVT או אי ספיקה לכל אורך מ. ורידית עמוקה בגפיים התחתונות משני הצדדים.
מערכת ורידית שטחית ספיקה דן צדדית.
תוצאות לשנת 2018. (כבר הייתה בעיה זו על הרגל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתמים שלפוחיות
פרופ` חיים ראובני31/10/2020תמונות לא מאפשרות אבחון . עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותיה הרפואיות של אמא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם יובש בעצם החזה האם פטריה או דלקת?יוסי22/10/2020
שלום דר
יש לי שאלה בבקשה.נוצר לי כתם צהוב לא גדול.אבל ממש בעצם החזה .וזה בא אם יובש .ושאני מגרד את זה וזה יורד .ושוב בא חלילה.האם זה פטריה או דלקת באיזור??אני משתדל לא למרוח משחה שם בגלל איזור הלב.אשמח לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם
פרופ` חיים ראובני24/10/2020פנה לרופא עור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתם
פרופ` חיים ראובני31/10/2020הנתונים ותמונה לא מספקים. עלייך להמשיך ולהתייעץ אם רופא שמכיר את בעיותייך הרפואיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעי עור דומים לשטפי דם למבוגר בן 82יניב18/10/2020
שלום
מבוגר בן 82 כל מכה,לחיצה על הידיים, מתקבל פצע שדומה לשטף דם, ממש מכות קלות
לוקח בקביעות כדור לחץ דם,שינה,B12,D,אומפרדקס,לקסין לקיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בעור
פרופ` חיים ראובני24/10/2020סביר להניח שזה ענין של חבלה מצד אחד , מבנה עור בצד שני שתלוי בגיל..
אבל, פנה לרופא עור לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת באזור הירכיים ושימוש במשחהאני18/10/2020
אני סובלת מדלקת בירכיים לאחר אבחון של רופאה.לאחר שימוש כשבועיים במשחת "טבע אקוטן",ניכר שיפור רב אך לפני כמה ימים שוב חזרה לי הדלקת לאחר שהפסקתי למרוח את המשחה.האם להמשיך ולמרוח?או לפנות לרופא לקבלת טיפול חלופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת...
פרופ` חיים ראובני24/10/2020חזרי למי שטפל בך......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)