מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת ראוקוטן ל3 שבועות וחזרה לטיפוגילה07/03/2010
אני בת 29 נוטלת רואקוטן מזה 4 חוד', חודשיים 20 מ"ג, חודש 30 מ"ג, וחודש 40 מ"ג. כרגע התחלתי את החודש החמישי ב- 40 מ"ג. אני שוקלת 48 ק"ג ואמורה להמשיך את החודש החמישי והשישי ב- 40 מ"ג. בעוד כחודש אני רוצה לטוס לנופש למשך 3 שבועות ולכן לא אוכל להשלים את הטיפול. שאלותיי: 1. האם אוכל להמשיך לקחת חודש נוסף לאחר שאחזור? 2. האם ההפסקה תפגע בטיב הטיפול? 3. כמה זמן לפני החשיפה לשמש עלי להפסיק לקחת את הכדורים, האם שבועיים מספיקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות:
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/03/2010שלום גילה,
להלן שאלותיך ותשובותי:
1.
שאלתך: האם אוכל להמשיך לקחת חודש נוסף לאחר שאחזור?
תשובתי: לדעתי כן
2.
שאלתך: האם ההפסקה תפגע בטיב הטיפול?
תשובתי: לדעתי תפגע - תגדיל את הסיכון לחזרת המחלה (שעומד על כ 15% למטופלים שנוטלים מינון מצטבר מלא)
3.
שאלתך: כמה זמן לפני החשיפה לשמש עלי להפסיק לקחת את הכדורים, האם שבועיים מספיקים?
תשובתי: עדיף 3 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקדם הגנה לשמש לעור אלרגיגלית07/03/2010
הנני סובלת מפריחה בעור בעקבות חשיפה לשמש ובעקבות שימוש בחומרים קוסמטיים.
לצערי, לא הצלחתי למצוא קרם הגנה לשמש לפנים שאינו גורם לרגישות בעורי. האם תוכל להמליץ לי על מקדם הגנה לשמש שאינו גורם לרגישות בעור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להעדיף תכשיר שמבוסס על רכיבים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/03/2010..שפעילותם פיזיקאלית בלבד ("אפקט המראה") שאינם מכילים פחמימנים טבעתיים.
תכשיר אחד כזה שאני מכיר הנו Avene 50 SPF (רגיל! לא ה +)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לישמניה מוקוקוטנאוס - דחוףאלה07/03/2010
קרוב משפחתי חזר מדר' אמריקה ואובחן לפני שנה וחצי ללישמניה של המוקוקוטנאוס - לישמניה ברזיליניה, היה לו פצע עורי בלבד, הוא קיבל טיפול באנטיביוטיקה דרך הפה- מה שניקרא ע"י הרופא אז טיפול לייט.
. כעת לאחר כשנה וחצי זה חזר ביתר שאת כאשר כל חללי האף שלו נגועים?
הוא מקבל טיפול בפנטוסם לוריד, אך כבר כעת לאחר מס' טיפולים ניכרת פגיעה קשה בכבד.
שאלתי -
קראתי שאמפוטריצין B הוא תרופת הבחירה למחלה זו.
אנא אבקשך לענות לי בדחיפות:
האם יש לה פחות תו"ל והאם אכן היא עדיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלה, אני מקווה שקרוב משפחתך....
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/03/2010...מאושפז ומטופל באחת ממלקות העור בארץ.
במקרה כזה אני בטוח שצוות המחלקה מכיר את טיפול הבחירה ובחר בצורת הטיפול הטובה ביותר עבור קרוב משפחתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום מתפשט באיזור הרגלנטלי07/03/2010
שלום רב,
לא יודעת אם זה קשור אבל לאחרונה אני מרגישה חום מתפשט לסיורגין באיזור רגל ימין, באיזור שריר התאומים.
מה זה יכול להיות? האם יש מקום לדאגה? אשמח לתשובה...
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן שהתכוונתי להגיד שאני לא יודעת
נטלי07/03/2010אם זה קשור לפורום זה, רפואת עור או שעליי לפנות למקום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרופא עור אני יודע לאבחן מצבים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/03/2010..בם נראה שינוי בעור ולא רק סימפטומים באזור.
המלצתי: פני לבדיקת נוירולוג או אורתופד בשאלת הסימפטומים הנ"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס סביב העין ובלחיתמרהNNN07/03/2010
שלום
בעלי בן 55 חטף הרפס סביב העין והלחי מה הטיפול הטוב ביותר האם זה מסוכן וכמה זמן החלמה הוא סובל מאוד משחה שהוא קיבל גורמת לו להרגיש שרפה בפנים אנה עזרו לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה
מירי07/03/2010קיים טיפול אנטי וירלי מעולה.
תקישי בגוגל חיפוש : האתר האלטרנטיבי למחלות עור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדרש טיפול בטבליות אציקלוביר!!....
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/03/2010...פנו בדחיפות לעזרת רופא עור בקהילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- psoriasiform dermatitisלו06/03/2010
שלום רב,
לאבי יצאו מספר נגעים ורודים ויבשים על מפרקי כפות הידיים (חלקם גדולים וחלקם קטנים).
רופא עור כתב במכתב אבחנה של: psoriasiform dermatitis ונתן לו משחה סדרואידלית שהטיבה את המצב.
1.האם psoriasiform dermatitis זהו בעצם שם נרדף לפסוריאזיס?
2.האם אליו לעשות בדיקות נוספות כגון ביופסיה לאבחנה מדויקת יותר (לא בוצעו שום בדיקות והאבחנה היא על סמך הסתקלות בלבד).
3. מה עליו לעשות כדי שהתופעה לא תתפשט חלילה?
תודה מראש,
לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פספסתם את שאלתי....
לו09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו חשוב
דרור10/03/2010כל מריחה של סטירואיד רק תקדם אותכם שלב למצב שאין ממנו חזרה
והכפלת הנגעים פי 3 4 5 ו...10
חפשי בגוגל פסוריאזיס בלי להתקרב לסטירואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחנה זו מציינת דלקת עור בעלת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ14/03/2010...מאפיינים כרוניים שאינה פסוריאזיס. אביך קיבל טיפול לא ספציפי להקלת הגרד בתקווה שהנגעים יעלמו ולא יחזרו.
במידה והטיפול לא מועיל או שהנגעים חוזרים - על אביך לחזור לרופא העור להערכה חוזרת ולשקול עמו את המשך הבירור והטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רוזציאהאנונימאואוס06/03/2010
שלום.
כתבתי פה בעבר שיש לי פצעים על הפנים על הסנטר,על האף.
הלכתי לרופא עור אבחן אצלי רוזציאה.
בהתחלה התחלנו טיפול במינוציקלין 2 כדורים ביום לחודש וירדנו לכדור אחד ביום בחודש אחריו.
(בנוסף טיפול בספירט שמייבש את הנקבוביות לכאורה).
כל אותה תקופה לא היו שום פצעים.
עכשיו לאחר שניסיתי לעשות הפסקה בהוראת הרופא עם התרופה אני כבר רואה לאט לאט סימני חזרה של המחלה.(שבועיים אחרי).
פצעים על הפנים,עם נק' לבנות.
מה ניתן לעשות כל החיים אפשר לקחת את האנטיביוטיקה ??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזציאה הנה מחלה כרונית...
ד''ר אריה י. ליפשיץ15/03/2010...ולעיתים נדרש טיפול קבוע למניעת הישנות המחלה.
פני לרופא העור שלך והוועצי בו בשאלת הטיפול הכרוני הנדרש עבורך למניעת הישנות נגעי מחלת הרוזציאה.
הערה: קיימים תכשירים לטיפול מקומי במריחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה דר'
אנונימואוס23/03/2010רק עוד שאלה:
בטיפול קבוע התכוונת לטיפול פומי (אנטיביוטיקה?)
כי רופא העור שלי רשם לי CLEAREX 5% וזה ממש לא עושה כלום.האם ROZEX יותר טוב?
מדובר בפצעים בעיקר עם מוגלה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוב המקרים ניתן להסתפק...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010..בטיפול אנטיביוטי קצר במקביל לטיפול ברוזקס ולאחר מכן לטפל ברוזקס בקביעות ולטפל בהתפרצויות חוזרות בקורס אנטיביוטיקה חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמיקה06/03/2010
שלום דוקטור,
כבר חודשיים אני סובלת מצריבות קשות בנרתיק לא במתן שתן, כל משטחים מהנרתיק תקינים, אין לי פיטריה , מצאו אצלי חיידק אי קולי עמיד וחיידק אורופלסמה בבדיקת תרבית שתן.
השאלה שלי האם החיידקים האלה יכולים לגרום לצריבה בנרתיק ?
כי לפני חודש נתנו לי כמה סוגי אנטיביאוטיקה שרק החמירו את המצב .
תודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקה, פני להערכת גינקולוג...
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/03/2010..או למרפאה למחלות הערייה והלדן שמצוייה בכל מרפאה גינקולוגית גדולה ובעיקר במרפאות החוץ של בתי החולים הגדולים. יתכן שאת סובלת ממחלה דלקתית של הנרתיק שאינה קשורה למזהמים חיצוניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהע06/03/2010
כיצד נהוג לטפל במקרים של סבוריאה חמורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה חמורה
רון06/03/2010שתי עיצות יש לי אלייך.
1. קרם סבורם המדהים - תחפש בגוגל את האתר של המטפל שפיתח אותו ( יש 3 סוגים מדהימים )
תקיש בגוגל : קרם סבורם
2.אל תמרח משחות עם סטירואידים אבל לעולם לא .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן06/03/2010להשתמש בתכשירים נגד סבוריאה ולהתמיד גם אחרי שהמצב משתפר מדי פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיאנהמירב05/03/2010
שלום
במשך מעל 10 שנים נטלתי גלולות דיאנה.בתחילה בגלל אקנה שהופיע לפתע, מעולם לא סבלתי קודם.
כעת אני חודשיים כבר לא לקחתי גלולות. האם האקנה בהכרח יכול לחזור בגיל 34?
כמו כן מתי ישוב המחזור,כבר חודשיים שלא קיבלתי
וכן אילו גלולות כדאי ליטול?
האם בדיקות הורמונליות יכולות לסייע באיתור מוקדם/מניעה כשלהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן06/03/2010הפצעונים בהחלט יכולים לחזור אולם בגילך הייתי שוקל שימוש בגלולות מופחתות הורמונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
מירב07/03/2010בהמשך לשאלתי דוקטור,תוך כמה זמן עשוי המחזור לחזור,על מנת להתחיל גלולות שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ידיים אדומות ויבשותאהרון04/03/2010
שלום,
הלכתי לרופא עור בעקבות ידיים אדומות ויבשות והוא נתן לי בדיקות דם. הכל תקין, חוץ מ: ANTINUCLEAR Ab_ANA שתוצאתו POS 1:80
התור שלי רק בסוף החודש אז רציתי לדעת אם תוכלו בבקשה לומר לי על מה תוצאה זו יכולה להעיד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לאתר מחלות עור
אור05/03/2010יש אתר מחלות עו שיש לו טיפולים למצבים האלו
פשוט תקיש בגוגל :
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן06/03/2010זו היא בדיקה לא ספצפי היכולה להצביע על מספר כיווני. אולם בשלב ראשון היתי חוזר על הבדיקה עוד חודש בכדי לוודא את אמיתות התשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן שקדיםחנן04/03/2010
שלום.
בגלל יובש נרתיקי אצל אשתי התחלתי לאחרונה להשתמש בשמן שקדים ושמתי לב כי מופיעים לי כתמים אדומים על אבר המין .
האם לדעתי זה רגישות לשמן שקדים , ואיך ניתן לרפא את הכתמים האדומים .
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבי, לתשובה מוסמכת נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/03/2010..קלינית. פנה לבדיקת רופא עור. במקביל נסה למרוח את שמן השקדים פעמיים ביום לקדמת מרפק ימין כדי לבדוק האם נגרמת דלקת עור שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפיחות מוזרה מעל איבר המיןאריק04/03/2010
שלום,
בשבוע האחרון, גיליתי בליטה מוזרה בצד ימין של הבטן התחתונה מעל איבר המין.
סוג של נפיחות בליווי כאב קל.
לפני שאני פונה לרופא, הייתי שמח לקבל איזה שהוא כיוון מה יכול להיות.
תודה ויום טוב,
אריק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריק, ליעוץ מוסמך נדרשת בדיקה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/03/2010..קלינית. פנה לבדיקת רופא עור!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהתמי03/03/2010
האם זה הגיוני לתת גלולות למניעת הריון לבעיה של חצ'קונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתר מומלץ מחלות עור אקנה
רון03/03/2010יש אתר מעולה למחלות עור ואקנה ברמה עולמית
תקישי בגוגל :
הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמי, היום לא מקובל לטפל באקנה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ08/03/2010...באמצעות גלולות למניעת הריון. תופעות הלוואי והסיכון הכרוך בכך גבוה מזה הכרוך בטיפול בתרופות אחרות. אחת החלופות יכולה גם לרפא את האקנה בעוד שהגלולות רק מדכאות זמנית את מופע המחלה. יותר מכך עלולה לחלוף כחצי שנה עד שהגלולות ישפיעו. כמו כן לגלולות עלולה להיות תופעת לוואי הפוכה שתתבטא בהחמרת האקנה.
מאידך, מקובל לבחור גלולה שמתאימה גם להפחית את האקנה כאשר נדרש טיפול בגלולה לצורך מניעת הריון במטופלת פעילה מינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקבייסהדר02/03/2010
היה לי סקבייס קשה מאוד שלא אובחן בערך כשנה .נדבקתי בוא כששהיתי בבית החולים.לפני כחודש קיבלתי טיפול למרוח מישחה על בסיס גופרית למשך 3 ימים ולאחר מכן זריקה. הטיפול עזר לי מאוד אבל לאחר כמה ימים הופיעו לי שוב פיצעונים אדומים מסביב לישנים. עשיתי שוב את הטיפול הקודם אבל זה לא עזר. יש לציין שהפעם הנקודות האדומות האלו לא מגרדות כמו הקודמות.האם אפשר לדעת מזה ומאיפה זה הופיע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדר, לצורך תשובה מוסמכת נדרשת...
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/03/2010..בדיקה קלינית אך אני משער שמדובר בנגעי סקבייס שנשארים עקב מות היצור בתוך עורך ( עד שיתחלף העור יחלפו כ 3 שבועות). מות היצור הוביל להפחתת הגרד - בעיקר הפסקת הגרד שמעיר מהשינה, אך עדיין קיימים בעור סימנים לנוכחות שרידי הטפיל בעורך עד החלפת העור.
המלצתי: פנה שוב לרופא העור להערכת טיב הנגעים עליהם כתבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)