מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לופוס בעור וחשיפה לשמשקטקטית17/02/2010
האם לופוס דיסקואיד יכול לגרום לשיער ראשי להיות שמנוני ולגרום לגרד וקסקסים?
במסגרת עבודתי כגננת עם פעוטים אני מבלה בין השעות: 10:00 - 12:00 בחצר. אני חובשת כובע ומורחת קרם הגנה וכן לצערי גם לובשת שרוול ארוך, האם הגנה זו מספקת? או שעדיף להימנע לגמרי משהייה בחוץ בשעות אלו?
אסור להיות בכלל בשמש ללא הגנה.... איך אפשר!
תודה וסליחה על הקיטור, לא קל לבחורה בת 32 לעקל ש"השמש היא האוייב הגדול שלה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינת השמש מחמירה DLE...
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/02/2010ויש להתגונן ממנה ככל האפשר: בגדים ארוכים וסגורים, כובע רחב שוליים, שימוש במסנן קרינה פיזקאלי רחב טוח. קיימת גם צורת טיפול שמפחיתה את הרגישות לקרינת השמש - טבליות פלקווניל.
אין קשר בין ה DLE לנטיית שיערך לשמנוניות. הטיפול בכך הנו חפיפות תכופות - לפחות פעם ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אובחנתי בלופוס דיסקואידקטקטית17/02/2010
לצוות הרופאים שלום. לפני כ- שבועיים אובחנתי על ידי בדיקת ביופסיה כחולת לופוס בעור בלבד.
שאר הבדיקות תקינות. כל הסיפור התחיל בנובמבר כאשר הופיעה לי פריחה בפנים, נפיחות, אדמומיות באוזן ונפיחות באוזן ותחושת גירוד, הרגשת חום בגוף (גלי חום) האדמה באיזור החזה. טופלתי במיון בעירוי סטרואידים ולאחר מכן בכדורים כי חשבו שזו אלרגיה. ברצוני לציין שאני אסמטית, ובבדיקת הדם הופיעו נוגדני אלרגיה IGE 1000 .
עשיתי טסטים לאלרגיה ולדעת הפרופסור, הדבר היחידי שנמצא שאני אלרגיצ אליו ועלול לגרום להתנפחות אפרסק, (אך אני לא אוכלת אפרסק מילדות)לפני כ-שבוע וחצי התחלתי לשתות פלקינול. ומרחתי במשך 13 ימים את המשחה פרוטופיק.
ברצוני לציין שאני במעקב אצל רופאת עור ורואמטולוג.
הפריחה בפנים כמעט ונעלמה.
שאלותיי:
האם בטווח קצר של לקיחת פלקינול תיתכן הטבה?
קראתי באינטרנט שלופוס מסוג זה יכול להיגרם מכימיקלים, ברצוני לציין שבסמוך להופעת הפריחה הראשונה התחלתי להשתמש במרכך כביסה חדש פירות אדומים שלטענת החברה כנראה שיש בו אפרסקים, אני אלרגית מילדות לפרי, האם ישנה סבירות שזה גרם לי ללופוס, וכשהפסקתי את השימוש לפני כ- שבועיים העור משתקם/או שמא זו אשלייה.....כי קשה לי להשלים עם העובדה שיש לי מחלה כרונית בעור?
האם אני צריכה לערוך בדיקות נוספות/ביופסיה נוספת?
סליחה על האורך ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחה, לופוס הנה מחלה כרונית....
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/02/2010...שנגרמת עקב פעולת מערכת החיסון כנגד העצמי. לעיתים רחוקות מופיעה פריחה דמוית לופוס כתופעת לוואי של נטיל תרופות מסויימות אך ברוב המקרים מדובר במחלה כרונית ולא צפויה הטבה של המחלה עקב המנעות ממגע עם חומרים מסויימים.
השיפור נובע כנראה מהטיפול שנטלת ולא מהפסקת השימוש במרכך.
בכל מקרה, התמדה בטיפול התרופתי ובמעקב הרפואי מאפשרים ברוב המקרים שליטה טובה על המחלה שתאפשר לך לנהל חיים מלאים באיכות טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - בעיית עור ומי שפירזואי17/02/2010
שלום,
אני עומדת לעבור בדיקת מי שפיר בעוד יומיים. במקביל קיימת אצלי בעיית עור לא לגמרי ברורה. לפתע חשבתי שאם המחט עוברת דרך העור היא עלולה להחדיר את הבעיה לרחם / למי השפיר.
אופי בעיית העור: מזה מספר שנים, לאחר שאני מזיעה מעט ולובשת בגדים יחסית צמודים, מופיעה אדמומיות מגרדת. הגרוד והאדמומיות הופכים בולטים יותר בזמן ולאחר מקלחת. בזמן זה הדבר יכול להראות לכחצי שעה כמו פריחה אשר נעלמת אחר כך ומותירה את האדמומיות. התופעה יכולה להמשך מספר שבועות. הפעם לא ביקרתי אצל רופא עור, אך בביקורים קודמים הוא ראה בכך שילוב של פטרייה עם הזעה (על אף שאיני מזיעה באופן חריג) ונתן לי שמפו אנטי פטרייתי.
שאלותי הן:
1. מה יכולה להיות האבחנה על פי התאור ?
2. האם בעיה זו עלולה להפוך את בדיקת מי השפיר למסוכנת יותר.
בשל קרבת הבדיקה, אשמח לתגובה מהירה,
זואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפורך מתאים ל....
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/02/2010Pityriasis versicolor. התופעות העוריות נגרמות עקב שגשוג פטרייה בלתי מזיקה שהנה תושב נורמלי על עורנו וצפויה להתנחל גם על התינוק שתלדי במזל טוב תוך עד 3 ימים לאחר לידתו.
בררי עם רופא העור שלך. באם זו אכן האבחנה אזי ההכנות לדיקור - חיטוי סביבת העור הנדקר הנה מספיקה כנראה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה מיציןאופיר16/02/2010
שלום רב,בצה בעקב בכף רגל יצא לי פס לבן עם דקירות באיזור,כאשר הלכתי לרופא עור,הוא אמר לי שזה וירוס שנוצר מנעליים סגורות שזה מצדיק כי אני אכן כל היום עם נעלי עבודה,בנוסף אמר שיש לי פיטריות ,התרופות שרשם לי הן:אונדדציל אבקה לפיטריות אגיספור ג'ל למרוח באיזור הפיטריות והשלשי היא אקנה מיצין לוירוס שידברתי עליו,שני שמורפרות.
שאלתי היא האם זו תרופה קשורה לוירוס בעקב או אולי זה טעות במרשם?
אשמח לקבל תשובה בהקדם לפני השימוש בה. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר, אקנהמיצין מכילה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/02/2010..אריתרומיצין. זו אנטיביוטיקה שאמורה לטפל בשגשוג חיידקים על עור כפות הרגלים שמכונה בשפת הרופאים Pitted keratolysis ומתבטא במיסמוס עור כפות הרגלים (לבן) וריח רגלים רע.
הטיפול באגיספור נועד קרוב לוודאי לטפל בפטרת עור הרגלים ממנה אתה סובל במקביל.
אבקת אונדציל משמשת למניעת הישנות שגשוג החיידקים ופטרת העור. יש לאבק איתה בכל בוקר בקביעות למניעה בין בהני הרגלים או לתוך הגרביים. אני מדגיש שנית: בקביעות! למניעה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פשוט חייבת עזרה אני נואשתתפריס16/02/2010
יש לי בכף היד אדמומיות יובש גרד וכאבים. ראיתי כבר המון רופאים וכולם אומרים שזה אקזמה העניין הוא שאף משחה או לא עזרה לי ועדיין לא עוזרת.. זה ממשיך להתפשט לעוד אזורים של היד ומעבר לאדמומיות הגרד וכל שאר הדברים כל הסימנים האלה נובעים משלוחיות קטנות ובועות קטנות שמתחת לעור שלי השאלה אם זה באמת אקזמה הוא שילוב של משהו אחר.. אני כבר לא יודעת מה לעשות אני נואשתת בבקשה תעזרו לי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם מדובר על יד אחת בלבד, וביחוד...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/02/2010...אם את סובלת מפטרת ציפרני הרגלים ו\או היד הזו אזי עליך לפנות לרופא עור בשאלת פטרת עור כף היד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים בלתי פוסקיםשי16/02/2010
שלום,
אבי סובל מזה חצי שנה מגירודים בלתי פוסקים בכל הגוף. (הגוף כולו מלא בפצעים). לטענתו התחושה היא כאילו שסכינים חותכות אותו.
הוא הלך לאינספור רופאי עור ואף מטופל באחד מבתי החולים במרכז. כל הזמן שולחים אותו הביתה עם משחות וכדורים, אך זה לא ממש עוזר.
עליי לציין שלפני חצי שנה הוא התחיל להזריק אינסולין (אני לא יודעת אם יש קשר) כי הוא סוכרתי.
המליצו לעשות C.T בטן וריאות. רציתי לשאול מה הקשר והאם יש המלצה מה לעשות במצב הבלתי מפוענח הזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות
מני17/02/2010לאבא שלך יש סוג של אורטיקריה - כך קוראים לתופעה.
אין לה מרפא ברפואה קונבציונלית.
יש טיפול מדהים במגרת רפואת עור אלטרנטיבית שהוא היעיל.
תחפש בגוגל את המילה : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
ותגיע לאתר של המטפל המתמחה בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשי, להערכת מצבו של אביך...
ד''ר אריה י. ליפשיץ24/02/2010...ויעוץ מוסמך לבעייתו נדרשת בדיקה קלינית. פנו לייעוץ רופא עור או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא עור במקום פרוקטולוגחיים16/02/2010
שלום ד"ר,
רציתי לשאול אם רופא עור יכול לאבחן בעיות שקשורות לפרוקטולוגיה \ פי הטבעת ?
כדי שאשאל את רופא העור בתור הקרוב, שקרוב יותר מהפרוקטולוג.
תודה,
חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה שאלה לגבי רופאת המשפחה.
חיים16/02/2010אותה שאלה לגבי רופאת המשפחה.
תודה,
חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהר' עור יוכל לייעץ על ממצאים....
ד''ר אריה י. ליפשיץ16/02/2010...חיצוניים על פני פי הטבעת. פרוקטולוג יוכל לבצע בדיקה מקיפה יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הדבקה בהרפסלילך15/02/2010
אני חולה בהרפס וגינאלי, רציתי לדעת האם כשאני בהתפרצות אני יכולה להדביק את בן הזוג גם אם אני מבצעת רק מין אורלי?
האם כל הזמן אנחנו חייבים להשתמש בקונדום גם אם אין התפרצות?
האם ההדבקה היא רק בנגיעה של השלפוחיות האיברי המין?
יש לי זוגיות חדשה שחשובה לי אשמח לדעת יותר כדי להרגיע את הצד השני.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדבקה בהרפס מתרחשת ע"י הפרשת..
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010הוירוס מנגעים פעילים (שנראים או שהם מיקרוסקופיים ואת אינך מרגישה בם) ומגע עם עור פגוע (ולו מיקרוסקופית) של בן זוגך. מגע מיני אוראלי (פיו אל איבר מינך) בעת שאת סובלת ממחלה פעילה עם נגעים מפרישי וירוס, עלול להדביק את אזור הזקן שלו, בעיקר אם הוא טרח להתגלח היטב לפני פגישתכם.
ככל שזוגיותכם תתקדם, המגע המיני ביניכם נעשה פחות סוער ופחות פוצעני וכך פוחת הסיכון שלו להדבק אך לצערי הסיכון לעולם אינו אפס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ותשובה לעניין !
מירית22/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין תשובה לשאלתי
אברהם22/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי עור אדמומי לאחר גילוחאלעד15/02/2010
לאחר גילוח כשהעור אדמומי, אך לא פצוע או מדמם- האם יש סכנה בהדבקות באיידס או נגיף אחר , כאשר זה מגיע במגע עם רוק? ( האשה ליקקה עם הלשון, בערך כשעתיים לאחר הגילוח בצוואר אצל ספר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלעד,למיטב ידיעתי AIDS אינו מידבק..
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010באמצעות הרוק. הרוק מכיל אנזימים שמנטרלים כנראה את הוירוס. הסיכון לכך מזערי.
המלצתי: בצע בדיקות דם מתאימות כעת, בעוד 3 ובעוד 6 חדשים מהיום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש באיפודוקס בתחילת ההריוןטל15/02/2010
טופלתי בקרם איפודוקס - להכחדת גידולים טרום סרטניים, במקביל (שבועיים לאחר תום הטיפול) גיליתי שאני בהריון (שבוע 5). הבנתי מהרופא שאין לטפל באיפודוקס בזמן הריון, אך מה אני עושה כעת? איך אני בודקת אם הכל בסדר? מה התופעות של שימוש בתחילת הריון?
תודה טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פני ליעוץ למרכז הארצי לניטור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..מומים בעוברים. הוועצי בנדון עם הגינקולוג שעוקב אחרי ההריון שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טל21/02/2010אתה היחיד שענה לי, כל השאר מתחמקים.
לא הצלחתי למצוא דרך לפנות למרכז הארצי לניטור מומים בעוברים - איך מגיעים אליהם?
בגוגל אין תשובות...
תודה טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלי במרפאת הנשים בקופת החולים שלך
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיורטןרונה15/02/2010
האם אני יכולה לקחת קיורטן גם במהלך הטירונות?
או שזה מסוכן ויכול לפגוע לי בבריאות..
עוד שאלה בנוגע לזה.., היה לי דלקת פרקים (אין במשפחה או משהו כזה) כנראה מוירוס או משהו .. זה בסדר עדיין שאני אקח קיורטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקורטן אינו מתאים ל...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..מצבי חיים הכרוכים במאמץ גופני ובצורך לחשיפה לשמש. הוועצי ברופא העור שלך באשר לטיפול ברואקוטן ואיך לשלב אותו עם הצורך לעבור טירונות (דחיית שירות, הפחתת מינון לפרק זמן מסויים וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור לבןמור14/02/2010
שלום יש לי עור לבן בחיבור בין איבר המין והאשכים והאיזור הזה גדל גדל רציתי לדעת אםזה מסוכן היות ואני גר בארצות הברית ואין לי אפשרות ללכת למומחה כי אין לי ביטוח רפואי בבקשה אם תוכל להגיד לי מה הבעיה ואם אפשר לטפל בה...תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן14/02/2010לצערי ללא בדיקה ואבחון לא ניתן לסייע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בעור הפניםאורח14/02/2010
שלום
אני בן 33 בעל עור פנים שמוגדר שמן
לפני כשלוש שנים התחיל להופיע אצלי יובש בפנים לאחר מקלחת או סתם שטיפת הפנים במים,
קרם לחות,פנים היה עוזר
לאחר מכן הקרם כבר לא עזר והחלפתי הרבה קרמים קניתי את כל ההמלצות של המומכים בסופר פארם ואני ממש סובל מיובש וקילוף שכלל לא מחמיא להרגשה ולמראה
יש לציין שזה קורה בעיקר בעונת החורף אבל מחריף משנה לשנה ואף אחד במשפחה לא סובל מהתופעה
האם יש תרופה\פתרון למכה?
האם זה הגיל?
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש המלצה
אייל14/02/2010אני מכיר את הבעיה על עצמי
תקיש בגוגל את המילה קרם סבורם וזה נמצא באתר של מטפל שמתמחה בבעיות הללו.
בהצלחה
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן14/02/2010ממליץ לפנות לרופא עור ולקבל טיפול מתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חור בפנים כתוצאה מאקנההלל14/02/2010
שלום1
יש לי חור יחסית גדול ועמוק על שטח הלחי כתוצאה מאקנה, ושאלתי היא- האם ניתן למלא אותו באמצעות חומר מילוי? האם יש אלטרנטיבות אחרות מלבד קילופים ושיופים למיניהם? כי זהו חור נקודתי בודד שרק בו אני רוצה לטפל...
אני ממש אשמח לתשובה בהקדם..
יום נפלא ותודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן14/02/2010צריך לראות את המקרה. בעקרון ניתן למלא בחומר מילוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Lichen nitidusיובל12/02/2010
שלום
ברצוני לדעת מה זה בעית העור Lichen nitidus
האם יש פיתרון קונבנציונלי או אלטרנטיבי ?
תודה
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן14/02/2010אין טיפול קונבנציונלי ולא תמיד הטיפול שקיים יעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)