מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרואידים במשחהשי05/04/2010
שלום,
אני סובלת מדלקות עור אלרגיות ומשתמשת בהמלצת רופא עור זמן רב במשחות המכילות סטרואידים.
שאלתי היא: איך אוכל לדעת מהו חוזק המשחה? האם יכול להגרם לעור נזק? האם החומר
עלול להספג לדם ולגרום לנזק בשימוש ממושך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא העור שלך ידע לענות לגבי...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010..עצמת הסטרואיד הכלול בתכשיר שאת מורחת.
מריחה ממושכת של סטרואידים עלולה לגרום נזקים לעור, חלקם לא הפיכים, וכן במקרים בם מדובר במריחה ממושכת ועל שטחי עור נרחבים עלולה ספיגת הסטרואיד להיות משמעותית ולהתערב במשק הסטרואידים הכללי הנשלט ע"י המוח (היפותלמוס) יותרת המוח ומערכת בלוטות ההורמונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמטיטיס סבוראיתשי05/04/2010
שלום,
בני (בן 25) סובל מספר שנים מדלקת סבוראית בפנים. ובקרקפת.
הוא פנה למספר רופאי עור וקבל טיפולים שונים, כולל סטרואידים מקומיים, תכשירים נגד פטריה
מקומיים ולאחרונה גם תכשיר שמכיל זפת- ללא שיפור.
מה ניתן עוד לעשות? האם זו תופעה אלרגית ? האם זה מדבק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסיוני אני יודע שאי שביעות הרצון..
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...מתוצאות הטיפול הנה שהטיפול אינו משיג ריפוי מלא אלא רק הקלה זמנית. לאמיתו של דבר אין מדובר בכישלון כוון שלא ניתן לרפא סבוריאה אלא רק לשלוט על תופעות המחלה עד למידה מספקת מבחינה אסתטית.
על בנך לפנות שוב לרופא העור שלו ולגבש אסטרטגיית טיפול ארוכת טווח כדי לשלוט באופן קבוע על תופעות המחלה תוך שימוש מועט ככל האפשר בתכשירים שמכילים סטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחות ליד האוזןאבי04/04/2010
שלום רב!
בערך לפני כחודשיים (עד 3 חודשים) שמתי לב כי נשר לי השיער על הראש מסביב לאוזן שמאל. הכמות שנשרה היא לא גדולה וראיתי את ההבדל רק אחרי שהסתפרתי. רופא העור (שלא ביקש לבצע שום בדיקות) טען כי הנשירה נבעה מלחץ יתר והורה לי להשתמש ב - Elocom lotion פעמיים ביום (2 טיפות כל פעם), וטען כי את התוצאה אני אראה רק בעוד כחודש ימים לפחות.
שאלות:
1) בגלל מה יכולה לקרות התקרחות תוך תקופה כה קצרה?
2) אני רוצה בוודאות לדעת מה הבעיה ומה גרם להתקרחות. איזה בדיקה ניתן לעשות כדי לדעת מה הבעיה? (בדיקות דם, ביופסיה...)
3) מהמידע שחיפשתי באינטרנט ראיתי כי התרופה הנ"ל היא נגד בעיות עור כגון: "אדמומיות קלה, קילוף קל של העור, גירוי, גירוד, עקיצות, אלרגיה מקומית ועוד". אם אכן ההתקרחות היא עקב לחץ יתר, האם תרופה זו מסוגלת לעזור?
אני מצרף תמונה של 2 צידי הראש כדי שיהיה ניתן לראות את ההבדל (למעלה: ללא הקרחת. למטה: עם הקרחת)
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברר עם רופא העור שלך האם....
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...הוא חושד שחוסר השיער מעל אוזן שמאל הנו אלופציה אריאטה.
אם אכן כך אזי מדובר במחלת עור שנגרמת ע"י מע' החיסון שתוקפת זקיקי שיער פיגמנטרי (כהה), חולפת ברוב המקרים באופן עצמוני, ומגיבה היטב למס' צורות טיפול. אין צורך לבצע בדיקות דם אם אין חשד למחלה במערכת גוף אחרת. אצל כ 80% מהחולים קיים סיפור משפחתי המצביע על נטייה גנטית למחלה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כויה מדרגה שניה בשוק - עדכוןיעל הולצמן04/04/2010
גילי מטיילת בנפאל ונכוותה מאגזוז של טוסטוס בשוק.
פרטים שנמסרו במייל:
הכוויה היא מדרגה שניה. קרתה ב11 במרץ. היא הייתה מזוהמת. הרוב נסגר גבר חוץ מ 2 קטעים קטנים שמגלידים.
בכל אופן, אנחנו כנראה נצא לטרק של 3 שבועות ביום שני 5/4. האם צריך למרוח עדיין דברים, או שאפשר להשאיר את זה ככה.
הכוויה כבר יבשה והכל כבר סגור. פשוט היא בצבע סגול. אנחנו יודעים שאסור לחשוף אותה לשמש. האם משחה לצלקות יכולה לעזור? האם עכשיו זה הזמן לשים אותה? האם זה בסדר שנצא לטרק ככה. הטרק הוא בגבהים גבוהים מעל 4500 מ'.
האם אפשר לתת שם של משחה טובה, או מרכיבים טובים שבהם אנחנו צריכים להשתמש, זה יעזור
מצורפת תמונה עדכנית של הכויה
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כל שטח הכוויה התכסה בעור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...ואינו מפריש אזי יש רק למרוח קרם לחות שמנוני ולהגן על העור הפגיע מפני טראומה חוזרת.
במקרה שאכן כבר התכסה כל אזור הכוויה בעור, אזי מדובר באזור בו הכוויה היתה כנראה עמוקה יותר, ההחלמה ארכה זמן רב יותר וכלי הדם המורחבים המאפיינים את תהליך ההחלמה עדיין לא נסוגו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה...רווית04/04/2010
דוקטור שלום
לבעלי הופיעו פצעונים עם ראש לבן על איבר המין. רופא העור צרב לו עם חנקן
ונתן לו גם ורומאל למריחה. כעת הכל בסדר איתו.
לציין שבאותה תקופה קיימנו יחסים ללא קונדום כולל מין אוראלי.
אני בת 44, מבצעת פאפ לפי הוראות הרופאה.
כעת מה עליי לעשות ??
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחנת הרופא היתה
רווית04/04/2010molluscum contagiosum
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברר עם רופא העור מה טיב הנגעים....
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...שהתפתחו על עור איבר המין של בעלך.
אם מדובר במולוסקום אזי אין צורך לדאוג. הוירוס שגורם לנגעים אלו אינו מזיק לבריאות בטווח הארוך, וגם בטווח הקצר אין לנגעים משמעות מלבד אסתטית. רוב האוכלוסיה מחוסנת אחר מחלה בגיל הילדות שמסתיימת בהחלמה ספונטאנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לרואקוטןמורן04/04/2010
אני מתחילה טיפול ברואקוטן,במינון של 40 מ"ג ליום.האם זה נחשב למינון גבוה מספיק על-מנת להוריד פרופיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן, למיטב ידיעתי....
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...נהוג בצה"ל להוריד, באופן זמני, פרופיל למטופלי רואקוטן ולהעלותו בחזרה כחודש לאחר סיום הטיפול. במקרם בם מטפלים במינון נמוך במיוחד, אני מניח שוועדה רפואית יכולה לאשר השארת הפרופיל אך מינון של 40 מג"ר לאדם במשרל ממוצע (+\-) אינו נמוך. מינון נמוך מאוד עלול להוביל להפחתה משמעותית של הסיכוי להחלים לגמרי מאקנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירודים באצבעות הרגליים והידייםנעמי04/04/2010
שלום רב
כבר זמן רב מאד אני סובלת מגירודים חריפים וקשים באיזור אצבעות הרגליים ואצבעות הידיים.
מספר פעמים נבדקתי אך כל המשחות אינן עזרו .
אבחנו שזו אינה פטרייה וזה גם לא מדבק, אולם הגירוד ממשיך ומפריע לפחות פעם אחת בלילה.
שטיפה במים קרים מאד מרגיעה אך עד אז אני פוצעת עצמי וחותכת עצמי מאד קשה באצבעות.
מה זה יכול להיות? איזה דברים יכולים לגרום לזה ואיך ניתן לרפא את הגירודים?
אני נמצאת בחוסר אונים וסובלת מאד אנא עזרו לי.
תודה ענקית
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרודים באצבעות הידיים המלצה
אור04/04/2010אם זה לא פטריה זו דלקת עור ( דרמטיטיס )
אני מניחה שנתנו לך משחות סטירואידיות שידועות בהחמרת מחלות ולא ריפויין.
תחפשי בגוגל מידע נוסף בחיפוש : האתר האלטרנטיבי למחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנעמי, ליעוץ מוסמך לבעייתך....
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...נדרשת בדיקה קלינית. הפני את שאלתך לרופא העור שלך או פני לבדיקת רופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת.
הערה: אם מדובר בדיסהידרוזיס אזי מדובר במחלה בה מופיעות בועות זעירות ומגרדות מאוד על אצבעות הידיים בעיקר אך לעיתים גם על כפות הידיים וכן על כפות ואצבעות הרגלים. הגורם למחלה זו הנו אלרגיה ולרוב מדובר בנטייה להתלקחות חוזרת בעונות המעבר. ברוב המקרים ניתן להקל במידה משמעותית את סימני המחלה והסבל ממנה ולאפשר תקופות רגיעה ארוכות בין אירועי ההתלקרחות החוזרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בידייםיעל03/04/2010
שלום,
לפני כשנה השתמשתי ברואקוטן במשך שלושה חודשים במינון של 20 מג ליום. לאחר הטיפול הופיעה לי פריחה מוזרה בזרוע זה התחיל בנקודות קטנות (כמו "עור ברווז") לא אדומות ולא מגרדות בצורת עיגול שהוא ריק מבפנים והמסגרת שלו היא הנקודות , כאשר פניתי לרופא עור הוא אמר שזה כלום. הפריחה המשיכה להתפשט בידיים והעיגולים נהפכו לממש גדולים וזה כבר לא נראה כעיגול אלה כסתם אזורים של "עור ברווז". פניתי שוב לרופא שאמר שזה כלום. בכל מקרה זה נורא מדאיג אותי כי זה כבר שנה וזה לא עובר,רק ממשיך להתפשט.אשמח לייעוץ.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל ולכל מי שיכול לעזור
shon02/03/2016שלום
יש לי בדיוק אותה פריחה על הזרועות
נקודות אדומות אחת ליד השניה שיוצרות עיגולים.
זה רק אדום ומעט בולט מעל גבי העור אבל לא מגרד.
מה זה???
אודה לכל מי שיש תשובה בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל, ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...בדיקה קלינית: פני בבקשה לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה ורקוטאןליהי03/04/2010
שלום
אני בת 27, לאחרונה התחלתי לקחת רקוטאן- 3 שבועות של 10 מ"ג ושבוע וחצי של 20 מ"ג
בימים האחרונים הופיע לי פריחה ביד ימין ב2 נקודות, מן פריחה מחוספסת
בהוראות רשום להפסיק את הכדורים- האם עלי לעשות זאת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/2010נהגי ע"פ ההוראות וגשי לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים מעל לאיבר מיןדודו03/04/2010
כבר די הרבה זמן שיש לי פצעוניים מוגלתיים כאלה מעל לאיבר מין באיזור השיערות
פצעים שבאים והולכים מדי פעם , הם לא מפריעים אך לא נעימים לעין וכואבים טיפה רק כשאני נוגע או בטעות מגרד באזור
הם אדומים כאלה טיפה ונראים כמו חצ'קון או כמו עקיצה של יתוש
ויש אחד שהוא כבר די הרבה זמן באזור התחתון ליד האיבר מין צמוד טיפה לשק אשכים
יש לציין שהוא לא על האיבר
בכל מקרה אותו פצעון כבר חודשיים בערך אם לא שלושה מופיע שמה בצורה קבועה ולא נעלם
ויש לציין שכל השאר באים ונעלמים
למי אני פונה ? מה אני עושה ?
* אני חייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודו, פנה בהקדם לבדיקת רופא עור!
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקביאס מזה 7 חדשים HHelpדני01/04/2010
ד"ר ליפשיץ וד"ר אכי יקרים
נדבקתי בסקביאס כתוצאה מטיפול בחולה סקביאס (אני איש צוות רפואי), לפני 7 חדשים ולא מצליח להתפטר מזה. טיפול כל שבוע ב מייטקס ובין לבין סקביצין עזר עם רמיסיות והתלקחויות. היתה רמיסיה טובה בזמן האחרון עם נקודה פה נקודה שם שטופלו בדוא סקביל. הייתי גם במבוא חמה. היום החלה התלקחות (דווקא אחרי שהייתי בחמת גדר ) באיזור הרגליים ואני ממש ממש מיואש. מה עושים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/2010עליך לטפל טיפול אגרסיבי מתמשך ולא טיפול נקודתי בעת החמרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם שהופיע בפתאומיותמאיה31/03/2010
שלום רב הייתי הייתי מעוניינת לדעת מה הסיבה שמופיע לי באמצע החיים כתם חום על היד והוא די גדול ,וגם התחיל לי הרפס פנימי בתוך השפתיים שבא והולך, בא ושוב חוזר איך מטפלים בשניי הדברים האם זה קשור לכך שאינני אוכלת כמעט בשר ורק גבינות בחצי שנה האחרונה?
בכל מקרה אני ממש בלחץ מהכתם שהופיע ,ומההרפס הפנימי שלא עובר ,האם חלילה מתחילה אצלי איזו שהיא מחלה ? אני אדם בריא בדרך כלל
אשמח לכל תשובה יום טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/20101. את הכתם צריך לראות.
2. בהרפס ניתן לטפל.
גשי לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטיליגו (בהקת)ליאת31/03/2010
שלום,
לפני כחצי שנה הופיעו שני כתמים לבנים על כף ידי, רופא עור קבע כי זאת אינה פטריה כפי שחשבתי אלא ויטיליגו (בהקת), הוא סיפר לי כי לא יודעים ממה זה קורה וכי אין טיפול לעניין.
היום נוספו עוד שני כתמים, והכתמים הקודמים גדלו.
רציתי לדעת האם באמת אין שום טיפול שיכול לשנות את המצב, ולהחזיר את הפגמנט לעור.
ומה המילה האחרונה בעניין?
תודה רבה,
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו
אור31/03/2010תנסי באתר מחלות עור אלטרנטיבי של רמי מור יש שם פרק על ויטיליגו.
חפשי בגוגל : רמי מור מחלות עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/2010ניתן לנסות טיפולים שונים. גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף...התקרחות אזורית בקרקפתאביטל31/03/2010
אני בת 27 לפני יומיים הבחנתי ב-2 קרחות אזוריות בקוטר של 2 אצבעות בערך בראש שלי באזורים שונים.ניתן לציין שאינני נוטלת כדורים וכו.מה זה יכול להיותת??צפירת הרגעה תודה מראש אביטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אור31/03/2010למחלה קוראים אלופציה אריאאטה.
יש לה טיפול טוב במשחה ובאיזה נוזל אנטי דלקתי ששותים.
תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אור
אביטל31/03/2010תודה אור רק שאלה אחת אם את מבינה בבקשה האם כל ראשי יקריח?אני מפחדת מזה..כמובן ששבוע הבא אני אלך לרופא לבדיקות תודה אביטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מנסיון
אור31/03/2010לא , זה לא אומר שכל ראשך יקריח.
המחלה הזו אלופציה אריאטה יכולה להיות מוקדית
כלומר, במוקד אחד או בכמה מוקדים.
יש לה קשר למתח נפשי.
לרופא עור אין מה להציע מלבד משחה סטירואידית שיכולה לעזור אך לאחר ההפסקה של המשחה הכל חוזר ובגדול.
תפעלי כמו שיעצתי לך.
אל תלחצי אין סיבה.
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבההה חמודה חג שמח:)
אביטל31/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן03/04/2010ייתכן סממן של מתח נפשי. גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניי בהקדם לבדיקת רופא עור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...בשאלת Alopecia areata. מדובר במחלה בה ברוב המכריע של המקרים קיימת התקרחות חולפת (!!) של טלאי עור אחד או שניים ונטיה להחלמה ספונטאנית. קיימות צורות טיפול יעילות לנגעים "עקשניים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקזמה\יבלות, אשמח לעזרה!עידי30/03/2010
שלום,
לפני כשבועיים נראו אצלי פצעונים\יבלות קטנות על כף היד (תמונות מצורפות) כל יום שעובר זה פשוט מתפשט ואני לא באמת מבינה מה זה,
בימים האחרונים התחלתי לחפש על זה באינטרנט והתופעה הכי דומה לDyshidrotic eczema למרות שאני לא כל כך בטוחה.
מה זה בדיוק ומה אפשר לעשות נגד זה?
בנוסף,
ישנם פצעונים גם בכף רגלי אני לא כל כך בטוחה שזוהי אותה תופעה אשמח אם תעיינו גם בזה ותעזרו לי להבין מה זה בדיוק ואיך מטפלים בזה,
האם זוהי גם כן אקזמה או שאלה הם יבלות?
אשמח לעזרה וטיפול, תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידי, לא ניתן לאבחן בוודאות לפי...
ד''ר אריה י. ליפשיץ05/04/2010...התמונה אך אקזמה דיסהידרוטית הנה אפשרות סבירה. מדובר במחלה שהגורם לה הנו אלרגיה, אשר נוטה להתפרץ בעונות מעבר ומגיבה היטב לטיפול במשחות סטרואיד פוטנטי.
המלצתי: פני בהקדם לבדיקת רופא עור לצורך איבחון מוסמך וטיפול מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)