שבר מרוסק בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבר מרוסק בברך
    תמי ליס
    12/07/2011

שלום לכולם, אתמול בעלי עשה תאונה עם האופנוע וריסק את הברך. תחילה אמרו לנו שזהו שבר מאוד מסובך ושחייבים לנתח. בעלי מאושפז בבי"ח עם כאבים עזים ולפי מה שהרופא הסביר שתי העצמות - הגדולה והקטנה בשוק מפוררות לחתיכות קטנות. הוא טוען שלא ניתן להחזיר את המצב לתפקוד מלא ומקווה שיוכל לשחזר את העצם כך שבעלי יוכל לקפל ולו מעט את הברך. הרגל שלו כולה מאוד נפוחה וכפי שציינתי הכאב עז. היום הודיע לנו הרופא שהוא משחרר את בעלי הביתה לשבוע ויומיים - ורק אז מחזיר אותו לניתוח בגלל הנפיחות במקום.
    השאלות שלי הן
    א. האם לגיטימי לחכות במצב שכזה כ"כ הרבה זמן או שעלינו לדרוש התערבות מיידית?
    ב. מהניסיון שלכם האם באמת שבר מרוסק בברך הינו סוף פסוק ולא ניתן לעשות משהו יותר מועיל? אם כן אשמח לרעיונות...
    ג. ישנם הרבה מומחים לברכיים איך אני אדע כי הרופא שאמור לנתח את בעלי הוא אחד מהם?
    אני אשמח מאוד לתשובתכם שכן אני כבר אובדת עצות.
    רוצה נורא לסמוך על מישהו שידריך אותנו לכיוון הנכון.
    תודה מראש!
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבר מרוסק בברך

הוספת תגובה

• שבר מרוסק בברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    14/07/2011

1. אם הנפיחות רבה, אפשר ולפעמים צריך, לחכות כשבוע עד רדת הנפיחות ולנתח, אין בעייה מבחינת השברים וסכויי ההחלמה שלהם
    2.כדי לענות מה מומלץ לעשות אני חייב לראות את הצילומים
    3.הוא ינותח בבית חולים ציבורי, אין אפשרות לדעת מי ינתח וגם אי אפשר לבחור, אם יש לו ביטוח פרטי דרך אחת מחברות הביטוח, אפשר להעביר אותו למדיקל בהרצליה או אסותא ולנתח אותו כחולה פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו