תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
    זוהר
    26/09/2021

הי עברתי חבלה בברך לפני כמה שנים סבלתי מכאבים ונאמר לי שיש לי נוזלים בברך לפני שנתיים הייתי באולרסאונד ברך לביקורת נאמר לי שיש נוזלים וציסטה קטנה או 2 לא ברור כ"כ.
    הלכתי לפני כמה חודשים לעוד צילום אולטרסאונד ברך הרופא אמר שיש 2 ציסטות נשלחתי לmri הממצאים הם שכל הרצועות במצב תקין ויש לי בצקת דלקת ונפיחות באיזור שומן הופה, בפענוח רשום ככה:קדמית לקרן קדמית של מיניסקוס לטרלי נראה מבנה מולטילוקולרי בגודל 3.3*6 .2*3 ס"מ אשר משתרע לחלק מדיאלי של שומן הופה מלווה בצקת קלה סביבו המקבל האדרה היקפית לאחר הזרקת גדוליניום תוך ורידית.
    מה זה אומר?מה עושים במצב כזה?
    אציין שאני בת 30 , אני עדין לא נפגשתי עם הרופא אני יודעת שיש כמה אפשרויות בינהם ניתוח, ברב הזמן זה לא מפריע לי אבל לפעמים אני מרגישה לחץ בברך במיקום הזה .
    אשמח לתשובת ייעוץ ממומחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נא למצוא אורתופד מומחה ברכיים לייעוץ

ד``ר אליהו ליברטי
    10/10/2021

מצאי אורטופד מומחה ברכיים. לא אוכל ייעץ בלי לבדוק אותך ולראות צילומים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוהר

ד``ר אליהו ליברטי
    06/11/2021

לצערי לא אוכל לתת ייעוץ אחראי ומיומן בלי לבדוק אותך. אין כאן תשובה כללית נכונה לפי האינפורמציה שרשמת. הבדיקה הפיסית יכולה לשנות את תשובתי מהקצה אל הקצה. גשי לאורטופד שלך והתייעצי איתו, רק אם תשובתו לא תספק אותך, פני לייעוץ נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו