MRI

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI
    אלמוני
    24/10/2011

עשיתי MRI ואשמח לחוות דעת על התוצאות..לפי מה שהבנתי זה מחייב ניתוח, האם זה נכון? והאם יש אפשרויות טיפול אחרות?

הבדיקה בוצעה לבירור חבלה סיבובית. קרע אלכסוני בגוף המיניסקוס המדיאלי נוגע גם בשול התחתון וגם בשול העליון. בצקת לשדית תת קורטיקלית בפלאטו הטיביאלי המידאלי.
    נוזל משני צידי ה MCL כביטוי לנזק חלקי לרצועה. אי סדירות שטחית בסחוס הפיקה סביב הטרוכלאה עם מוקד קטן של כונדרומלציה גרמית בפסט המדיאלי.
    כל השאר תקין.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI

הוספת תגובה

• MRI - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    24/10/2011

ממש לא נראה שמחייב ניתוח. החלטה מבוססת יותר תתקבל לאחר שמיעת תלונותיך, בדיקה ידנית של הברך, ועיון בצילום עצמו,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אלמוני
    25/10/2011

קשה לי ללכת ולדרוך על הרגל,במנוחה הרגל לא כואבת..אבל בהליכה אפילו ללא דריכה על הרגל הברך והכף רגל מתנפחות..
    זה גם לא מחייב אורותוסקופיה? כי הבנתי שזה גם סוג של ניתוח.
    איזה אפשרויות טיפול יש חוץ מזה במצב הזה?

ניתן לקבוע אצלך תור באיזור חיפה או שאתה מקבל רק בראשון?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    25/10/2011

לא אוכל לקבוע בהתכתבות אם אתה צריך ארטרוסקופייה או לא. אני מקבל רק במרפאה שלי בראשון לציון ומנתח בהרצליה ובבית חולים אסותא החדש בתל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו