ניתוח לשחזור רצועת MPFL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לשחזור רצועת MPFL
    טל
    31/12/2011

שלום לכם
    אני בת 19.5 סובלת מתת פריקות של הברך במצבי הליכה/ מנוחה במשך כ3 שנים.
    כמו כן אני סובלת מפלטפוס חמור מאוד בכפות הרגליים וגמישות יתר במפרקים.
    לפני כחודש חוויתי תת פריקה של הברך תוך כדי עלייה במדרגות, לפני כן הפריקות היו רק במצב סטטי של עמידה או שכיבה לעולם לא תוך כדי הליכה.
    אני לא עוסקת בפעילות ספורטיבית כל שהיא והולכת עם מדרסים באופן יומיומי.
    לפני כן חוויתי כ-13ב תת פריקות של פיקת הברך כשהאחרונה הייתה בספטמבר.

מאז הפריקה התפתחה לי דלקת בחלקה הפנימי של הברך,עם כאבים בלתי נסבלים עד כי אני לא יכולה לתפקד בעבודה, זה הגיע למצב בו אני לא יכולה לתפקד בלי כדור אחד או יותר של אדויל ביום (אני ממש לא רוצה להיות תלויה בכדורים)

האם העובדה שפרקתי את הברך תוך כדי פעילות מעידה על החמרה במצב הברך כי לאחר התייעצויות עם מספר מומחי ברכיים אני ממש שוקלת לעבור ניתוח לשחזור רצועת MPFL, והאם זה יהיה יעיל לאחר מספר כה רב של פריקות??

האם העובדה שההתאוששות שלי מהפריקה האחרונה לוקחת פי 3 יותר זמן מפריקות אחרות מעידה על כך שהבעיה החמירה?

סליחה על אורך ההודעה ותודה מראש על התגובה.

טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לשחזור רצועת MPFL

הוספת תגובה

• ניתוח לשחזור רצועת MPFL - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    01/01/2012

הניתוח בעקרון יעיל. אך לכל אדם מבנה גוף אחר, ויש תורך בבדיקה גופנית, כדי תת לך יעוץ פרטני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו