כאב חד ונקודתי בברך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב חד ונקודתי בברך ימין
    רגב
    11/01/2012

בוקר טוב,

שמי רגב ואני "משחק" כדורגל פעמיים בשבוע עם חברים
    אני סובל מכאב חד בברך ימין מה שמקשה עלי בפעולות כמו ריצה בעיטה ואפילו עלייה במדרגות (מה שגרם לזה שאני בקושי יכול לשחק מרוב כאבים)

כעשו לי אולטרהסאונד גילו שיש לי:
    "גיד קוודריצפסט- מעובה והיפואקוגני, עם הסתיידויות בתוכו באזור האחיזה בפיקה - מתאים ל INSERTIONAL TENDINITIS"

מאז שגילו לי את הבעיה עברתי שני טיפולים עם כדורים אנטידלקתיים , פיזוטרפיה 4 חודשים בערך וגם זריקת קורטיזון אחת , הטיפולים שעברתי הורידו לי את הכאבים בעליית מדרגות (מה שחזר עכשיו) אבל לא הועילו בכלל בריצה(מה שאני מקווה להשיג בסוף)

אשמח לקבל איזה יעוץ בקשר לבעיה שלי ואפילו לקבל המלצות על רופאים או טיפולים שיוכלו לעזור לי

תודה מראש
    רגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב חד ונקודתי בברך ימין

הוספת תגובה

• עזרה בבקשה

רגב
    15/01/2012

רציתי לדעת אם לא עניתם לי בגלל שעברתי על איזה חוק של הפורום?
    ואם לא אז האם אפשר לקבל תשובה לשאלתי
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב חד ונקודתי בברך ימין - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    18/01/2012

הטיפול שקבלת נשמע נכון והגיוני. אני מקווה שאתה גם בהפסקת פעילות ספורטיבית למספר חודשים. טוב שתבדק ידנית על ידי מומחה ברכיים לשלול בעיות אחרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו