קרע במיניסקוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע במיניסקוס
    מירי
    31/01/2012

שלום.אני בת 59. לפני שנתיים וחצי אובחן אצלי חשד לקרע במיניסקוס המדיאלי גם בבדיקה קלינית וגם במיפוי עצמות ו-MRI.
    כתוצאה מהכאב אני צולעת ומוגבלת בהליכה. הבעיה לא נפתרה בפיזיותרפיה ולכן אני שוקלת ביצוע ארתוסקופיה. האורטופד אמר לי שיתכן שקיים מצב של אי ספיקה בגלל הגיל ואולי גם בגלל הזמן שחלף ואז יתכן שהניתוח לא יעזור לפתור את הבעיה. כמו כן הוא אמר שגם בזמן ביצוע הפרוצדורה הניתוחית אי אפשר לדעת , אלא רק לאחר מכן לפי התוצאות של הניתוח. לאור זאת אני מתלבטת, במיוחד שלא ברור מה הסיכוי להצלחה.לא ברור לי מה זה אי ספיקה. אודה לעזרתכם להבנת המצב.בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרע במיניסקוס

הוספת תגובה

• קרע במיניסקוס - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    01/02/2012

למירי שלום,
    המנתח שלך צודק בהסבריו.
    מצד שני, מדובר בניתוח קטן יחסית, עם סיכוי גבוה להטבה במצבך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע במיניסקוס

מירי
    02/02/2012

תודה רבה ד"ר הורוביץ.
    מה זה אי ספיקה ? אי ספיקה של מה ?
    אני מבינה שעקב אי ספיקה יתכן והניתוח לא יעזור אבל מצד שני הוא גם לא יזיק. האם נכון?
    ושוב תודה רבה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרע במיניסקוס - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/02/2012

נכון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו