קרע MM, שינויים בצקתיים סובכונדרליי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרע MM, שינויים בצקתיים סובכונדרליי
    משה
    01/03/2012

להלן ממצאי הMRI:קרע במיניסקוס המדיאלי בקרן האחורית עם ציסטה פרימנסקלי בגודל כ3 מ"מ
    שינויים בצקתיים סובכונדרליים על רקע דלקתי בפלטו הטיבאליס המדיאלי
    שינוים דלקתיים סובכונדרליים בפלטו הטיבאליס המדיאלי עם קרן הוריזונטלי בקרן האחורית של המיניסקוס באותו צד.

האורטופד שהייתי אצלו אמר:(לא ציטוט)עקב כך שיש לך יכולת כיפוף מלאה(ללא קליקים) ואינך סובל מכאבים אלא רק בשעת ריצה, אינני ממליץ להוריד לך חלק כה נכבד מהמיניסקוס(קרע הוריזונטלי).והמליץ לי להמנע מפעילויות המביאות אותי לידי כאב.ולהעבור לאופניים שחיה וכו'.

מה אתם אומרים על המלצתו?והאם השינוים הבצקתיים יחדלו והפלטו הטיבאליס יחזור לתקנו בדרך זו?
    בנוסף אשמח לשמוע את דעתכם לגבי נעליים.לא מזמן ראיתי נעליים בשם נעליים מינימליסטיות ואשמח לשמוע את דעתכן לאור נתוניי.
    ברך ימין:קרע MM גוף וקרן אחורית בברך שמאל.ברך שמאל:קרע MM , שינויים בצקתיים סובכונדרליים על רקע דלקתי.
    על איזה סוג נעל תמליצו לאור נתונים שטחיים אלו?

תודה רבה על עזרתכם, משה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרע MM, שינויים בצקתיים סובכונדרליי - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    03/03/2012

אינני יודע בן כמה אתה ומה עיסוקך, גם פרטים אלה חשובים למתן תשובה. באופן כללי ניתן לאמר כי הקרע לא יתחבר לבד ולא ישתפר, הוא רק ימשיך לגדול. השאלה באיזה קצב. גישה אחת אומרת לנתח עכשיו ולעצור את התקדמות הנזק וגישה שנייה אומרת ננתח כשיפריע. קו המחשבה של האורטופד שלך אומר, שיש לנתח ולכרות חלק מהמניסקוס רק כאשר הוא גורם לכאב אומגבלה, אני די מקבל זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו