אפוסתרפיה יעילה לכאבי ברכיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפוסתרפיה יעילה לכאבי ברכיים?
    רייצ'ל
    09/04/2012

שלום,

אני משתתפת בשעורי ריקוד ואירובי בין 3 ל4 פעמים בשבוע.
    במהלך הפעילות ולאחריה אני סובלת מכאבי ברכיים בצידה הפנימי של הברך. אורתופד הפנה אותי לצילומים ומצא שמצב הסחוסים תקין ולטענתו הבעיה נובעת מקיצור וחולשה של שרירי הירך. בעקבות המלצתו פניתי לפיזיותרפיה לפני כחודש והתחלתי ללכת גם לשעורי פילאטיס, אך בפעילות אירובית עדיין מורגשים כאבים.

אשמח לתשובה מקצועית בשתי השאלות הבאות:

א. האם אפוסתרפיה נחשבת כפתרון יעיל (ומהיר) מפיזיותרפיה לחיזוק שרירי הירך?

ב. האם מומלץ להשתמש בנעלי האפוס בזמן הפעילות האירובית? (קשה לי למצוא נעליים במידתי שיש להן גם בולמי זעזועים טובים וגם סוליה חלקה שמתאימה לסיבובים על רצפת הגומי של הסטודיו).

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפוסתרפיה יעילה לכאבי ברכיים? - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    10/04/2012

הפסקת הפעילות האירובית מאד תעזור לברכיים. הפעילות האירובית היחידה שאני ממליץ לסובלים מבעיות ברכיים היא שחייה. אפוס טרפיה מתאימה רק לסוג מסויים של בעיות. אין לי מספיק אינפורמציה להחליט או להמליץ לך על אפוסטרפיה במקרה הספציפי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפוסטרפיה חברה הגונה והוגנת

רחל זיגלר
    11/07/2014

לדאבוני השתמשתי בנעליים המיוחדות שלכם תקופה קצרה ונאלצתי להפסיק בגלל בעיית רגליים שונה. לאורך הטיפול קיבלתי יחס והיענות מדהימה מהצוות ובראשותו הפיזיוטרפיסט רועי בהרצליה.כשנאלצתי להפסיק, מצאה החברה לנכון להחזיר לי את כל כספי, ללא חיוב כלשהו. מנסיוני בשוק הישראלי זה לא מובן מאליו. אני מודה לכם ומקווה שאוכל לחזור בעתיד.בברכה, רחל זיגלר מכפר סבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו