פענוח M.R.I ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח M.R.I ברך
    יפעת
    10/07/2012

לפני 13 שנה קרעתי את המיניסקוס בברך ימין, עברתי אורטוסקופיה. מאז הכל בסדר. מיזה 3 חודשים נפיחות בברך היו לי כאבים, קיבלתי ארקוקסיה90 - הכאבים חלפו אך הברך כבדה ונפוחה, גם עשיתי פזיוטרפיה לחיזוק שרירי הברך. קיבלתי היום תשובת אמ.אר.אי ואודה לך אם תפרש לי מה כתבו ובכן:
    בסיכום: " ללא ממצא פתולוגי ברור. דלדול שרירים ורושם לשינויים בצקתיים בשומן התת עורי ברקמות הרכות. אזור קטן מאוד של אי סדירות בסחוס בטיביה הלטרלית, ללא הדקקות של הסחוס. ציסטה ע"ש בייקר קטנה.". אנא תרגם.ומה דעתך על הנ"ל? הרבה הרבה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח M.R.I ברך

הוספת תגובה

• פענוח M.R.I ברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    10/07/2012

מצויינים ממצאים שונים שלדעתי אינם מסבירים את תלונותיך. חסרים לי פרטים רבים כדי לשער מה הבעייה. למשל: גיל, עיסוק ספורטיבי, מתי ואיפוא כואב וכו' ובעיקר חסרה לי הבדיקה הידנית של הברל שלך. יש הרבה דברים שבדיקה ידנית מגלה וצילום או MRI לא מראה. אז חזרי לאורטופד שלך עם תוצאות ה- MRI. מקווה שהבעיה תפתר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלך

השואלת
    11/07/2012

אני בת 58 איני עוסקת בספורט. אך רוב הרבה על הרגליים. אחרי שקיבלתי ארקוקסיה 90 הכאבים חלפו אך הברך נשארה נפוחה. אז אנא בטובך עד שיהיה לי תור לרופא, איזה ממצאים שלא קשורים לברך גילית, ? מה לא בסדר?? . הכאבים היו מאחורי הברך, בפנים. אךחלפו. אם אני יהיה בערך שעתיים על הרגליים יתחילו קצת כאבים מאחורי הברך, גם כשירדתי במדרגות הברך כאבה. אך הכאבים חלפו. אילו ממצאים גילית בתשובה???
    הרבה תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לשאלך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    11/07/2012

בדיקת ה- MRI מעלה אפשרות של שחיקת סחוס קלה. הבדיקה אינה מראה ממצא ברור אחר.
    בתשובתי הראשונה נפלו מספר טעויות כתיב אום תיקנתי. אנא קראי שוב את תשובתי הראשונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו