ממצאי סריקה על קולית של ברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאי סריקה על קולית של ברך שמאל
    ירון
    11/08/2012

שלום רב: בתאריך 5/7/2012 ביצעתי סריקה קולית של ברך שמאל בגין כאבים עזים ולהלן התוצאות. TENDINITIS קשה של הגיד הפטלרי עם בצקת מסביב ותפליט מינימלי, התעבות של הגיד בעיקר בחלקו הפרוקסימלי.
    אין לשלול אפשרות APEXITIS ללא נוזל בבורסה SASD יתר מיניסקוסים ,רצועות הקולטרליות,גיד ה QUADRICEPS ופוסה פופליטיאלית הודגמו ללא ממצא חריג.

אני מבין שמדובר ככל הנראה בדלקת ולכן אני לוקח אטופן (600 מ"ג) פעמיים ביום סך הכל 1200 מ"ג. למרות שחלף חודש ושבוע הכאב במאמץ לא מפסיק. היות ואני ספורטאי אני כבר חודש ימים במנוחה מהספורט. ולשאלתי האם יש כדור אחר שאני יכול לקחת ? היתכן שכדור האטופן לא עוזר ? ובמילים אחרות מה אתם מייעצים לי לעשות. אודה לכם מאוד. ירון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממצאי סריקה על קולית של ברך שמאל - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    11/08/2012

בעקרון, רצוי לשלב טיפול תרופתי עם פיזיותרפיה מתאימה לבעיה של הברך, רק טיפול תרופתי לא יספיק במקרה זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו