מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחזור רצועה צולבת קדמיתאלי15/08/2012
שלום רב
שמי אלי אני עוד חודשיים וחצי בן 17 ואני לאחר שחזור רצועה צולבת קדמית + כריתה של עד 30 % של המיניסקוס החיצוני עברתי את הניתוח לפני חודש ושבוע בתאריך 8.7.12 והתחלתי מיד בטיפול יהפיזיותרפיה והוראה ללכת עם דריכה מלאה על הרגל כמו כן לאחר הניתוח הברך הייתה נפוחה אני מתקדם יפה מאוד בטווחי התנועה בברך בקיפול והיישור שלי מלא עדיין טיפה אני צולע ובכן קבלתי לעשות גם כן פיזיותרפיה 5 שעות ביום ובכן לפני יומיים-שלושה במקרה נתקעתי בשולחן והרגשתי מתיחה ברצועה אך לא התנפחה לי רק באותו הזמן של המכה כאב לי עיפה וחזרתי ללכת רגיל והמשכתי בתרגילים הפיזיותרפיסט אמר לי שאם לא התנפחה לי הברך ולא היו נוזלים הכל בסדר האם עליי לחשוש בנוסף על כך אתמול תרגלתי עלייה במדרגה כאשר הרגל החולה עולה ואז הבריאה וכשירדתי הרגשתי כאילו חוט נפרם כאילו משהו בברך נקרע לאט לאט תוך שתי שניות אך שוב עברו 24 שעות ואין כאבים ונפיחות אני לא כל כך מבין אני יודע שיש לי בברך איפה שהפיקה בין השוק לירך איזור רך מאוד שנכנס בפנים אתמול בבוקר הרגל כאילו הייתה כבר ישרה ולא נראתה כך וחזרה למצב שלה של לפני כמה ימים עד שהצלחתי ליישר אותה ושאני נוגע באיזור יש קצת רעש של חיכוך של תזוזה האם עליי לחשוש ? מצטער שכך חפרתי בהודעה ארוכה אני פשוט קצת מפוחד כי צריך לשמור עליה כמה שיותר ... מחכה לתשובה .. תודה רבה ... !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחזור רצועה צולבת קדמית - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי16/08/2012על פי הסיפור לא נראה לי שעליך לחשוש מפגיעה ברצועה המושתלת. למען הבטחון צור קשר עם האורטופד שלך שיבדוק ויודא שאכן כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניסקוס
אלי16/08/2012ומה בנוגע למיניסקוס על מה שכתבתי הרי חלק נכרת במהלך הניתוחהאם יכול להיות שקרעתי את ההמשך של מה שנשאר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיניסקוס - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי16/08/2012הכל יכול להיות, אבל הסיכוי לא גדול שאכן קרה כי נזקים כאלה קורים מחבלה סיבובית ולא ממכה ישירה. אבל כדי להיות בטוח עליך להיבדק פיסית. צר לי אך אינני יכול למשש לך את הברך דרך האינטרנט. אולי בעוד כמה דורות זה יהיה אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?