DDS-300 למי שרוצה תוצאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• DDS-300 למי שרוצה תוצאות
    ענת אלמוגי
    15/08/2012

לפני שלוש שנים, היו לי כאבים כל-כך חזקים בברכיים, עד שפחדתי שמתרחש בגופי תהליך בלתי הפיך כלשהו. חשבתי שחליתי באיזו מחלה קטלנית. זמן מה קיוויתי שאיכשהו הכאב יעבור מעצמו: פחדתי לפנות לרופא לצורך איבחון הבעיה. בסוף, התברר שיש לי שחיקה בסחוס. כל צעד שעשיתי נגמר בכאב חריף. במצב שכיבה, הכאבים היו קצת יותר נסבלים, אבל עדיין די חזקים. חברה שלי קראה באיזה מקום על טיפול בחגורה DDS300 שעזר ללא מעט אנשים...ברור שלא סמכתי על השיטה בעיניים עצומות, כי בעבר התנסיתי בטיפולים לא יעילים...
    אז, קודם עשיתי בדיקת התאמה, התייעצתי עם כמה מטופלים שהבריאו בעזרת הטיפול ורק אח"כ החלטתי שאני הולך על זה...
    אחרי חודשיים וחצי של טיפול, לא נשאר בי אפילו צל של ספק שהשיטה עובדת. שימוש בחגורה מנע ממני סבל רב. בשבילי זה התברר כטיפול מושלם: הפסקתי לקחת כדורים וויתרתי על ניתוח. בהדרגה חזרתי להיות בן אדם בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    DDS-300 למי שרוצה תוצאות

הוספת תגובה

• DDS-300 למי שרוצה תוצאות - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    16/08/2012

אז מה השאלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו