מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ברכיים לסרוגיןירון18/08/2012
שלום רב, בן 34, לפני כשלוש שנים בערך עברתי ניתוח אוטוסקופיה לחיתוך המינסקוס בגלל קרע בברך שמאל ומאז לא הורגש שום כאב באף אחת מהברכיים למרות שעשיתי ספורט לסרוגין בצורה בינונית .
לפני כחודש בערך התחלתי לעשות ספורט על בסיס יום יומי שבעיקרו מבוסס על חיזוק שרירים מסביב לברך כגון , ירידה למצב של סקווש וכפיפות 2 רגלים מעמידה לפסיעה .
מיד כאשר התחלתי את הספורט הנל התחילו לי כאבים חדים לסרוגין בפיקת הברך ולעיתים מסביבה וגם חולשה מסויימת לדרוך על רגל ימין כאשר הולך בצורה רגילה .
הכאבים באים לסרוגין ונעלמים לאחר ריצה קלה או מתיחות .
יש עוד לציין כי אין לי כאבים כאשר אני מיישר או מכופף את הרגל כלומר אין הגבלת תנועה .
תודה מראש , ירון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך צ"ל
ירון18/08/2012הכאבים באים לסרוגין ונעלמים לאחר ריצה קלה או מתיחות . = הכאבים באים לסרוגין . הם נעלמים לאחר פעילות של ריצה קלה או מתיחות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ברכיים לסרוגין - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי18/08/2012לא רשמת שום שאלה בסיפור שלך. אני מניח שהשאלה שלך היא מה מקור הכאב ומה ניתן לעשות. אין כנראה קשר לניתוח שעברת. כדי לתת אבחנה ןלהציע טיפול צריך לבדוק אותך ידנית, אוצי לצלם וכו' אם צריך. לצערי לר ניתן לבצע זאת דרך האינטרנט. אנא פנה לאורטופד שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה , המשך ...
ירון18/08/2012אכן רציתי לשמוע את חוות דעתך . האם היית ממליץ להפסיק עם הספורט עד לבירור ? למרות שכאשר אני רץ ריצה קלה אז הבירכיים לא כואבות .
וגם ,האם היית ממליץ להתחיל להשתמש ב גלוקוזאמין וכונדרויטין?
שוב תודה.
ירון .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה , המשך ... - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי21/08/2012ממליץ להפסיק ספורט עד חבדיקה, אינני מאמין ב- גלוקוזאמין וכונדרואיטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?