מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בברךאביב13/10/2013
שלום ד"ר
אני סובל כבר כמה חודשים מכאבים בברך שמאל, האורטופד שבדק אותי טען שזו דלקת ונתן לי מרשם ל nabuko 500 והפנה אותי לבדיקת אולטראסאונד. תוצאות הבדיקה הן: הצטברות נוזל לא צלול ברצסוס סופרא-פטלרית, lcl ו-mcl תקינים, רושם על התעבות קלה של גיד הקוודריצפס, אין עדות לבייקר ציסט, זרימה חופשית בכלי דם פופליטאלי. עד כאן.
כשהוא ראה את הפענוח הוא אמר שזו אכן דלקת ונתן לי עוד מרשם ל- xefo 8mg
בכל אופן רציתי בבקשה לקבל חוות דעת ממך משום שמשהו בהתנהלותו של האורטופד גורם לי לא לסמוך על חוות דעתו. רציתי לדעת אם זו אכן דלקת, אם לא צריך לשאוב את הנוזל שהצטבר. יצויין כי אני נוטל את התרופה שרשם לי כבר 5 ימים (נבוקו 500 תרימה).
בתודה מראש, אביב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברך - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי13/10/2013אתה לא סומך על האורטופד שלך ואתה רוצה לסמוך על אורטופד שאף פעם לא ראה אותך ולא אתה אותו, שיתן לך אבחנה באינטרנט וכל זה - בלי לבדוק אותך. ובכן, זה ממש לא יכול לעבוד כך. כדי לתת לך אבחנה והצעה טיפולית אני חייב לבדוק אותך. לכן גש לחוות דעת נוספת. מצא אורטופד שאתה סומך עליו או קבלת המלצות עליו עבור בדיקה ושמע לעצתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לקבל חוות דעת נוספת ממך
אביב14/10/2013ברור לי שזו לא הדרך וכבר קבעתי לי תור לאורטופד אחר בעוד שבוע, הבעיה שזה עוד שבוע עם כאבים ולכן רציתי רק לשמוע את חוות דעתך וציינתי מילה במילה את תוצאות בדיקת האולטראסאונד שעברתי. רציתי רק לדעת אם הצטברות נוזל לא צלול זו אכן דלקת כמו שהרופא שהייתי אצלו טען. בכל אופן תודה, האורטופד אצלו טיפלתי אפילו לא טרח לקרוא את מה שאתה קראת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?