כאבים בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך
    אביב
    13/10/2013

שלום ד"ר
    אני סובל כבר כמה חודשים מכאבים בברך שמאל, האורטופד שבדק אותי טען שזו דלקת ונתן לי מרשם ל nabuko 500 והפנה אותי לבדיקת אולטראסאונד. תוצאות הבדיקה הן: הצטברות נוזל לא צלול ברצסוס סופרא-פטלרית, lcl ו-mcl תקינים, רושם על התעבות קלה של גיד הקוודריצפס, אין עדות לבייקר ציסט, זרימה חופשית בכלי דם פופליטאלי. עד כאן.
    כשהוא ראה את הפענוח הוא אמר שזו אכן דלקת ונתן לי עוד מרשם ל- xefo 8mg
    בכל אופן רציתי בבקשה לקבל חוות דעת ממך משום שמשהו בהתנהלותו של האורטופד גורם לי לא לסמוך על חוות דעתו. רציתי לדעת אם זו אכן דלקת, אם לא צריך לשאוב את הנוזל שהצטבר. יצויין כי אני נוטל את התרופה שרשם לי כבר 5 ימים (נבוקו 500 תרימה).
    בתודה מראש, אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בברך

הוספת תגובה

• כאבים בברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    13/10/2013

אתה לא סומך על האורטופד שלך ואתה רוצה לסמוך על אורטופד שאף פעם לא ראה אותך ולא אתה אותו, שיתן לך אבחנה באינטרנט וכל זה - בלי לבדוק אותך. ובכן, זה ממש לא יכול לעבוד כך. כדי לתת לך אבחנה והצעה טיפולית אני חייב לבדוק אותך. לכן גש לחוות דעת נוספת. מצא אורטופד שאתה סומך עליו או קבלת המלצות עליו עבור בדיקה ושמע לעצתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רציתי לקבל חוות דעת נוספת ממך

אביב
    14/10/2013

ברור לי שזו לא הדרך וכבר קבעתי לי תור לאורטופד אחר בעוד שבוע, הבעיה שזה עוד שבוע עם כאבים ולכן רציתי רק לשמוע את חוות דעתך וציינתי מילה במילה את תוצאות בדיקת האולטראסאונד שעברתי. רציתי רק לדעת אם הצטברות נוזל לא צלול זו אכן דלקת כמו שהרופא שהייתי אצלו טען. בכל אופן תודה, האורטופד אצלו טיפלתי אפילו לא טרח לקרוא את מה שאתה קראת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו