מחלת פרטס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת פרטס
    מארק
    21/12/2013

שלום רב.
    אני ישתדל לספר כמה שיותר בקצרה .
    בערך בשנת 2000 אובחן אצלי פרטס בגיל 7 ועברתי כתוצאה מכך 2 ניתוחים וכעבור תקופת אישפוז ופיזיותרפיה חזרתי לתפקד באופן מלא.
    בשנת 2010 אחרי הרבה מאמצים הצלחתי להעלות את הפרופיל שלי לפני הגיוס ל97 עם 2 סעיפים ושירתתי בחיל רגילים .
    במהלך ה3 שנים האלה ביחידה עברתי המון אימונים פיזים שידעתי מראש שעלולים לפגוע במפרק והחלטתי לקחת סיכון ולשרת בכל זאת .
    היום אני משוחרר חצי שנה ובשבועיים-שלושה האחרונים אני מרגיש עייפות במפרק בזמן עליית מדרגות או בזמן הליכה והיום זה השיא ברגע הזה שאני רושם את ההודעה יש לי כאבים יותר חזקים אפילו בישיבה.
    אני יציין שאלה כאבים שבאים וחולפים .
    נכון לעכשיו אני כבר שבוע הבא רוצה לקבוע תור לאורטופד שניתח אותי אבל אני רוצה להבין בבקשה מה רמת החומרה שגרמתי לעצמי ב3 השנים האלה שסחבתי משקלים ולפי הערכתך מה עלולים להיות הטיפולים הבאים שאני יצטרך לעבור .
    הבנתי שאופציית ניתוח -החלפת מפרק זה דבר שעלול גם להיות אפשרי .
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת פרטס

הוספת תגובה

• מחלת פרטס - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    21/12/2013

מארק שלום,
    לא בטוח שנגרמו סיבוכים עקב השירות הצבאי המלא שביצעת.
    כדי לייעץ, יש צורך לבדוק אותך וגם לעיין בצילומי האגן ומפרקי הירכיים שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו