כאבים בברך שש שנים לאחר שיחזור pcl

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בברך שש שנים לאחר שיחזור pcl
    דניאל
    03/02/2014

שלום,

שמי דניאל בת 25, לפני כשש שנים עברתי ניתוח לשיחזור רצועה צולבת האחרית.
    השיקום לאחר הניתוח היה ארוך וקשה. הייתי ספורטאית מקצועית אך אאני יכולה לחזור לספורט בו עסקתי, לרוץ ,לקפוץ וכד' וכן אנני עושה דברים שעללוים לגרום לכאב כזה או אחר.

בשש השנים האחרונות לא היו לי כאבים משמעותיים אך מזה כחצי יממה אני סובלת מכאבים חזקים מאוד כאשר אני מישרת את הרגל ובהליכה (כאבים המזכירים את הכאבים לפני ואחרי הניתוח).
    יש לציין שאני בהריון בשבוע 17 ושהכאבים הופיעו ללא מאמץ וללא תנועה לא נכונה של הרגל אלא כאשר ישבתי במנוחה ומאז לא עברו או נחלשו.

אנני יודעת מה עלי לעשות בנתיים, בגלל ההריון אנני רוצה לקחת תורופות ללא התיעצות עם רופא .
    התורים לאורתופדים אינם מהיום למחר והייתי שמחה לקבל יעוץ מה לעושות בנתיים כדי להקל על הכאבים ולדעת ממה כאבים אלו יכולים להיות.

תודה רבה,
    דניאל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים בברך שש שנים לאחר שיחזור pcl - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    04/02/2014

במקומך הייתי ממתינה קודם כל לבדיקה של אורתופד ברכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה והתגובה המהירה.

דניאל
    04/02/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו