כאב ברך שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברך שמאל
    שלומי
    31/03/2014

שלום, שמי שלומי בן 25. בשנה וחצי האחרונות אני מבצע פעילות גופנית בעיקר ריצות, כ2-3 פעמים בשבוע, כ-6 ק"מ בכל פעם.
    בשבוע האחרון אני חש כאב טורדני מאוד בברך שמאל,
    חשוב לציין שכאב זה מופיע לרוב בעת עלייה וירידה של מדרגות בלבד, (ובעיקר אחרי זמן מנוחה ממושך כגון קימה משינה), אך זה כאב חד.

נשלחתי לצילום רנטגן, ואני אשמח אם יהיה ניתן לתת לי חוות דעת עד שיגיע מועד התור לאורתופד.

בברכה,
    שלומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברך שמאל

הוספת תגובה

• כאב ברך שמאל - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    31/03/2014

התאור שלך מציע שמדובר בבעיה בסחוס הפיקה שחיקה קלה/דלקת/מנח לא נכון של הפיקה ועוד. שלחת צילום לברך (רק קדמי) חסר לי צילום צדדי, במקרה שלך הוא העיקרי. עם זאת אני מהמר שהוא יהיה תקין. האבחנה נעשית רק בבדיקה ביד. הטיפול לבעיה - פיסיוטרפיה. תרופה יותר טובה - הפסק ריצות ותתחיל לשחות. אבחנה סופית תעשה רק לאחר בדיקת אורטפד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום צידי

שלומי
    31/03/2014

שחייה היא לא הצד החזק שלי בלשון המעטה :/
    מצרף צילום צידי של הברך, אשמח לתגובה ממך.

תודה רבה
    שלומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו