מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ברך ימיןעוזי01/04/2014
אני בן 73. כאבים בברך ימין מזה כ 13 שנה. לפני כ 11 שנה עברתי אורטרוסקופיה שלאחריה 3.5 שנים הכאב פחת מאד. לאחר חזרת הכאבים ועד היום עשיתי: פיזיוטרפיה, הידרוטרפיה, אפוסטרפיה, זריקת סטרואידים ואח"כ ההחדרת גלי רדיו במרפאת כאב תחת שיקוף. הרוב לא עזרו ומה שכן - לעד שבועיים בלבד.
הכאב מתבטא רק בהליכה, לאחר כ 30 דק'. אני צולע במידה משתנה.
בבדיקת אורטופד לאחרונה קבע: "מנח ברכיים בוארוס יותר מימין. חוסר יישור של כ 10 מעלות כיפוף 120,רגישות מדיאלית ניכרת". בצלום השבוע הממצא "שינויים ארטרוטיים עם הצרות קשה ברווח מפרקי"
בעבר נהגתי לטייל הרבה ברגל, מה שנמנע עכשיו, גם משום שיש לי כאבים בשל שינויים ניווניים בצוואר (קשים יותר) והן בגב תחתון. גם יש לי שינויים ארטרוטיים במפרקי אצבעות הידיים. אני עושה פעילות גופנית ככל שאפשר.
האם זריקות היאלורוניות או אורטוקין תוכלנה לעזור? או שרק ניתוח החלפת ברך נותר לי לעשות - למרות ה"מחיר" של החלמה ממושכת ושבועות ראשונים עם כאב לא פשוט, כאשר יש בכל ניתוח סיכונים מסוימים ואחוזי אי הצלחה.
אם המסקנה ניתוח החלפת ברך: באם הצלום מראה היצרות בצד המדיאלי בלבד תדרש רק החלפת חצי ברך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ברך ימין - תגובה
ד``ר סוזנה הורוביץ03/04/2014לפי מכתבך הטיפול המועדף הוא החלפת ברך ולא הזרקות. סביר, תלוי בבדיקתך ובתוצאות הצילומים, שניתן לבצע החלפת ברך חלקית של הצד הפגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיים בברך ורצועה מתוחה
דליה לב25/04/2014בצילום אולטראסאונד לאחרונה גילו שיש לי מיים בברך הקידמית וגם מאחרוי הרגל בתוספת דלקת ורצועה מתוחה כול הבעיות נגרמו כתוצאה מתאונת דרכים על אופנוע שהיתה לי לפני כמעט שנה , רק עכשיו גילו את הבעיה וכול הזמן הזה הסתובבתי עם כאבים איומיםמה הטיפול איך שואבים מיים מהברך? ההשאלה איך ניתן לפתור את הבעיה והם ניתן לפתור את הבעיה לצמיתות? כרגע מושבתת מספורט ואני חולת ספורט. מה עושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?