ניתוח להחלפת ברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להחלפת ברך
    שמחה מוסטקי
    10/06/2014

אני בת 59 וחצי משקלי כ-85 ואני מועמדת לניתוח total knee replacement
    tkr הייתי רוצה לקבל בבקשה מידע לגבי סוגי הפרוטזות הקיימות ומהי הפרוטזה הטובה ביותר שמתאימה לי ושאורך החיים שלה הכי ארוכים.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להחלפת ברך

הוספת תגובה

• ניתוח להחלפת ברך - תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    10/06/2014

בחירת הפרוטזה מתבצעת לפי נתוני החולה וצרכיו ולפי העגפות המנתח. המנתח שלך צריך להרגיש טוב ומנוסה עם הפרוטזה שהוא בוחר. לכל מנתח הפרוטזה החביבה עליו. ככלל כשהניתוח מבוצע נכון אז אורך החיים של כל הפרטזות דומה. 15-20 שנה כממוצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ

שמחה מוסטקי
    11/06/2014

תודה רבה על התגובה המהירה ,חשבתי שאולי אוכל לקבל ממך אולי שניים או שלושה סוגים שמומלצים באופן כללי ,יש פרוטזה שנקראת צימר ? או שאני משבשת את השם
    ושוב תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוטזה בשם זימר האם שמעתם עליה?

שמחה מוסטקי
    21/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו