מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בסדק במיניסקוסג'וי05/08/2014
שלום רב ! אני בן 44. מעולם לא סבלתי מפציעות ברכיים ו זה שלושה חודשים אני סובל לראשונה מכאבים עזים בברך שמאל ללא שום חיווי חיצוני כנפיחות או צבע עור שונה. אבהיר כי לא הייתה שום נפילה או חבלה. הכאבים הופכים לבלתי נסבלים כמעט בעמידה והליכה. כמובן שחדלתי לחלוטין מספורט . הכאבים מופיעים גם במנוחה מוחלטת (שכיבה), אך יש הקלה. הכאב הוא מאד נקודתי וחד בחלק הפנימי של הברך. אורתופד מסוים סבר שזו דלקת רשם לי celecoxib. נטילת הכדורים לא הועילה. לאחר מכן הופניתי ע'י אורתופד אחר למיפוי עצמות Aspect ולהלן הממצאים: קליטת יתר בקונדילוס פמורלי מדיאלי בברך שמאל. באחבנה מבדלת : פגיעה ליגמנטרית AVN . האורתופד כתב בהפניה: רגישות סדק מפרקי פניני יציבות שמורה ללא נוזל חופשי.
לאחר האבחנה של מיפוי העצמות אמר האורתופד " כמו שזה בא - זה ילך. אין צורך בטיפול תרופתי כלשהו.". הוא המליץ להשתמש חודש ימים בקביים כדי להפחית עומס על הברך וחודש ימים חופשת מחלה. א. קשה לי להבין עדיין מה גורם לכאב וממה אני סובל? ב. אני משתמש אמנם בקביים זה שבועיים אך אין שום שינוי בסטטוס הכאב.אם היית ממליץ על טיפול אחר"/ נוסף שיוכל להפחית את הכאב עד להעלמתו לחלוטין? ג. האם ייתכן ותהיה נחוצה התערבות כירורגית (ניתוח) ע'מ לאחות את הסדק במיניסקוס או כל מה שגורם לי לכאב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסדק במיניסקוס - תגובה
ד``ר אליהו ליברטי13/08/2014ההחלטה על התערבות כירורגית תבוא רק אם בבדיקה + בהדמייה יימצאו מספיק סיבות לכך. לא ניתן על פי היידע שספקת לקבוע זאת. גש להיבדק על ידי אורטופד שישלים את התמונה וייעץ לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים שלא נפסקים בין הברך לכף הרגל
פענוח צילום רנטגן ברכיים ומה זה אומר
פיענוח מיפוי עצמות ומה אומר דגש לשתות
כאבים בברכיים ימין ושמאל ואולטרסאונד
קרעים במיניסקוס והזרקת חומצה הילרונית לברך
תחושת לחץ בברך בעקבות חבלה
הסתיידויות ונוזלים בברך והמלצת המנתח היא
טיפול באקטמרה ומחסורו והאם הוא זמני
שחיקת סחוס בברכיים אוסטואריטיס גיל 81
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?