דלקת במפרק הירך- האמנם ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת במפרק הירך- האמנם ?
    בלה
    11/09/2014

מזה מספר שבועות אני סובלת מכאבים בגב התחתון אשר הלכו והתמקדו בצד השמאלי, במפרק הירך וירדו עד הברך.
    תחילה סברו הרופאים שזו תוצאה מפריצת דיסק שעמה אני חיה כבר כ-40 שנה. לאור העובדה שהכאב, במפרק הירך עד הברך, קשה היום הרבה יותר מאשר כאב הגב,העלתה הפיזיוטרפיסטית, אליה הופניתי, את ההשערה על קיומה של דלקת כלשהי במפרק הירך.
    כיצד ניתן לבדוק זאת ? מהם דרכי הטיפול לבעיה זאת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת במפרק הירך- האמנם ?

הוספת תגובה

• דלקת במפרק הירך- האמנם ? - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    11/09/2014

אין מחלה ספציפית ששמה דלקת במפרק ירך. יש מגוון סיבות, שיכולות לגרום לכאבים ו/או לדלקת במפרק ירך, אם מדובר בשינויים ניוונים, בהסתיידויות, בגופים חפשיים וכד'.
    לכן כדי לסייע לך יש צורך בבדיקה גופנית ויתכן גם בבדיקות הדמיה לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בברך ובגב התחתון

מור, בי-קיור
    21/09/2014

שלום בלה,
    אומנם אין לי עצה בנושא בדיקת החשש לדלקת, אך בהחלט יש לי המלצה לסיוע בעניין הכאבים.
    ישנו מכשיר רפואי בשם בי-קיור לייזר שמאפשר הקלה בכאבים רבים, בין השאר באלו הנובעים מכאבי שרירים ודלקות.
    המכשיר מבוסס על טכנולוגיית הלייזר הרך, שקיימת כבר שנים רבות, והוכחה מחקרית כיעילה לסייע בטיפול בבעיות אורתופדיות ובטוחה לשימוש.
    במידה ואת מעוניינת, אני ממליצה לך ליצור קשר עם נציג שירות לקוחות בטלפון 3414* אשר יסביר לך באופן אישי על הבי קיור לייזר ויתרונותיו.
    המשך יום נעים ושקט,
    מור, בי-קיור לייזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו