שנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך המשך כאבים .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך המשך כאבים .
    שמוליק
    02/09/2016

שלום .
    כשנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך כתוצאה מתאונת דרכים לאחרונה עברתי צילום mri לאחר המשך כאבים ורגישות בברך בעיקר כאשר אני מיישר את הרגל .תוצאת הצילום הבחנה איחוי מלא ותקין ולא נמצאו קרעים.
    שאלתי היא מדוע אני ממשיך להרגיש כאבים וקושי ביישור הברך?
    אני מרגיש שינוי קל בצורת הברך ובליטה של עצם ממש מתחת לברך זה משהו שיכול להיווצר?
    תודה מראש אשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שנה וחצי לאחר שבר תלישה בברך המשך כאבים . - תגובה

ד``ר סוזנה הורוביץ
    02/09/2016

קיימים מספר מוקדים של שבר תלישה ולא ניתן להבין לפי השאלה, באיזה מהם מדובר. אם זה בתוך הברך,
    תהליך
    הבראה יכול לקחת כשנתיים. אם מדובר באיזור התפיחות, אז זו הסיבה לתפילות בקדמת הברך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר בשבר הנ"ל...

שמוליק
    03/09/2016

הודגם שבב עצם מנותק בצמוד לאספקט עליון של פיבולה פרוקסימלית משמאל מתאים לשבר
    תלישה. כמו כן הודגם קו שבר תוך מפרקי בראש פיבולה שמאלית באזור מפרק פיבולה טיביאלי
    פרוקסימלי משמאל.
    פרט לכך, לא הודגם ממצא בולט.
    ד"ר אשמח לדעת אם מצב כזה של שבר יכול לגרום לשינוי קל בצורה של הברך והמשך כאבים כשנה וחצי לאחר התאונה כאשר צילום mri עדכני לא מראה שום ממצא חריג ...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו