כאבים במיניסקוס לאחר ארטרוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במיניסקוס לאחר ארטרוסקופיה
    יואב
    09/10/2017

שלום ד"ר
    מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים חזקים בברך שמאל.
    בMRI נראה קרע נרחב במניסקןס ושחיקת סחוס רצינית.
    לפני כחודשיים עברתי ארטרוסקופיה ומאז הכאבים החמירו ונפיחות בברך.אציין שאני נוטל המון משככי כאבים, נרות וולטרן, טיפות אופטלגין, אטופן 500 מג. הכאבים אינם מרבים.
    איני מסוגל לעמוד על הרגל מעבר ל10 דק. אני מרגיש לחץ ותחושת נעילה. גם בשכיבה הכאבים אינם מרפים. אציין שכשאני לוקח נרות וולטרן, אחרי 5 שעות לערך ישנה הקלה ולאחר מס' שעות שוב הכאבים מופיעים.
    שאלתי היא: מה עליי לעשות ? למי לפנות? מה הצעד הבא שעליי לעשות, אם ארטרוסקופיה לא הועילה ואף החמירה את המצב ?
    תודה רבה
    יואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים לאחר ארטורסקופיה.

ד``ר אליהו ליברטי
    09/10/2017

פעמים רבות יש כאבים לאחר ארטרוסקופיה. במרבית המקרים זה לא שהניתוח "לא הצליח" אלא זה בגלל שהממצא בברך אינו בר תיקון. הרפואה לא יודעת לתקן נזקי סחוס, אולי בדומה למה שנמצא אצלך. אנו נוהגים להחליק עד כמה שאפשר ולהוציא סחוס חופשי לפעמים לגרום למיקרו שברים באזורי עצם חשופה כדי לעודד צמיחת רמה דמויית סחוס. חסרים לי המון פרטים כדי לתת לך עצה טובה. אני מציע שתפנה למומחה ברכיים אחר מהמנתח שלך. תביא את כל התיעוד הרפואי והצילומים כולל MRI שעשו לך. לאחר בדיקה יסודית ועיון בצילומים תוכל לקבל הערכה טובה למצבך ןהצעות מה כדאי לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    09/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר אליהו ליברטי
    09/10/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו