שתל חיצוני לניתוח שחזור רצועה צולבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל חיצוני לניתוח שחזור רצועה צולבת
    ניר
    21/11/2017

אני בן 54. נפגעתי לפני כחודשיים בפעילות ספורט ויש לי קרע מלא של הרצועה הצולבת הקדמית ושל המניסקוסים. אני החלטתי לעשות ניתוח לשחזור הרצועה. נאמר לי כי בגילי לא מומלץ להשתמש בגיד מהאמסטרינג שלי לצורך השחזור, אלא בשתל חיצוני כי הגיד שלי בגילי כבר לא הכי טוב, אך שתל חיצוני יעלה לי כ - 20,000 ש"ח + עלות ניתוח פרטי, בעוד ניתוח שחזור שאעשה במרפאה אורטרוסקופיה ורפואת ספורט בבי"ח מאיר שטיפלה בי יהיה בחינם, אך הם לא עושים ניתוחי שחזור עם שתל חיצוני, ואם אבחר בשתל חיצוני, כפי שהם ממליצים לי, הם לא יוכלו לנתח אותי ואצטרך לעשות זאת במקום אחר בעלות כספית גדולה מאד. שאלתי, האם, בשקלול כולל, זה יהיה בסדר אם אעשה בגילי ניתוח שחזור תוך שימוש בגיד מהרגל שלי כדי להימנע מעליות כספיות כבדות של שימוש בשתל חיצוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שתל עצמי

ד``ר סוזנה הורוביץ
    22/11/2017

בעקרון, גם שתל עצמי מצליח בגילאי 50. ההתאוששות לוקחת יותר זמן, והשתל העצמי בגיל זה חלש יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו