חשד לקרע חלקי בצולבת מפריקת פיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לקרע חלקי בצולבת מפריקת פיקה
    דני
    23/04/2020

שלום,לפני כיומיים היה לי mri ואמרו שיש לי חשד לקרע חלקי בצולבת זה קרה מפני שפרקתי את הפיקה במשחק כדורגל לפני כחודשיים כיום אני מרגיש שאני יכול לשחק כדורגל לרוץ לקפוץ לעשות הכל אבל אני לא יודע עם אני צריך ניתוח? עם מותר לרוץ או לעשות כל ספורט אחר?עם הרצועה תחזור למה שהיא היית? אומרים שמי שפורק את הפיקה 50 אחוז יפרוק עוד הפעם ואני לא רוצה לפרוק עוד הפעם ואני לא רוצה ניתוח הבחנו שיש חשד לקרע בצולבת שהצולבת לא קשור לפיקה שאני מסובב תרגל כלפי פנימה אני מרגיש כאילו משהו נמתח אבל זה לא כואב אני רגיל ביום יום לרוץ לקפוץ לשחק כדורגל כדורסל ואני לא רוצה לפרוק עוד הפעם או לשחק בפחד שאני מכופף את שתי הרגליים שלי אני שומע בברכיים בשתיהם קצת רעשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דני

ד``ר אליהו ליברטי
    23/04/2020

שלום דני. נכון פריקת הפיקה אינה קשורה לצולבת. אף אחד לא אמר שהצולבת (כנראה הקידמית) קרועה. זה רק חשד. בלי שאבדוק פיסית את הברך שלך לא אוכל לענות לך מה מותר ומה אסור והאם יש דרך טיפול ללא ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו