בורג נעילה במפרק ירך ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בורג נעילה במפרק ירך ימין
    תומר
    12/07/2021

שלום ד"ר
    מצד אחד אורתופד כתב שאין בליטה של הבורג מצד שני מומחה אחר קבע שבצילומי רנטגן עדכניים- יש חדירה של בורגה נעילה המקורב מעבר לקורטקס בטרוכנטר הגדול
    הייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בליטה לא גדולה ובדרך כלל זה לא גורם לכאב

ד``ר אליהו ליברטי
    12/07/2021

יש חדירה של בורג הנעילה מעבר לטרוכנטר הקטן (ולא הגדול כפי שרשמת). הבליטה לא גדולה ובדרך כלל זה לא גורם לכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תומר

ד``ר אליהו ליברטי
    15/07/2021

יש חדירה של בורג הנעילה מעבר לטרוכנטר הקטן (ולא הגדול כפי שרשמת). הבליטה לא גדולה ובדרך כלל זה לא גורם לכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בורג נעילה במפרק ירך ימין

תומר
    15/07/2021

בתנועות של הרגל אני לפעמים מרגיש תקיפה חזקה של כאב שמשתקת לי את כל הרגל מהאזור הזה ד"ר.. ואפילו במצב מנוחה אני מרגיש כאבים מאזור..

יש הבדל כבר במסת שריר בין שני הרגליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו