יעוץ לגבי כדור ברקסין לכאב בברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי כדור ברקסין לכאב בברך
    יצחק
    17/08/2021

שלום רב

אני בן 74 סובל מכאב בברך (פנימי) ברצוני לשאול האם אני יכול לקחת כדור ברקסין לכאב בברך

ברצוני לציין שחוסנתי במנה שלישית של הקורונה האם יש בעיה לקחת את הכדור לאחר החיסון שקיבלתי

מבקש את עזרתך

תודהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יצחק

ד``ר אליהו ליברטי
    20/08/2021

ברקסין היא תרופה אנידלקתית טובה היכולה לסייע גם לכאבי ברכיים. ממליץ שתתיעץ קודם עם רופאת המשפחה המכירה את כל בעיותיך הרפואיות ואת התרופות הקבועות שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי ניסיון טוב עם סידן אמורפי

יעל נבון
    31/08/2021

יש לי נסיון טוב עם סידן אמורפי. הוא עוזר לי נגד כאבי ברכיים אני נוטלת דנסיטי ספורט באבקה לפני פעילות גופנית וזה גם מעניק לי יותר סידן על הדרך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לטפל בברך ולא רק בסימפטומים

טל שריר
    31/08/2021

ממליצה לטפל בברך ולא רק בסימפטומים. פיזיותרפיה, התעמלות, וגם סידן אמורפי יכול לעזור כמו שנאמר פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו